Måndag

2010-10-11 @ 13:53:15
Och så var det måndag igen gott folk. En helt vanlig måndag bestående av att plugga, äta och gymma. Har vart duktig idag och lämnat ut cv. Svårt att få jobbi en studentstad dock, alla vill ju ha extrajobb. men vi kan ju alltid hoppas.
Nate har vart och hälsat på några dagar och nu har han åkt hem igen, bara jag och Boy kvar. Ja jusst det jag är inte ensam, jag har med mig världens finaste pojke Boy. Jag har tagit över en jättesöt hund nämligen som bor här med mig.
Jag ska plugga nu, sen promenad med boy, sen gym och sen mat. Låter som en bra plan. En lång skön dusch efter gymmet blir skönt också!
Imårn ska jag med och kolla på replokal, grabbarna vill ha ett band och tydligen ska jag vara med. Kul, absolut. Jag sa åt dom att jag var gärna med men att de får skylla sig själva om det låter illa. Då skrattade dom åt mig och sa att vi ju bara ska hålla på för kul, kanon tänkte jag! Kommer bli riktigt roligt :)

Imårn fyller fina Alexandra 23 år, det ska firas genom en god födelsedagsmiddag gjord av Moi. Sen onsdag ska vi på äventyr, då blir det nämligen dans ;)
Sen på torsdag var det också nåt som skulle göras, ska träffa sofia en sväng på onsdag också.
Sen fredag blir det fest och lika på lördag. Födelsedagsbarn ska firas. Ska även plocka svamp någon dag är det sagt, får se när det blir :)

Nu ska jag plugga vidare, boy har intagit sin plats med huvudet i mitt knä sötisen. Nu kör vi!