Ett försök igen

2011-01-14 @ 11:07:54
I dagens inlägg ska jag egentligen skriva om vad jag ätit idag.. men eftersom jag inte ätit idag får det bli vad jag åt igår, vilket blir ett kort inlägg.

jag åt korv och makaroner till lunch, frukt till mellanmål. en chokladmouse min snälla granne Choffe kom över med och sen wok hos Alexandra. Intressant inlägg det här känner jag! ;)

Mina föräldrar

2011-01-04 @ 17:37:51
Här kommer nu ännu ett till inlägg.. Äntligen säger Daniel, åter igen... haha! I det här inlägget är det tänkt att jag ska berätta lite om mina föräldrar. Det kommer här :

Min pappa heter Gert Mikael Ivarsson. Han är 47 år gammal och bor tillsammans med min mamma I villa på Granberg i Bollnäs. Han jobbar med att köra lastbil åt ett Norskt företag så det innebär mycket jobb borta.
Pappa bodde i en liten by som heter Gruvberget när han var liten. Han har 3 systrar, 2 är äldre och 1 är yngre. De är bosatta i Åre och i Stockholm. Min farmor heter Svea och min farfar hette Stig. Pappa flyttade till Bollnäs när han var barn och växte upp i ett stort hus på Ren.
Pappa tycker om att fiska, både på sommaren och på vintern och på vintern åker han gärna skoter också om han får möjlighet. På sommaren när han är ledig tycker han om att vara i husvagnen som står uppställd i Järvsö vid ljusnans strand.
Pappa och jag brukade fiska tillsammans när jag var yngre, nu händer det sällan men vi står fortfarande varandra väldigt nära. Han är den bästa pappan jag skulle kunna tänka mig och jag älskar honom så mycket! Han är bäst!

Min mamma heter Ann-Marie Ivarsson, men kallas för Mimmi. Hon är ett år yngre än min pappa. Mamma arbetar som lärare på Granbergsskolan i Bollnäs, på mellanstadie-nivå. Min mamma är uppväxt i vårt hur på Granberg, huset byggdes av mina morföräldrar och är mammas barndomshem. Mamma har 2 syskon, de är båda äldre än mamma så hon är yngst i familjen. Min mormor heter Elaine och det är från henne jag fått mitt andra-namn, min morfar hette Arne och han dog när jag var liten.
Mamma är en av de starkaste personerna jag känner och jag ser upp till henne så mycket! Jag insåg inte det när jag bodde hemma, vilka sysslor hon faktiskt hann med efter jobbet och så. Hon är otrolig och hon har alltid vart en bra förebild att växa upp med. Vi är rätt lika jag och mamma och har väl egentligen en rätt typiskt mamma-dotter relation. Vi älskar varandra jättemycket men ibland drar vi inte jämt och bråkar så huset skakar. Men det är väl rätt typiskt för mor och dotter när dottern är runt tonåren, det är iaf vad jag har hört. haha! Jag älskar min mamma och tycker att hon är bäst i världen. Om jag behöver prata finns hon alltid där och lyssnar på mig, behöver jag tröst finns alltid hennes trygga famn.
På fritiden brukar hon gå och träna lite olika saker på gymmet, hon har börjat på Zumba och hon tycker det är jättekul och låter alltid så glad efteråt. Hon tycker också om att vara i husvagnen och sola och koppla av när hon är ledig på sommaren. Dessutom har hon förälskat sig i min hund och skämmer bort honom nå så fruktansvärt. Men det är bra mamma, ni verkar trivas med varandra och det är bra. Det känns tryggt att överlåta honom till dig nu när jag håller på och ska  flytta osv, jag vet att det kommer gå fint. Du är bäst och jag älskar dig mamma <3