Fett med pepp!

2009-10-31 @ 16:26:08
Ikväll blir det utgång! Fett med pepp på den! Ska ta oc duscha och greja snart, vill inte stressa idag. Ofta så tänker jag att jag har gott om tid och sen  upptäcker jag att det blir bråttom istället. Jobbigt. Men inte ikväll inte ;)
Ska möta upp clare på walkabout klockan 8 är det sagt. Sen väntar ett nytt äventyr i derby! Wohoooo ;)
Vet inte vad jag ska ha på mig dock.. spännande.. Blir nog till att byta kläder ett x antal gånger, som vanligt. Men det blir nog rätt okej till slut iaf.

Nu ska jag ta en titt i garderoben. Ska se om jag tar kameran med mig ikväll så får ni se lite bilder sen :)

puss och kram

Halvlek

2009-10-30 @ 15:42:23
eller vad man nu säger. Hur som helst har jag några timmars ledigt nu mellan jobbtimmarna. Dessa timmar spenderas i liggande ställning i sängen. Mycket skönt! Trick or treat blir det sen med barnen och sen ska jag och nicole vara barnvakt ikväll. Sean och Lotta ska ju på middag. Sen ska vi se på en film och prata, som vanligt helt enkelt. Skönt!

Imårn hade jag tänkt träffa myran men han har gjort andra planer och då gör jag det också, det blir utgång med gänget. Imårn ska jag inte tänka på någon annan än mig själv, jag är en singeltjej på 19 år i Derby. Jag menar hallå?! Hur jävla kul är inte det då egentligen?! Wohooo ;) Feeeest blir det iaf till seeent (om jag orkar).

Nu ska jag nog ta mig en dusch hade jag tänkt innan det blir att återvända till jobbet.

puss och kram

Jobbar

2009-10-29 @ 23:29:54

Dagen har vart helt okej. Började halv ett och gjorde lunch åt barnen, sen åkte vi och köpte födelsedagskort till Lotta som fyller år idag. Barnen valde själva ut ett kort och skrev i det också. De delade upp det så att de fick skriva lika mycket var. Gulligt! Sen åkte vi och mötte upp emma och adam på bion. Vi såg Up, en 3D film och den var rolig tyckte även jag.
Sen åkte vi hem och gav Lotta korten. Då sa hon att sean och hon skulle ut ikväll och ta en drink, det var ju osäkert tidigare. Lite synd eftersom myran ville ses. Men jag sa till lotta att jag i så fall ville att jag ska få ta ledigt så många timmar som jag jobbar idag, på fredag när jag ska med myran på middag. Och det sa hon var okej, och då tyckte jag att det var värt det. Jag vill inte behöva stressa då, så då är det värt att offra ikväll, för jag slipper jobba lördag nästa helg också. Så det blir nog bra i längden. Nu är ju dessutom denna arbetskväll snart slut, och imårn kommer Nicole vara här också så jag får sällskap, vi ska göra chokladgrej och se på film hade vi tänkt.
Imårn blir det trick or treat med barnen, de är förväntansfulla eftersom de aldrig har gjort det förut. De hade lite bekymmer med vad de ska göra om någon skulle säga trick. Men det löser sig nog, jag sa att de fick drömma och se om de kom på nåt när de sov. De tyckte de var en bra idé och så slocknade de direkt.

Puss och kram

Jobbar

2009-10-28 @ 21:57:45
Idag är det onsdag. Snart är det helg. jag jobbar just nu för sean och lotta har åkt till Ikea.
Idag började jag 9 och vaknade 10 i 8 av ett sms av myran, åkte till jobbet och barnen åt frukost när jag kom. Vi såg lite på teve under frukosten och sen skjutsade vi Finn till Trampolining som han skulle prova på idag. Jag och lena passade på att åka till Toys R us när han var där. Vi behövde köpa en present till hennes kompis Charlotte som har kalas i helgen.
Efter det hämtade vi en glad finn, han hade haft kul på trampoliningen sa han. Åkte hem och gjorde lite lunch och sen kom lotta hem så vi åkte till Marketan park. Hade egentligen inte behövt följa med men jag tyckte det var skönare att åka till parken än att sitta inne på rummet och häcka liksom. Fick ju dessutom träffa emma lite eftersom hon var där med Adam.
Efter parken åkte vi hem och lagade mat, idag blev det pasta carbonara (stavas?!). Gott blev det och alla åt och var nöjda.
Nu sitter jag framför teven för barnen sover. Imårn börjar jag halv ett och jobbar till 18. Får se om jag behöver jobba kväll eller inte, de visste inte om de skulle ut och äta eller inte.
Jag och barnen ska gå på bio också med emma och adam. Filmen börjar halv 4. Ska bli kul :)

Nu ska jag återgå till mitt tv tittande.

puss och kram

måndag

2009-10-26 @ 23:30:48
Ja det är måndag och barnen har skollov. Jag jobbade 9-14 idag. Helt okej. Känner dock återigen att jag inte är bra nog. Börjar ta på krafterna. Men jag ska stanna, jag ska stanna. Jag vill verkligen inte åka hem nu! Jag älskar england, derby och barnen. Jag biter ihop. På med leendet bara, var jävligt svårt idag dock. Jag kände det. Men jag ska göra ett nytt försök imårn. Jag lovar!
Barnen provade på tennis idag. Jag tror de tyckte att det var kul. Imårn ska vi till tammy för barnen ska klippa sig. På onsdag ska finn prova på trampolining. Får se vad han tycker om det.
Har pratat med mamma om flyg hem över jul, ska boka det imårn. Känns skönt att ha kollat det iaf. Hoppas hon kan komma och hämta mig på arlanda bara, men det måste ju finnas nån snäll själ som kan komma och hämta lilla mig på arlanda söndagen innan jul.. även fast jag landar klockan 10 på kvällen. Jodå, jag hoppas på det så jag slipper strula med tåg.

Nu sitter jag i min säng, har tänt ljus i rummet och lyssnar på lite mysig musik. Det får mig att må lite bättre. Tog en lång skön dusch med bodyscrub och hårinpackning också, piggar upp en aning. Sen har jag ju min ängel som lyckas få mig att le varje dag och får mig på bättre humör, alltid. På avstånd, men det fungerar ändå! Tack för det <3

Puss och kram!

Söndag

2009-10-25 @ 22:54:12
Så var också denna helg över. Sjukt snabbt gick det. Igår var jag på stan med emma på dagen. Skulle inte köpa nåt men efter att ha slagits med mobilen i några veckor och den inte har fungerat till och från så bestämde jag mig för att köpa en ny. Inte en dyr, men en som fungerar iaf. För det var inte så att familjen köpt den som fanns här, nej den var det en aupair som köpte och sen har man fått betala för att få den liksom eftersom den kostat pengar. Jag kände att jag vill ha en hel telefon för att kunna ha kontakt med mina vänner. Så en sån kom jag hem med.
Efter det så åt jag middag med familjen och sen gick jag ut, mötte upp sam, sammie och clare. Vi hade en trevlig kväll. Myran kom också ut, han skulle försöka förklara för mig varför han inte velat träffas i fredags. Stackarn mådde dåligt över att ha ställt in vår filmkväll och det blev lite jobbigt för honom där. Han började nästan gråta stackarn. Han har det inte lätt just nu men han vet vart jag finns iaf.
Fick en ros av en kille som är intresserad av emma, hon var dock inte med. Men han vet väl att tjejer pratar den rackarn antar jag. För det gjorde vi ju såklart!

Idag har jag inte gjort mycket, sov länge och sen så har jag vart med Nicole. Åt middag med dem och sen åkte jag hem och såg på film. The duchess. Jävlar vad förbannad jag blev när jag såg den! Kvinnoförtryck på hög nivå. Sånt gillar vi inte, han låg med andra trots att han var gift och han våldtog na och neej sånt gillar vi inte. Usch och fy va jävla förbannad jag blev ibland. Det gjorde riktigt ont i mig. Så filmen var väl egentligen bra, eftersom den lyckades få mig att känna med personen.. Den är inspelad här i närheten också..

Imårn blir det jobb 9-14 för lotta ska på gymmet. Men det blir bra det ska ni se ;) Barnen ska spela tennis 2 timmar också så det blir nog väldigt bra. Ingen kör imårn kväll dock eftersom det är skollov. Tråkigt kan jag tycka. Kommer gå rastlös från 14 till det är dags att sova då. haha nej då nåt hittar jag säkert att göra :)
Nu ska jag återgå till min trevliga konversation innan det är dags att sova, för det är det snart mina damer och herrar. Kämpar som fan för att hålla ögonen öppna för tillfället!

puss och kram

ändrade planer

2009-10-23 @ 21:29:08
Blev lite ändrade planer. Kommer inte träffa myran denna helg, skulle ju sett på film idag men han mår riktigt dåligt över det med sin mamma. Vilket är helt förståeligt. Vi är bara så olika för jag tycker inte om att vara ensam när jag mår dåligt och han är den typen som vill vara själv. Det har jag ju svårt att förstå så det känns som att han knuffar bort mig. Men jag vet att det inte är mot mig, han mår inte bra och vill vara själv. Jag respekterar det helt klart, men man känner sig så hjälplös. Att veta att han går och mår skitdåligt och jag kan inte göra någonting för att hjälpa honom. Men jag skickade ett sms och skrev att jag fanns här om han behöver mig. Mer kan jag ju inte göra.

Nu sitter jag på mitt rum och funderar på att tända lite ljus och se på någon bra film. Pratar med Johan gör jag också och känner mig som vanligt på bättre humör. Underbart!

Funderar på att gå ut och dansa imårn kväll men ja vet inte riktigt hur det blir med det.. ska träffa Emma en sväng på dan iaf hade jag tänkt..

Film nu..

puss och kram

torsdag

2009-10-22 @ 22:56:59
Jobbar kväll, sitter och ser på scrubs nu och pratar med Johan. Tur att jag har han just nu, blir på så mycket bättre humör direkt ;) Dagen har inte vart nå vidare, det är väl för att jag är i en svacka för tillfället men jag tar mig ur den så småningom. Men man uppskattar ju de saker som får en på bättre humör, för det är nu man verkligen märker det liksom. Låter konstigt och jag vet att jag inte är bra på att uttrycka mig. Men ni kanske fattar.
I helgen ska jag boka biljetter hem över jul. Skönt att få det gjort tycker jag. Lotta kommer hem imårn också på kvällen. Det innebär att jag får ha barnen på simningen själv men sen kan jag dra efter maten. Då ska jag nog på filmkväll tror jag :) Mysigt! Välbehövt också!

Pratade med myran idag. Tycker så synd om honom, mamman åkte in på sjukhuset igår ju och han viste inte hur det var med henne exakt. Men hon hade tydligen vart nära att dö igår och fick opereras akut. Jag har inte frågat vad som är fel med henne, och jag tänker inte ta det på telefon. Får göra det när vi ses och om tillfälle kommer upp. Det kan ju vara känslit det där vet ni.

Nu antar jag att sean kommer hem om max en timme. Han sa nämligen att han inte skulle vara borta länge ikväll för han var trött och han åkte redan åtta. Åker han nio brukar han kunna vara hemma vid elva, så han kanske kommer tidigare idag då. Sånt som märks :) jag lider inte av att sitta här heller iofs. Men jag skulle ju hellre ligga hemma i min säng och mysa. Men men, det kommer i sinom tid. Och den som väntar på nåt gott, eller hur man nu säger.. Ni fattar grejen! ;)

puss och kram!

kväll

2009-10-21 @ 22:43:20
Jaani, dan har vart helt okej. Har vart lite smått irriterad och nedstämd hela dagen. Men då finns ju Johan som lättar upp stämningen enormt mycket! Thank you baaaabe!
Blev ju lite mer övertid än det var tänkt men vad gör man. Karin ringde så jag kräktes lite på henne så kändes det bättre!
Nu ligger jag i sängen och funderar på livet och framtiden. Skrämmande tanke eftersom allt är så oklart. Jag vet, jag borde inte tänka så mycket på det utan försöka leva i nuet. Men det är inte det enklaste alla gånger ska jag säga!

Fick precis reda på att myrans mamma åkt tillbaka in på sjukhus nu, de hämtade henne med ambulans idag. Stackars myran, vet bara att mamma inte mår bra men får ingen mer information. Hemskt!

På ett sätt skulle jag kunna lägga mig och sova nu på dirr, utan problem. Men samtidigt så uppskattas ju det trevliga sällskapet så risken finns att jag återigen stannar uppe alldeles för länge! Men jag klagar inte ;)

puss och kram

så var vi här igen

2009-10-21 @ 12:52:11
Så var vi här i mitten av veckan igen. Tänk vad man tycker allt känns så långt borta men så inser man att tiden går så sjukt fort ändå. Det är väl lite för att man har rutiner kanske. För det är faktiskt vad mitt liv består av här nere, rutiner. Nästan samma sak varje dag och det gör ju att tiden går fort, alltid nåt att göra.

Idag har jag jobbat en timme på morgon också för sean hade ett möte. Och så berättade han för mig att han skulle golfa till typ 7 idag. Hade kanske vart bra om jag fått veta i tid man what ever. Jag är iaf ledig lördag! Då är det värt att jobba någon timme extra här och där istället för att gå upp och köra 5 på släng klockan 8 en lördag morgon ;)

Idag till middag blire nog makaroner och köttbullar. Ingen fantasi alls just nu känner jag, men det är ju bara jag och barnen för sean är ju och golfar. Och jag vet att de äter det. Perfekt helt enkelt.

Nu ska jag lämna Johan och datorn för att hoppa in i duschen en sväng hade jag tänkt.

puss och kram

Tisdag

2009-10-20 @ 12:41:48
kören igår var riktigt rolig, nu hängde jag ju med riktigt bra eftersom jag sjungit låtarna en gång förut liksom. Känns fortfarande väldigt konstigt att sjunga alt. Jag menar, det blir lite fel i mitt huvud. För att inte säga att jag inte kan ta alla mörka toner. Det tar dessutom längre tid att lära sig, jag hör sopranernas stämma en gång och sen kan jag ju den. Men altarnas stämma tar längre tid, vet inte varför det är så, om det bara har att göra med att jag itne är van att ligga och sjunga under någon annans stämma. Kan vara.
Han skrattade gott åt mig iaf körledaren, han är en jävligt rolig prick. Den här kören har inte riktigt sopran och alt stämmor utan ibland sjunger man sopran och ibland alt. Och han bad om ursäkt förra gången för att jag fick sjunga alt på den här låten, han märkte ju att jag inte var en alt. Och när han går igenom stämman med oss, och vi kommer ner till de mörkaste partierna, då kollar han på mig som har ett rätt roligt ansiktsuttryck kan jag tänka mig, åsså skrattar han som fan. Jag kan verkligen inte ta de tonerna. Men men, vi har kul iaf ;)
Efter kören passade jag på att stanna kvar med min ipod och dansa lite, en tom lokal är inte helt fel vet ni ;) Då mådde jag sjukt bra! Ska börja göra så efter alla körlektioner tror jag bestämt!

Idag ska jag jobba 13 som vanligt, sen efter det så åker barn och sean på karate. Nicole kommer vara där så vi ska baka nåt gott och mysa lite ikväll när de är borta. Mycket bra tycker jag!
Funderar starkt på att kliva ur sängen nu och börja göra mig klar, men energin finns inte riktigt där än... det kommer väl..

puss och kram

Lite tomt

2009-10-19 @ 12:43:16
Nu har min aldra första besökare hunnit komma och åkt igen.. Vi har haft så otroligt roligt och pratat och dansat och shoppat och.. ja det har vart en kanon helg! Vi har lyckats räta ut lite frågetecken också faktiskt. Helt otroligt. Det är inte lätt alla gånger.
Det var ju så himla kul att hon kom hit, laddade mina batterier lite. Det blir ju väldigt tomt när hon åkt nu, så är det ju. Känner mig så dum på stationen imårse, det blev ett snabbt hejdå kändes det som. Men ärligt talat så orkade jag inte mer än så, gråten var nära och jag intalade mig själv att det är bättre att göra det snabbt. Det blir så jobbigt för oss båda om man börjar gråta, det blir så mycket svårare. Men nu tänker jag som så, att vi har setts i halvtid. Det var kanon!
Helt plötsligt känns mitt lilla rum som en enormt stor sal, utan madrassen på golvet och hennes väska och allt. Mycket plats jag fick helt plötsligt igen liksom.
Idag är det måndag, igen. Som vanligt är helgen så långt bort den bara kan komma. Men nu har jag ju laddat mina batterier så det kommer nog flyta på rätt fort tror jag. Jag hoppas det iaf, tror nämligen jag har planer för helgen. Men det är lite oklart, blir det som jag hoppas så kan jag säga att jag längtar som tusan till helgen!
Börjar jobba 13 idag och det är vanlig måndag så jag slutar 18. Sen ska jag på kör ikväll också hade jag tänkt. Kul att få sjunga av sig lite, jag är yngst men vad gör det? Sjunga får jag iaf så jag är nöjd.
Efter det blir det en tidig kväller skulle jag tro. Beror väl på om jag fastnar med Johan igen som vanligt iofs...
Det vore ju såååååå synd :p Haha! Bara för det skrev han nu ;)

Det är lite tråkigt att jag och myran inte kan träffas på veckorna, alltid kul att ha någon att umgås med liksom. Men det klaffar inte riktigt för oss. Och de andra är mer folk jag festar med, förutom emma då. Emma är min pärla ;)

Har passat på att fixa telefonkortet också i mobilen. Nu har jag dolphin så jag skickar gratis sms här i england när jag laddar med 10 pund i månaden. Fick dessutom ett nytt kort som jag kan använda när jag laddar. (Det är nämligen så att man får ett kort som ser ut som ett bankkort som är kopplat till ditt sim, om du lämnar fram det och säger att du vill ladda med tex 10 pund. Då drar de bara kortet och så är det laddat med 10 pund. Assmidigt!)
Så nu känner jag mig lite duktig faktiskt. Att jag tog tag i det och fick det gjort ;) Nu är det bara telefonen jag är osams med, känns som att den rasar i bitar, luckan på den (som sitter för batteriet) lossnar lite nu och då, krävs inte mycket. Det känns lite drygt. Men jag klarar mig med den jag har. Tänker fan inte köpa en ny iaf, men det vore ju inte helt fel om de hade någon som låg i nån låda till ingen nytta hemma :p

Nu ska jag snart ta en dusch och sen bär det av till jobbet, funderar på vad jag ska göra för mat idag.. svårt.. åker och ser vad som finns och vad som kan behövas så kommer jag på nåt ;)

puss och kram!

idag är vi trötta

2009-10-18 @ 16:44:00
Ja då, BIG TIME! Helt galet kul kväll igår. Vi började göra oss i ordning här rätt tidigt jag och Marie, myste på liksom innan vi tog bussen klockan 8 till stan. Vi gick till en grill vi såg och jag käka strips och hon åt nån kebabgrej. Mycket gott. Emma kom dit och mötte upp oss också och sen gick vi vidare mot Standing order där vi tog några drinkar. Efter det gick vi till Coyote. Jag insåg att jag glömmt mitt körkort hemma men det var inga problem på Coyote, jag tror nog (Tyvärr?) att de börjar känna igen mig där nu. Efter det skulle vi gå till Syn, men där kom jag inte in utan leg. Typiskt det då liksom. 18 års gräns var det där och jag kom inte in, då sa Emma att vi ju kan gå till Limes. Och där kom jag in, jag var yngst där inne men vad bryr väl jag mig om det? Jag och Emma och Marie dansade och sen så skickade Myran ett sms. Jag ville ju gärna att Marie skulle få träffa myran men det var så att Myran hade andra planer. Men jag fick ett text om att denne ville träffas. Kul tänkte jag! Så jag skrev att det var ju klart och att jag var på Limes. Men dit ville inte Myran gå in och bad mig sms:a när vi skulle därifrån. Men hur som helst så gick vi ut och satte oss ute och då ringer telefonen. Vart är du nånstans? Hörde jag. Jag är ute på Limes.. Vart är du själv? sa jag. Utanför limes var svaret. Ja och där kom denne Myran promenerande och jag tyckte denne skulle komma in till oss. Men så blev svaret. Nej det kan jag inte, det är väl 21 års gräns här?
Jahapp, så jag kunde inte komma in på en klubb man skulle vara 18 på. Men på en 21 års grej kunde jag bara traska in och de frågade mig inte ens. Hallå?! Aja, vi gick ut iaf åsså fick Marie och Myran träffas. Lyckat!!! :D

Idag har vi vart på stan en sväng. Köpte ett par nya jeans. Snygg satan var de iaf! Gillart ;) Började med att ta en strips på Donken också för att inte svimma av hunger. Sen efter shoppingen gick vi runt och tittade på lite restauranger för att hitta nåt till ikväll.
Marie sover nu. Helt slut stackarn! Men hon hade också kul så det var nog värt det ;) Sen när vi vaknat till så ska vi ta oss in till staden och käka middag där. Mys!
Imårn åker hennes tåg strax före 6 på morgon. 5 blire nog uppstigning. SNARK! Men det är det värt efter att ha fått haft marie för mig själv hela helgen!

Puss och kram

Lördag med Min Marie!

2009-10-17 @ 11:54:18
Nu har Jag kommit hem från jobbet och till min glädje upptäckte jag att marie också vaknat till liv. Nu står hon i duschen och jag ska överta den efter henne. Sen ska vi bege oss mot staden för att gå i affärer och äta lunch. Vi äter nog både lunch och middag på stan idag. Få tid för oss själva lite och inte behöva ha barnen runt benen. Efter det blir det utgång, igen ;)
Myran kommer inte ut i helgen men vi träffade på Chris, Clare, Sammy och Sam igår iaf.

Mycket i huvudet just nu, det är tur att jag har Marie här som gör allt hon kan för att försöka räta ut mina frågetecken. Jag vet dock inte om det är så att det är bra för henne dock, har gett henne väldigt mycket att tänka på också om man säger så.

Nu har hon kommit ut ur duschen så vi ska planera dagen hade jag tänkt ;)

Puss och kram

Godmorgon

2009-10-16 @ 10:33:07
Idag är jag uppe med tuppen. Eller ja, jag är uppe tidigt jämfört med vad jag brukar. Jag kan bara inte sova längre och nu väntar jag bara på att marie ska ringa och berätta att hon landat och vilken tid hon kommer till Derby. Åh jag är så glad att hon kommer idag! Det är till och med så att även om jag somnade halv tre inatt (Johans fel) så är jag inte trött nu! Det säger ju sig själv tycker jag! :D

Jag har bäddat åt Marie och städat mitt rum så allt sånt är klart. Skönt tycker jag att jag redan gjort det så jag slipper stressa nu. Jag ska bara vänta tills hon ringer och sen ska jag ta en lååång skön dusch innan jag åker och hämtar henne. Nice ;)

puss och kram

Imårn!

2009-10-16 @ 00:58:03
imårn är det fredag och marie kommer hit. ska bli så sjukt kul!
Jag slapp sitta barnvakt idag också för sean skulle inte ut och lotta ska upp imårn så hon skulle sova. skönt det för nu har jag dammsugit mitt rum och bäddat till marie. ska bli så otroligt kul att träffa henne imårn! Helt sjukt att det faktiskt är imårn! Whiiie :D
Anthony är nog lite småsur för att jag inte har tid för honom imårn kväll men då ska jag ut med marie och vill han inte med på det så får han skylla sig själv. Nästa helg ska vi träffas han och jag iaf :)

Idag har vart en lugn dag tycker jag faktiskt. Har städat barnens rum och det tog ju sin lilla tid. Sen lagade jag soppa och pannkakor och sen var dagen typ slut. Skönt när det bara flyter på liksom.

Väldigt kul också att Maja hittat till min blogg. Sean och Lotta har pratat om dig lite ibland, så det tycker jag är riktigt roligt :)

Nu ska jag återgå till att prata med Johan på msn innan jag ska sova.

puss och kram

Onsdag

2009-10-14 @ 20:00:51
Nu är onsdagen över snart. Dagen har gått bra men den har kännts som 100 år minst! Imårn blir det jobb dag och så barnvakt på kvällen eftersom det är torsdag. Jag kommer iaf ha nåt att göra imårn hela dagen vilket är bra. Sen på fredagen kommer Marie :) Jag kommer dock behöva jobba 2 timmar på lördag morgon men ja kan ju lämna marie att sova om hon vill och sen hämta henne ;) det är ju inga problem alls ju :) Vi ska ha så kul!

Nu ligger jag i sängen med mina värmeljus och lyssnar på lite mysig musik. Skönt! Idag har jag vart här i två månader, tiden har gått fort och ändå så känns det som att jag vart här en evighet. Helt stört! Men det är väl på både gott och ont. Bra för att det kommer gå lika fort tills det är jul och jag är hemma. Dålit för att det känns som en evighet sen jag träffade min familj. Det är lite jobbigt, men jag klarar mig.
Får se om det blir USA nästa år. Emma sa att jag nog skulle kunna åka och jobba i den familj hon jobbade i förut. De skulle kunna hjälpa mig med tillstånd och visum och så.. vore ju kul faktiskt, men frågan är om jag klarar att vara borta ytterligare ett år. Och ännu längre bort. Vi får se helt enkelt, men möjligheten finns ju iaf :)

puss och kram

lite efter kanske... jaa...

2009-10-13 @ 23:39:53
Idag var jag och jobbade först och det gick väldigt bra. Vi var och såg på Finn's klass som hade ett framträdande, det hette sea side sing a long. Det var en kul grej och barnen var så duktiga så!
Efter jobbet kom Emma och mötte upp mig och jag följde efter henne eftersom jag inte hittar till henne. Vi stannade till på Uni så jag fick se hur det såg ut där. Emma skulle lämna en bok nämligen.
Sen åkte vi till henne och pratade innan det blev dags att se på Mamma mia. Jag blir så glad av den filmen. Jag känner mig dock väldigt efter och dumm just nu.. och ja, ni får idiotstämpla mig bäst ni vill. Så här var det iaf.
Jag och emma satt och såg på filmen och så kommer vi till delen där "papporna" seglar ut till ön. Så säger emma, den där snubben är svensk va? hmm.. tänker jag och säger helt ärligt att jag inte har någon aning.
Jo men det tror jag, säger emma, och är inte det där svenska flaggan längst bak på båten?
Jag inser att jag aldrig tänkt på att det är den svenska flaggan som är på båten och jag har ju sett filmen flera gånger! sen sneglar jag lite på dvd fodralet och inser att snubben hon menat är Stellan Skarsgård. Skämms på mig som inte hade en aning om hur han ser ut och vem han är. Men det är ju han iaf som spelar Bill i Mamma mia. Nu vet jag iaf det. Typiskt att det ska till en Engelsk tjej för att peka ut det.. aja, nu vet jag iaf vem snubben är!

Blir lite fundersam över att Karin inte ringt mig idag.. Hon brukar ringa på tisdagar vid halv 7 tiden men inte idag.. lite orolig blir jag ju men om nåt har hänt borde nån hemma kontaktat mig.. Men ja...

Imårn blire vanlig jobbdag. Inget speciellt som händer alls.

Nu ska jag återgå till att vara social på msn..

Dålig

2009-10-13 @ 13:03:36
har vart dålig på att uppdatera. det har inte hänt så mycket dock. Dagarna flyter på som på rutin just nu och inte mycket nytt händer. Igår kom emma och adam till oss så vi gick ut och gick i parken med adam och finn som hade sina scooters med. Det var skönt att ha någon att umgås med ett tag.
Vi bestämde att jag ska åka med henne hem efter jobbet idag och spela wii och prata lite bara, umgås liksom. Skönt!
Sen vad jag på kören igår för första gången också, det gick bra och var roligt. Rolig ledare var det iaf! sjukt kul!
Jag hakade på rätt bra tycker jag fast de hade hållt på i 5 veckor typ :) Ska helt klart tillbaka nästa vecka!

Nu väntar jobb och sen hem till emma :)

puss och kram

Jag är kär!

2009-10-10 @ 17:00:09
Åh jag är helt kär! Har lyssnat på Phil Collins- True Colors.. jag vet, den är inte ny. Men den är sjukt mysig! Jag blir helt kär! mys låt!

Pappa har ringt mig idag. Tänk så jag saknar honom! Men vi kan ju prata på telefon och så :)

Idag hade det vart ett år.. jag tänker på dig, kan inte låta bli.. Jag borde inte men det gör jag... ja, jag saknar dig, det gör jag........

Lördag

2009-10-10 @ 13:16:32

Igår jobbade jag och sen var jag på bio med Emma. Vi såg "Love happens", den va helt okej. Både jag och Emma grät en skvätt där. När jag sen skulle åka hem från bion som ligger där jag brukar handla mat så kom jag till rondellen och upptäcker att A38 mot derby är stängd. Jaha men toppen! Jag som inte kan någon annan väg därifrån och hem. Ringde i panik till Emma som redan kommit hem och hon sa att hon skulle komma tillbaka till parkeringen vid Morrisons och guida mig in till stan sen och det gjorde hon. Vi åkte nån liten jävla väg och det finns inte en chans att jag skulle kunnat åka den själv. Men hem kom jag iaf till slut.
Myran tyckte att jag skulle komma dit efter bion och att jag skulle skicka ett sms när jag var klar på bion. Tur att myran redan somnat eftersom vägen var avstängd så hade jag inte kunnat ta mig dit iaf antar jag. Spännande kväll blev det iaf.

Jag klev upp idag och duschade men nu ligger jag i sängen igen och myser. Funderar på att ta en promenad men måste ladda min ipod först. Utan den går jag inte! Myran skulle texta mig också när denne vaknade men eftersom detta inte hänt antar jag att denne sover. Aja, vi ses väl om två veckor iaf om inte vi ses med Marie nästa helg.
Idag har jag inga planer mer än att jag ska jobba från typ kvart i åttta. Men jag åker nog dit till sju och börjar se på fotbollen där, annars måste jag ju åka när de spelar och det vill jag inte. Nicole kommer vara där också så jag får sällskap ikväll vilket är nice.
Imårn har jag heller inga planer. Kanske ner på stan en sväng eller nåt :)

puss och kram

Men hjälp!

2009-10-09 @ 00:58:31
Har precis kommit hem från myran. Blev filmmys, mycket trevligt måste jag säga. Myran hade haft en skitdag och det hade jag igår så det var passande.
När vi satt och pratade idag så kom myran plötsligt på att just ja, ja ska ju på en grej genom jobbet och så fick jag en lapp i knät som jag skulle läsa. Jag fattade att det skulle hållas på ett hotell och att man skulle ha smoking och cocktailklänning. Men vad kul för dig sa jag och läste inte mer noga på lappen utan la tillbaka den på skrivbordet. Så kom det. " Ja jag tänkte om du ville gå med mig, om du inte har annat för dig eller inte vill alltså". Det kom så snabbt att jag satt där som ett frågetecken och efter en stund när jag hunnit tänka både en och två gånger på vad myran skulle kunna tänkas sagt så frågade jag "Vill du att jag ska gå med dig?" Och så var det ju, jag hade hört rätt. "Men du måste ha klänning på dig för jag kommer ha kostym" Säger myran och ler nöjd. Shit tänkte jag, Vad fan ska jag ha på mig! Men sen slog det mig att jag har en svart klänning som jag skulle kunna ha som jag aldrig använt men ändå släpade med mig hit till england. Det var väl för att jag kände på mig att jag skulle på nåt sånt här helt enkelt. Frågan är bara om den blir godkännd som cocktailklänning. Tur att marie kommer nästa helg så hon kan vara smakråd och så, för jag har ju en månad på mig att fixa nåt annat.

Så därför Marie, jag vet att du läser bloggen. Jag har ett par svarta klackskor hemma med silvrig klack och en rosett på hälen. Jag hade dem på balen som ombyte. De måste med ner hit för jag har ingenting annat att ha på fötterna. De skulle vara jättefina till min klänning. Så ta med dem ner! :D

Dagarna går så fort, imårn är det fredag och bara en vecka till marie kommer. Underbart! Sen på lördag blire jobba på kvällen och se på fotboll. Sverige- Danmark ;) Heja Sverige!

nej nu ska frida sova!

Puss och kram

Torsdag

2009-10-08 @ 11:48:06
Nu är det redan torsdag. Jag tycker veckan bara flyger fram nu! Idag ska jag forst jobba som vanligt, sen ska jag åka till myran och se på film. Nervös för att köra hela vägen dit ensam men det ska nog gå bra :) Och nervös för att klampa in där till familj och allt men vafan, ja kanske inte fattar allt de säger med slang och skit. Jag får väl helt enkelt bara le lite sött och säga att jag inte förstår och förklara att jag faktiskt är svensk och inte blivit utbildad på slang i skolan! haha!

Stötte på första fallet av rasism förra veckan också förresten. Skulle gå in på banken och tanten var väldigt trevlig fram tills dess att hon såg på mitt pass att jag var från Sverige. Då blev hon otrevlig och ville helst bara bli av med mig och hon kunde absolut inte hjälpa mig. Så jag åkte hem och sean ringde till banken och förklarade läget och var väl lite småsur för hur hon betett sig mot mig, sen åkte jag och lotta dit igen och då kom det en annan och hjälpte oss så vi fick gjort det vi skulle. Men det hade tydligen vart så förr sa Lotta, vissa är trevliga mot sean och sen när hon kommer med sin dialekt och "svenskautseende" så blir det annorlunda. Men jag står med huvudet högt iaf.

Jag är fortfarande så jävla lycklig att marie kommer, och att tiden går så fort. Vi såg igår dessutom att hennes tåg passar skitbra från manchester till derby! Och hon kommer innan jag börjar jobba på fredag nästa vecka så det blir inga problem för mig att hämta henne. Och sen får hon följa med på jobbet men det skulle bli kul sa hon så det blir nog bra. Vi ska ha så sjuuuukt roligt! Jag kommer gråta som en idiot när hon kommer och åker men det är ju så det blir. Jag längtar såååå efter henne!!!
¨
Nu ska jag äta lite djungelvrål som Lotta hade med sig från Sverige till mig innan det är dags att kliva upp.

puss och kram

Underbar dag!

2009-10-06 @ 21:27:47
Jag har haft en underbar dag idag! Marie skickade sms och sa att hon kommer nästa helg! Det gjorde min dag! Jag blev så himla glad och sprang upp för trappan till sean och berättade på en gång. Jag bad att få ledigt den helgen och det gick bra :)
Sen fick jag dessutom ett meddelande av Emil ekman där han skrev att han skulle bo i Littleover när de flyttar till england, gissa om det också gjorde mig glad, det är typ bara "runt hörnet", som sean sa. Det är iaf väldigt nära, kul tycker jag!

Efter jobbet ringde karin, som varje tisdag, hon ringer runt halv sju-sju varenda tisdag. Det gillar jag! Hon berättade att Leif sett mitt mail idag och att han tagit sig en titt här på bloggen också. Det var roligt också, så nu väntar jag bara på ett svar på det där lilla mailet som han skulle ta och knåpa ihop sa han. Blir bra det!
Efter att jag pratat med henne så tog jag en springtur. Det blev ingen lång tur idag dock och tur var väl det för när jag kom utanför huset igen så började det regna lite smått. Skönt var det iaf att få röra lite på sig.

Pratade med myran idag också som sa att denne skulle träffa marie om jag ville det. Så nu vet du vad du har att vänta dig Marie ;) Det blir bra det tycker jag, så du vet vad det är jag pratar om hela tiden :p
Pratade med mamma nyss och jag har några saker som jag skulle vilja att du tar med dig ner hit till mig, men vi kan prata mer om det när du kommer in på msn eller så.

Nu ska jag återgå till att försöka förstå mig på kartboken

puss och kram

Lång dag

2009-10-05 @ 23:08:12

Sov dåligt hela natten och sen ringde telefonen klockan åtta och det var seans röst i andra änden som sa att lena var sjuk och inte skulle till skolan. Han ville att jag skulle vara där halv nio. Upp ur sängen och halvsprang hit för att hinna i tid. Lena har inte mått så bra alls och jag har pysslat om henne lite. Hon hade svårt att somna nu ikväll också men nu har hon äntligen lyckats tror jag för hon har vart tyst länge nu.
Jag sitter på jobbet än. har nu jobbat 14 timmar ungefär... lite smådrygt och jag är rätt trött!
Hoppas att hon ska till skolan imårn så jag får sova då.. vill inte behöva stressa upp och iväg imårn bitti igen.
På torsdag ska jag försöka orientera mig hem till myran för att se på film. Kan bli spännande eftersom jag inte alls minns vägen, kartboken får bli min bästa vän! Blir nog trevligt iaf :)

Tycker så synd om Ellie som har så ont i sitt ben. Ellie är hunden i familjen, en labbe på 13 år och hon har fått cancer. Hon har väldigt ont just nu och Sean funderar på att ta bort henne, men det är jobbigt såklart. Jag tycker bara väldigt synd om henne där hon ligger på golvet vid mina fötter och gnäller och har ont.

Nu ska jag se lite mer på teve innan sean kommer hem och sen ska jag skynda mig hem. Har iaf bilen nu så jag slipper gå hem.

puss och kram

Dåligt

2009-10-04 @ 22:35:48
Jag måste erkänna att jag vart dålig på att uppdatera denna helg. ber om ursäkt för det!
I fredags jobbade jag först och sen träffade jag myran på kvällen. Väldigt trevligt var det och kommer att göras om!
Sen på lördagen så jobbade jag på förmiddagen, jag skjutsade lena till SC och sen så såg jag och Finn på film och myste i soffan tills vi åkte och hämtade henne igen. Det var så blåsigt ute och det regnade till och från så vi tyckte det var det bästa att göra en sån dag.
Sen efter det blev det utgång med emma. Jag gjorde henne sällskap när hon skulle äta med några mammor från skolan (20 stycken närmare bestämt) för Ruth fyllde år. Ruth blev typ överlycklig för att jag kom och det var ju kul. Jag gillar henne, duktig att sjunga var hon också för vi tvingade henne att sjunga en sväng för oss där på resturangen. Alla hade tiaror och det hade jag ju "missat" så jag tyckte det var rätt bra att "inte veta om det" när jag gick dit och tänkte att jag kanske skulle slippa det. men nej, så fort jag satt mig kom en av mammorna och tryckte på mig en tiara, toppen tänkte jag! Jag och emma kunde inte göra annat än att skratta åt varandra.
När klockan blev 11 gick jag och Emma till Syn och skulle dansa lite, stannade där till 2, textade myran och sa att jag skulle dra hem och så fick jag svar och sällskap. Inte helt fel kan jag tycka ;)


Dags för utgång för fröken Ivarsson


Fett med pepp!

idag har jag bara tagit det lugnt och sovit en hel del, gick till familjen och åt middag. Det blev en snabb promenad dit och sen sprang jag faktiskt tillbaka, kors i taket! Det var väldigt skönt faktiskt och jag ska ta mig en sväng snart igen. Måste köpa ett par löparskor dock för jag känner att jag inte kan springa i de jag har nu. Det är inte ens löparskor en gång! Nej du, det får jag nog prioritera :)

Jani, efter en dålig uppdatering har ni iaf fått höra lite nu plus att ni fått två bilder. Inte illa ;)

puss och kram

Imårn imårn imårn :D

2009-10-01 @ 23:15:36
Imårn är det fredag äntligen!
Just nu sitter jag hos hardingham och jobbar. Barnen sover och jag ser på teve. Gissar på att lotta och sean kommer senast 12. 1.5 timme kvar då bara. Inte så farligt.
Imårn blir det jobb och sedan trevligheter. Lördag börjar med jobb alldeles för tidigt men det är bara att bita ihop. Blir fredagkväll lyckad kommer det vara värt att vara trött på lördagen. Sen får vi se vad resten av lördagen har att erbjuda. Söndagen ska jag sova!
Just nu har jag inte så mycket att säga mer än att jag längtar som tusan till imårn och vill gärna att dagen ska vara över, NU!

puss och kram

Onsdag

2009-10-01 @ 23:08:23
Hur kul är det att jag skrev igår och det inte publiserades då så jag får göra det nu istället..

Onsdag. Dagen har väl inte vart så jättebra idag kanske. Började bra till en början men sen så gick det väl över kan man säga. Inga detaljer på den. Kan bara säga att jag är lite små less för tillfället, på det mesta.
Det är så jobbigt att komma till ett nytt ställe där allt fungerar annorlunda. Det tar tid att lära sig och vad som är självklart för folk här är inte lika självklart för mig. Vissa saker säger inte sig själv, det är nåt som måste berättas för mig så jag vet det! Jag har aldrig gjort detta förut och jag vet att jag vart här i 1.5 månader men jag har inte hunnit lära mig allt ännu och det kommer fortfarande nya saker hela tiden. Allt är inte alltid så självklart!!!!
Nu har jag fått det sagt också, skönt!
Idag skulle jag fylla på min mobil också men tror ni det gick? självklart inte, maskinen var ju trasig sa hon i kassan. Ja men tack så jävla mycket då! måste göra det imårn för nu kan jag snart inte skicka fler sms och det vore ju tråkigt ;)

Imårn ska jag handla, laga soppa, laga pannkakor, jobba kväll. Ingen toppendag kanske. Framför allt när man blev utbjuden men var tvungen att säga nej för att man jobbar.
Men på fredag blir det trevligheter istället. Det gillar vi starkt ;) Ge mig fredag NU!

Just nu känner jag att jag skulle kunna lägga mig och sova. Men klockan är inte ens nio och då kommer jag vakna så sjukt tidigt imårn och vad ska jag göra dårå? Det finns dessutom inte en chans att jag ska kunna somna redan.

Jag har fortfarande tanken i huvet på vad jag ska göra sen. Jag har verkligen ingen aning. Jag skulle vilja åka till Usa. Men jag trivs så bra i England också.. Kanske ska stanna här? Jag har ju redan alla saker här så det vore ju bara att färdas genom landet.. Kanske hem och hämta lite saker jag saknar dårå. Men det kanske vore kul. Jag vet att det inte är nån panik för mig att bestämma det nu. Men jag tänker iaf, hur ska jag kunna låta bli. Jag lever för idag, så är det. Men samtidigt så kommer det komma en dag när jag står där och morgondagen är helt och hållet oklar. vad gör jag då? Just nu vet jag vad som händer imårn, och jag lever dag för dag ändå. Men sen då?
Det är så läskigt, skrämmande! Man känner sig så liten på nåt sätt...
Ebba är ju i Usa och verkar ha det så himla bra, kanske ska åka så jag också. Hon ska ju inte vara där ett år... det vore nåt det ;)
Vi får väl se :)

nu ska jag se på nån dum serie eller nåt

puss och kram