Avslutning

2009-05-31 @ 20:06:48
Idag var det avslutning med dansoteket som årligen firas med en föreställnings dag. Vi hade två föreställningar som gick jätte bra och alla var så duktiga. Mina barn var så otroligt duktiga hela tiden och skötte sig jätte bra!

Efter föreställningarna städade vi och sen åkte jag hem för att hjälpa till lite och ge mamma morsdagspresenten. Sedan tog jag cykeln till Jon och nu sitter jag här.

Dagens tabbe var att åka och handla på ika för att inse att det är fel kort du har med dig och inte ha några kontanter vilket resulterade i att en irriterad mamma fick komma till undsättning med pengar så att dottern kunde få sin matsäck. Och ja, dottern var jag!

Imårn har jag inga lektioner men jag ska jobba på eftermiddagen så jag tänker sova ut på morgonen och sen cykla hemmåt för att äta och sedan ner och jobba. Härlig dag!

sitter här och svettas som en gris i det varma rummet och kom på att det ändå är svalare än ute. Jobbigt läge måste jag säga.. men jag ska inte klaga på värmen, jag svettas nog hellre än fryser om jag ska vara ärlig.

Flumm dag

2009-05-30 @ 17:29:58
Idag blev jag väckt av gg när de kom in och sa att jag faktiskt måste kliva upp så jag kan åka och dansa. så upp klev jag och fick låna opeln till dansen, jon skjutsade mig och åkte vidare sen för att inhandla lite saker på stan. Sen får jag ett sms där det står att jag åkt hemifrån med grabbarnas bilstolar så det var ju bara att skicka ett sms till jon att han fick åka hem med stolen igen. Felix behövde sin stol för att han och Simon skulle på marknaden med Joline och Nadine.
Jag var och dansade och åkte hem för att vara med pojkarna men de var fortfarande inte hemma så jag la mig att sola en sväng istället.
Grabbarna kom hem och det blev saft och bullar och sen lek. Nu sitter jag här och ska gå ner och laga mat med mamma och sen ska jag skjutsa hem pojkarna till Söderhamn igen. Vi får se hur dagen blir senare, hur kvällen blir kanske man ska säga. Om det inte blir för sent ska jag med Jon och träffa hans jobbarkompisar på någon fest.

Matlagning nu...

En fartfylld dag

2009-05-29 @ 09:21:37
Jag har precis vaknat och ligger kvar i Jons säng. Han är dock inte hemma eftersom han började jobba redan halv åtta stackarn. Men, jag fick en hejdå puss innan han gick och ett "jag älskar dig". Vad är härligare än att vakna till lite smått på morgonen av att någon kommer intill dig, håller om dig, pussar på dig och säger de tre orden? Ingenting, det är så härligt! Jag blir alldeles varm!
Elva börjar jag idag och sen efter lunch åker jag till söderhamn för att hämta mina två busfrön hemma och på fritids. Efter det bär det av hem till Bollnäs och middag hos mormor precis som varje fredag. Sen blir det dans och pojkarna får följa med. ska se om jag kan sätta dem i salen på några kuddar med varsitt spel så löser det sig nog perfekt. Sen kommer ju faktiskt Jon ner efter ett tag och då kan ju han busa lite med dom tills jag är klar med flickorna.
Kvällen efter dansen är inte riktigt planerad ännu men det blir säkerligen roligt. Kanske blir film med pojkarna, eller kubb.. vi får se vad vädret vill. Sen är det ju marknad nu också så jag ska se om man kanske ska ta sig en tripp dit... Det kanske vore lite roligt.

Imårn blir det genrep en stor del av dagen men jag ska nog få det att fungera. Jag har ju min ängel Clara som hjälper mig med flickorna så det ska nog inte vara något stärre problem ändå.
Nu ska jag kolla lite på internet och sen ska jag kliva upp och åka till skolan. Min allra sista kärnämnesdag! HURRA!!!!

God natt världen!

2009-05-28 @ 21:16:13
Nu tänker lilla frida gå och lägga sig med sin underbara pojkvän i sängen och mysa framför teven.
Imårn börjar jag tio över elva.. skönt med sovmorgon. Kan också upplysa er om att det är min sista kärnämnesdag. HÄRLIGT! Jag är klar med ALLT skolarbete nu också vilket ju är skönt måste jag säga. Jag har inga rester och kan slappna av nu och bara vänta på att betygen trillar ner i brevlådan nåt tag framöver.
Mötet idag handlade om hur vår studentdag skulle se ut. Helt sjukt att om två veckor har jag tagit studenten redan!
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och lägga mig att sova en stund för imårn blir det barnvakt åt busfröna! Jag längtar så!
Mormor är dessutom så underbar att hon bjuder oss på middag imårn så jag slipper laga mat åt mig och grabbarna före dansen imårn.

Sov gott Världen!

spikmatta ikväll?

2009-05-28 @ 17:09:49
Jag känner att min rygg kanske skulle behöva ligga på en spikmatta ikväll. Jag provade det hos min moster för ett tag sedan och det var jätte skönt! Jag skulle gärna vilja ha en egen men just nu har jag inte pengar till det. Hittade en annons som jag la in på min sida om någon annan är intresserad av att köpa, frakten är fri och den är ganska billig. Ska se om mamma kanske vill köpa en!
Kläder vill jag också köpa, i mängder vill jag köpa kläder! Nya klänningar och skor och allt! Men inte just nu med min plånbok.

Ska åka och hämta jon om en halv timme och sen hem till honom. Mys! Men han ska träna ikväll så jag antar att det blir till att blogga mer ikväll också.

Smile honey! <3
Jag har så roligt med honom! Min underbara älskling! <3

Skola

2009-05-28 @ 10:50:24
Sitter i skolan nu och funderar över vart min nya klänning tagit vägen, den är verkligen spårlöst borta! Mysko!
Har religion nu och jag smet ut ett tag när myrorna i brallan började komma så det blev svårt att sitta still. Hungrig är jag också, har med mig kall pizza nu också men jag vet inte om jag är sugen på det. Men det vore kanske ganska gott.
Kompletteringen på arbetsmiljön är inlämnad så nu kommer ett till MVG in på betygen. Skönt kan jag tycka. Dock upptäckte jag att jag har allt för många g.. men vad ska jag göra, jag måste erkänna att de ämnen jag fått g i inte är de ämnen jag prioriterat, så jag får väl skylla mig själv egentligen.

Sitter här och kollar runt på resor, jag älskar att resa och jag funderar på om det är så att jag ska försöka jobba mycket i början av sommaren och sen ta en sista minuten i Juli med älsk.. Vore rätt skönt faktiskt, komma bort lite och bara bry sig om varandra ett tag innan vi ska skiljas åt för att inte träffas på någon månad. Hmm.. värt att fundera på kanske?!

Shoppa vill jag också göra men för tillfället vill inte min plånbok det riktigt, tyvär. Skulle vilja ha nya skor och  nya kläder men jag får nog vänta ett tag. Först ska jag hinna jobba lite så jag får lite pengar att spendera. Sen ska jag se till att jag inte spenderar allt nu i sommar eftersom jag ska till England och kanske behöver lite pengar då också. Sen är ju allt återigen om prioriteringar. När jag jobbat, ska jag då köpa kläder och skor som jag ändå inte kan ta med mig allt för mycket av till england. Eller ska jag lägga pengarna på en resa med älskling? Det är ju frågan..

Ibland önskar jag att jag levde ett annat liv, eller inte ett annat liv, bara ett rikare liv. Ett liv där jag har en fast inkomst när jag studerar som gör att jag inte alltid behöver gå och tänka på att jag måste ha pengar kvar resten av månaden ifall någon oförutsedd kostnad dyker upp.. Drömma kan man väl alltid göra?

Torsdag

2009-05-28 @ 09:04:01
Idag är det torsdag och jag ska snart åka iväg till skolan. Jag börjar dagen med ett UV samtal mes Sasse och sen blir det vanliga lektioner som det ser ut. Eller vanliga, vi är väl klar med ganska mycket så det blir nog rätt slappt får jag hoppas. Klämmer in en kort sånglektion precis före lunchen också och sen blir det dessutom ett tal i svenska C precis efter lunch. Har svenska en timme, träff för alla treor i Aulan på torsberg och en betygsnack med Eng C fröken. Sen är dagen slut! Skönt!

Vaknade upp med huvudvärk idag så jag vill bara att dagen ska ta slut så jag kan gå och lägga mig igen. Men man är väl viking som sandra säger! eller nåt... aja jag lever iaf.

På måndag hoppas jag ni kommer och spelar minigolf, eller iaf hänger och är lite social i kassan med Moi!

Nu ska jag gå och deala bil med far min.

Så går det när man inte hänger med i svängarna

2009-05-27 @ 20:27:52
Nu har vi ätit mat, fixat första jobbtiden på golfen och lämnat tillbaka hyrfilmen (bara typ två dagar sent). När vi kom hem gick vi upp på rummet och jag kom på att jag inte visat Jon min nya klänning som jag köpte i måndags eftersom det var så mycket som hände då. Vi kommer upp på rummet och jag slogs av tanken att min klänning faktiskt inte är på rummet. Vart kan den ha tagit vägen? Nu har jag sökt igenom hela huset och båda bilarna utan resultat. Jag har dessutom letat i soptunnan om det skulle vara så att jag av misstag slängt den men det hade jag inte gjort. Så klänningen är spårlöst försvunnen. Kul! Men men sånt är livet.

Nu ligger jag i sängen och Jon har precis kommit upp med en bunke poppcorn, underbart!

Ja visst ja, jag har tappat bort mitt Usb minne också, typiskt att man först har koll på allt och i nästa sekund in på nått, men som sagt. Sånt är livet.

Jag vill ha sommarlov nu och en ledig vecka så jag kan åka ner till Stockholm och rida på min drömhäst!

Han är den häst en flicka bara kan drömma om.    Han är så vacker!  Så underbar gallopp den hästen har. Jag är helt frälst!  Så ståtlig och vacker
Han är verkligen en dröm! Tänk om han stod närmare så jag kunde rida in på honom på balen. Det ni! Nu är ju inte så fallet men drömma får man väl!

Nu vill Jon ha datorn...

Turkiet

2009-05-27 @ 14:52:38
Jag kom på mig själv med att jag tänkte skriva lite i min gamla blogg om resan till turkiet, men i flytten blev det som bortglömt så därför kommer det lite här nu istället. Mesta dels av tiden spenderades vid poolen och vid havet men vi gjorde en utflykt också faktiskt.
Ännu en bild med utsikt mot Kleopatra strancen
Den utflykten var till Borgen på berget i Alanya. Väldigt fin utsikt därifrån och man förstår varför den användes av piraterna en gång! Här ovan är en bild på en liten del av borgen. Eftersom den är så gammal hade givetvis mycket av den förfallit men det var ändå intressant.

Sitter i nåt sorts utkikshål
Jag hittade ett utkiks hål som jag satte mig i en stund med himlen och havet i bakgrunden.

Alanyas borg, utsikt mot Kleopatra Beach
Jag tog en bild  från borgen på utsikten bara. Jag tycker det är väldigt vackert. Tänk när borgen var i bruk och det inte var byggt en sån stor stad där nere och stranden var näst intill öde. Förstå vad vackert!

Vi gjorde besöket till borgen för att vi var tvugna att göra ett studiebesök när vi åkte med skolan. En grupp åkte till borgen och en annan besökte en moské. Jag valde borgen eftersom jag tyckte den var så vacker förra gången jag var i Alanya också.
 
De ringde från minigolfen igår iaf och undrade om jag ville jobba där i år igen och eftersom jag inte har fått något annat jobb tar jag vad jag får just nu. Så där hamnar jag nog i år igen. Hoppas det fungerar bättre i år än förra året bara, eftersom det inte är någon som riktigt engagerar sig i det hela så fick jag ta tag i ganska mycket förra året. Något som var ett stort problem då var att vissa tog nästan alla jobb tider medans vissa nästan inte fick några alls.
Jag önskar att jag fick styra upp det genom att få en lista på de som ska jobba och fördela passen jämt mellan alla. Det vore väl ändå rättvisas? Men det lär väl inte hända. Nu kommer man komma ner och se att de flesta av tiderna är tagna redan, precis som alltid så roffar alla åt sig så mycket det går. Typiskt människor eller hur?
Aja nu ska jag inte gnälla mer faktiskt. ska nog ta och göra något kul en stund, men vad? Bollnäs är en så sjukt tråkig stad just nu, helt dött!

Ge mig helg!

2009-05-27 @ 13:54:10

Kom precis hem från käftis, det gick väldigt bra och jag ska tillbaka för ett sista besök i slutet av juni. Sen slipper jag skiten!
Just nu sitter jag här och ska skriva ett tal till Sv C imårn. Skönt att få det gjort och det behöver nog inte vara så långt skulle jag tro. Blir bara irriterad när jag inte fått konstaterat ordentligt om vad jag ska skriva om, hur långt och så vidare. Fick ett mail förra helgen där det stod att vi skulle prata mer på lektionen i Torsdags, tror ni hon var där? Självklart inte! Ungen hennes var ju sjuk så hon var hemma, IGEN! Så där stod jag som ett frågetecken skinande i neon ovanför skallen och bestämde mig för att skicka ett mail och fråga henne. Tror ni jag fått något svar? Självklart inte så frågetecknet började bara växa och lysa starkare och här sitter jag nu. Skit kul!

Har ett litet problem för helgen nu också bara, att om pappa är hemma kanske han behöver ha bussen och jag har opeln. Problemet då är att jag helst inte kör Opeln till Söderhamn för att hämta buspojkarna eftersom den bilen krånglar och bestämmer sig för att lägga av lite då och då. Inget jag vill riskera med favorit pojkarna i bilen precis, bara mig, okej men absolut inte med dem. Så nu hoppas jag på att pappa inte behöver ha bussen eller att han tycker det är okej att jag lånar mormors. På något sätt ska det iaf lösa sig ska ni se, för jag har faktiskt lovat att vara barnvakt och det vill jag ju vara också!

Vill ni veta något ännu roligare? Igår när jag skulle gå till frisören för att fixa håret så stod det några Sverigedemokrater utanför och ville ge mig information inför valet nu den 7:e. Idioter, knappast att jag kommer rösta på dem. Jag kommer att rösta på vad som helst förutom dom bara för att de inte ska få sin chans att komma till Eu. Vid nästa val till riksdagen kommer jag göra likadant för att försäkra mig om att de inte kommer dit. Jag vill inte ha dem där! Inga rasister till EU tack, säger jag som UMR:are.


Rösta du också, röstar inte du så gör någon rasist det åt dig! Som vår kära ordförande Ola säger!

Tandläkaren

2009-05-27 @ 08:01:39
Idag ska jag till tandläkarn, men bara med tandställningen för kontroll tror jag. Bra det också på sätt och vis, och se att inget har ändrat sig. Så om 20 minuter drar jag till Gävle.


Pokerkvällen igår var mycekt lyckad, jag vann inte men det gjorde därimot älsklingen! Grattis till honom, ingen storvinst kanske men 160 kronor blev det nog tror jag bestämt.

Bestämde tid för mina lösnaglar igår också.. ska göras på tisdag klockan 14 och kommer ta ungefär tre timmar. blir säkert bra ska ni se :)



Bara för att jag älskar honom så mycket!

Poker kväll

2009-05-26 @ 17:42:49
Kom precis hem efter att ha provat balfrisyren. Det blir nog väldigt bra som det verkar. Nu ska jag skjutsa Marita till Abba och sen hämta jon, efter det blir det pokerkväll med lite folk från Max mfl. Blir säkert väldigt roligt. Åka nu.

Det närmar sig

2009-05-26 @ 10:38:47
Det börjar dra ihop sig till bal mina vänner! Idag ska jag prova min balfrisyr för första gången! Det är så spännande! Hoppas det blir bra bara.

Igår köpte jag en söt liten klänning från Såfin, jag som inte har så många klänningar tänkte att jag kanske skulle ta mig i kragen och skaffa en.

Ska ringa mormor nu och se om jag kanske kan få låna hennes bil en sväng idag.. skulle underlätta eftersom jag har ett möte som jag ska hinna på.

Val är det snart också och jag vet inte riktigt vad jag ska rösta på, bara vad jag inte ska rösta på! Inga Sverigedemokrater till Eu tack! Och inte in i riksdagen heller men det blir ett annat val. Jag röstar nog mest för att se till att de inte vinner.

Nu ska jag ner och ta en dusch innan jag ska på sånglektion och sen möte och efter det ska jag till frissan och bli fin. Hade gott mina vänner!