Tiden går fort och ändå så långsamt!

2009-07-19 @ 15:30:19

Det går fort, fort tills dess att jag och Jon ska skiljas åt för att vara ifrån varandra i flera månader. Det går fort och snart står vi där. Helt sjukt.
Ändå går tiden så långsamt. Det känns som en evighet sedan han höll om mig och kysste mig och ändå var det bara i torsdags! Han ska vara borta en vecka till! Också helt sjukt, jag antar att det är för att jag vill ha hem honom så att vi kan få ut det mesta av den sista tiden tillsammans. Det gör ont att behöva skiljas åt och det är så mycket jag vill säga till honom. Men jag hoppas det kan fungera även fast vi inte ses varje dag. Jag vet vad jag vill och jag hoppas att vi båda vill åt samma håll.

Ledig idag :)

2009-07-14 @ 11:15:19
Idag är jag ledig och har inga planer förrän ikväll när jag ska iväg och dansa. Vad har hänt sedan sist?

Jag och kusinen hann träffas en sväng och prata och umgås vilket var väldigt trevligt. Vi insåg båda två hur svårt det kommer vara att få ihop ännu en träff tillsammans men att vi ska försöka lösa det på bästa sätt. Vi är som syskon hon och jag, vi kan bråka och säga saker och ändå så finns hon kvar. Jag tror att vi har gått igenom för mycket tillsammans för att det ska kunna förstöras så lätt. Det ska mycket till för att vår vänskap ska förstöras. Vi är inte änglar någon av oss och vi gör misstag båda två. Men hon vet att jag alltid finns här för henne iaf och jag vet att hon alltid finns där för mig. Vi är så nära varandra och det har vi alltid varit. Det spelar ingen roll om det går månader mellan dess att vi ses, vi är lika nära ändå. Det känns skönt att veta att jag alltid har henne. Visst är hon svår att få tag på ibland men det finns anledningar till det, hon är rätt upptagen av sig med träningar och läger. Det är väl kanske något som jag inte tänker på ibland och det är då jag kan bli lite irriterad. Men det rinner av mig ganska fort. Vi är uppväxt som syskon och vi kan ha våra duster som syskon också, och på något sätt känns det ganska skönt att det är så. Det ger en viss trygghet.
Älskar dig Tine! <3

Vi funderade också på att ordna med en fest i hennes stuga. Det vore mys men det är som sagt svårt att hitta dagar som passar oss båda. Det är trots allt inte lång tid tills jag åker, men vi får jobba på saken och se om det går att lösa.

Förutom detta har jag bara jobbat igår eftermiddag, och så var jag på stan igår och åt lunch med Linnéa. Det var väldigt trevligt och vi pratade om att hon borde hälsa på mig i England och det ville hon göra tror jag.

Nattuggla

2009-07-12 @ 00:06:16
Sitter här och känner mig så otroligt duktig. Idag har jag städat på mitt rum. Det är visserligen inte klart än men det är en bra bit på vägen. Och nu är det inte så att jag städar lite genom att damma, dammsuga och torka golvet. Nej ni, nu städas det på riktigt. Saker slängs och packas bort och det ena med det andra vill jag lova.
Jag har lovat mamma att det ska vara bortplockat och fint här på mitt rum när jag åker till england sen. Jag tänkte också att det var lika bra att få det gjort eftersom jag inte kommer vilja ägna mina sista dagar i Sverige städandes. Jag tar lite dag för dag nu och har börjat fundera på vad jag ska packa ner och inte liksom. Har gjort en hylla i garderoben till en englands hylla där jag lägger kläder som jag vill ha med, allt för att underlätta sen när det ska tvättas och packas närmare. Har också funderat på vad jag vill ha med och skrivit en lista på prylar jag vill ha med mig. Det är faktiskt rätt roligt och spännande. Det visar hur långt jag faktiskt är på vägen nu och att det inte är långt kvar till jag åker. 33 dagar för att vara exakt nu när klockan slagit tolv.
Ska önska mig ett par jeans av moster innan jag åker så att jag har med mig 2 par snygga jeans när jag ska åka. Även om jag kan köpa där är det skönt att veta att man har grunden med sig redan.

Nu ska jag nog ta och sova, imårn kommer förhoppningsvis Tine på besök med Åsa. Kan bli mycket trevligt. Eftermiddagen sen kommer att spenderas på minigolfen som vanligt.

Hemma igen

2009-07-11 @ 00:10:29
Nu är vi hemma igen och jag ligger här i min säng helt ensam. Jon ska nämligen åka till Norrköping imårn och hans tåg går 6 på morgonen och jag orkar inte skjutsa honom, därför sover han hemma hos sig så Marita kan skjutsa honom istället.
Igår kväll var vi ut på en restaurang på avenyn som heter Lilla Londong. Där åt vi middag Jon och jag och det var super gott, vill rekomendera det till alla  som ska äta i Göteborg och vill kosta på sig en underbar middag! Det kostade en del men var helt klart värt varenda krona!
Jag bestämde mig för att bara äta två rätter för att orka äta all mat, Jon tog tre rätter och så här såg vår middag ut.

Förrätt
: 1/2 toast med skagen röra. Jag smakade röran av Jon och den var underbart god!
Varmrätt: Filét mingihon (stavning?!) Black and white, medium. Helt underbart gott, smaklökarna dansade Tango! Köttet var precis lagom och potatisen var perfekt friterat. Såserna var också underbara, Högsta betyg! (Snygg uppläggning på tallriken var också ett plus i kanten.)
Efterrätt: Gino, det är frukter gratinerat med vit choklad och vaniljglass till det. Också väldigt gott.

För mig kostade paketet 291 kronor, då var det två rätter och dricka. Det kostade men var som sagt värt allt, hade fått kosta mer!

Jag tycker verkligen om Göteborg och jag lovar Marie att om jag flyttar dit står Sundgrens alltid på gästlistan! Alltid välkomna. Vill också understryka att ALLTID, även gäller när jag är i England :p

På vägen hem nu stannade vill till på biltema för att köpa olja åt pappa och så köpte vi mat på max. När vi gick in till restaurangen såg Jon fåglarna på vägskylten:

J - Åh, har dom ungar där uppe eller är det bara två fåglar?
F- Jag vet inte älksling....
J- Fan vad coolt att ha ungar uppe på maxskylten, det skulle jag också ha om jag var fågel.
F- Jasså, skulle du lägga dina ägg där du då?
J- Japp (säger Jon, ler och ser jävligt nöjd ut med sitt svar och traskar glatt vidare)

Han är bra söt min älskling ändå. Tänk vilka fantasier och tankar som snurrar runt i hans huvud ibland. Att fråga vad han tänker på kan få en att fundera mer över vad han tänker på än innan man frågade, då man bara funderade för sig själv i huvet vad han tänker på. Men underbar är han iaf! Idag har vi vart tillsammans 9 månader!

Nu ska jag sova för jag har tagit Christians jobb pass imårn :)

Göteborg

2009-07-09 @ 17:48:42
Sitter på hotellrummet i Göteborg nu. Har precis kommit hem från Liseberg. Nu ska vi ner på relaxen och sen ska vi ut och äta middag. Hotellet är riktigt fint och vi trivs riktigt bra. Liseberg har vart kul också, vi var där både igår och idag.
Imårn väntar en dag på staden innan vi åker hem till Bollnäs igen. Lite tråkigt på sätt och vis för jag tycker verkligen om Göteborg, det är en härlig stad! Men jag kan inte stanna nu. Men någon gång säger jag bara, någon gång ska jag bo i Göteborg!

Staden väntar

2009-07-06 @ 14:51:06
Nu ska jag till att klä mig och åka ner till staden och sedan väntar ett jobb pass på fem timmar på golfen. Päron och lillebror har åkt mot huvudstaden för att shoppa hockeysaker och leta resväska till mig som jag kan ha till England när jag åker dit, vilket ju faktiskt är snart. Hoppas att de hittar någon färgglad rolig väska till mig :)
På staden ska jag in och kolla vad det kostar med puder till håret som jag tycker är så bra. funderar på att köpa sånt faktiskt. Det är riktigt bra måste jag säga. ska gå och kolla vad det kostar bara :) En sak till jag önskar mig är en volymtång, en liten sån finns det på änglahår som jag gärna skulle vilja ha. Ska se vad den kostar och så bara. Mycket jag vill ha känner jag :p

Nu ska jag ta och klä mig och ge pojkvännen lite uppmärksamhet så han slutar bita mig.. see yah ;)

Harry Potter Maraton

2009-07-05 @ 15:40:47
Igår efter att jag jobbat hämtade älskling mig på jobbet och skjutsade hem mig att hämta nya kläder. Efter det bar det av till Hemköp för att handla snacks, sen till Max där vi köpte mat och sen åkte vi hem för att lägga oss att kolla på Harry Potter. Alla filmerna. Jag såg bara två av de tre vi skulle se igår eftersomjag somnade, men Jon såg klart den tredje också. När vi vaknade idag kollade vi på de andra två kvarstående. Vi har bokat biljetter att se Harry Potter 6 i Gävle nästa vecka så vi tänkte att vi skulle fräscha upp våra minnen lite.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och klätt mig. Snart ska jag bege mig mot golfern för ännu en jobbdag. Otroligt jobbigt jobb det där. Eller inte, men det är betalt därefter också tyvär.
På onsdag åker jag och älskling till Göteborg och Lisseberg! Whohoooo :)
Idag är det också 40 dagar till England, tiden går för fort. Jag vill absolut åka men samtidigt vill jag ha mer tid tillsammans med Jon innan vi ska åka. Jag hoppas att tiden kommer gå lika fort där nere så att det går fort melland e gånger vi ses. På så sätt kanske jag inte kommer hinna sakna honom så mycket? Jag får hitta mycket saker att göra som får tiden att gå fort och mina tankar på annat håll helt enkelt. Tips?

Golfen nu, kom och spela ;)

Back again

2009-07-03 @ 15:53:39
Nu är jag hemma igen en stund. Igår jobbade jag och idag har vi vart i orbaden och badat.Tråkigt nog började det regna så vi fick åka hem igen. lite sol och bad hann vi med iaf.
Just nu sitter jag hos Joel Nyman i Röste och bloggar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag längtar till onsdag när jag och Jon åker till Göteborg. Vi hoppas på bättre väder då bara när vi ska på liseberg :D

Det var underbart skönt i Järvsö iaf. Det blev molnigt båda kvällarna men jag vaknade båda mornarna med blå himmel och en glittrande Ljusnan utanför vagnen. Underbart! Härligt att ligga på bryggan och mysa!
Sista dagen skulle vi diska också och det passade jag på att göra i älven i det sköna vattnet. små fiskar hade man krng fötterna hela tiden men sen helt plötsligt ser jag en bra mycket större fisk som simmar bara någon decimeter från benet på mig. Livrädd blev jag och flög upp på bryggan igen och skrek till. Jag är nämligen rädd för fiskar och den där var stor, läskigt stor. Jag tror inte att jag ens fått en så stor fisk på kroken! Vet inte vad det var för sort heller men ful och stor och läskig var den och jag kan lova att den ville äta upp mig! Fya ligen!

Nu ska jag gå och spela lite mario cart med grabbarna, sedan nalkas det film och mys. As najs ;)