L42

2011-03-31 @ 20:13:10
Igår hade vi fest med folket som bodde i stuga L42 i Vemdalen på skiweek. Efter det gick vi på Oscars och soppan och därefter blev det olles. Det blev en helt galen kväll, precis som alltid med de här människorna.

Några foton kommer här från gårdagskvällen ;)

Här är en del av gänget ;)


Jag och Petter :)


Sandra och maria :)


haha! Egopics får man lägga upp på sin egen blogg ;)


Sen tänkter jag inte lägga upp mer bilder från igår. Det spårade ut lite med kameran så de bilderna förblir oproducerade på denna blogg!

puss

Torsdagkväll

2011-03-31 @ 19:19:10
Nu är det torsdagkväll och jag har inget på schemat, därför tänker jag peppra er med inlägg och dessa inlägg kommer att innehålla bilder! den ni folket!

Vi börjar med detta inlägg är jag tänkte lägga upp kryssningen som jag, Martin, Kristin och Erik var på i Februari i år. Vi fick följa med Martins snälla och fräna faster Anki och hennes gäng. Det var verkligen superroligt. Tyvärr knäppte jag inga bilder på festen. Bara lite på hem och dit resan, blev någon i hytten också faktiskt. Enjoy!


Nu är vi påväg, erik och martin är pepp


Och kristin också ;)


Stopp på Hakke på vägen ner




Erik plockar fram sin femenina sida med kristins väska på axeln ;)


Jag fick också vara med på en bild :p


I hytten


Kristin och Eriks sötade sig <3


Som ni ser (det lilla ni ser) så hade vi en kanonkryssning tillsammans :)

Puss

Kul kväll

2011-03-31 @ 10:33:27
Det var en rolig kväll igår och som vanligt ägde CE allt och alla. Förfesten hos maria var klockren som vanligt, sen soppan, ja den ägde vi också.. det var inte så mycket folk som vi hade hoppats men det var inget problem för oss, vi hade ju varandra.
Sen gick vi ner på Olles och röjde dansgolvet där. Jag träffade på Åsa och funderade vart hon hade tagit vägen, jag gick på toaletten och vem står utanför då tror ni? Jo Tine, såklart. Och hade hon sitt leg med sig? Nej det hade hon inte! Men vem fixade in henne? Jo jag ;) Är man inte en bra kusin så säg ;)

Idag ska jag iväg till skolan för föreläsning, sen iväg och handla med sandra och sen blir det möte med Staben. Det blir spännande att se vad ordförande har att säga. Skulle egentligen jobbat idag men det blev ju ändrat så det blir en lugn kväll ikväll!

Nu ska jag ta mig ur sängen och sätta lite fart!
Ha en bra dag alla glada!
puss

Peppar

2011-03-30 @ 15:33:02
Nu peppar vi för kvällens trevligheter. Jag har vart hos maria med sandra idag, vi har läst i böckerna och pratat lite. Sen var vi och kollade på lägenheten, den var för liten för mig eftersom jag har hund.. Det känns inte riktigt rättvist mot honom, men det verkade som att maria ville ha den så det blir kanon det!

Sitter och kollar lite på Top model nu.. Jag kommer aldrig bli som dom, långa och smala. men å andra sidan klagar jag faktiskt inte heller, jag är nöjd med att vara kort och lite rund. Det passar mig och jag mår bra, det är huvudsaken det. Jag vill inte se ut som typ Kissie som har stora bröst och sen ser man typ igenom henne för att hon är så smal. Och så har hon det där jättetupperade håret också vilket bara ser sjukt ut på henne eftersom hennes ansikte är så smalt. nej jag är riktigt nöjd med mig själv faktiskt.

Jag fick se på facebook att brorsan laggt upp en bild om hans kompis Nicke och min hund. Jag var tvungen att be att få den av honom för jag tycker dom är lite roliga. Jag vet att min lillebror tycker om min hund egentligen och det gör nog Nicke också faktiskt. men den va så rolig den här bilden..


Under bilden på facebook stod det : Nicke tänker på syrrans hund igen...
Hahahaha! Söta pojkar!

Nu ska jag börja med maten strax och sen blir det dusch och piff för kvällen :)

pösssss

tre mer sovar

2011-03-29 @ 22:42:53
Three more sleeps nu tills jag får helgbesök. Det ska bli mycket trevligt och jag längtar så sjukt mycket!
Imårn ska jag och Malin iväg och kolla på en lägenhet i stan. Det låter väldigt intressant men vi får väl se hur det blir.. mitt i stan.. första våningen... njaa säger jag nu men vi får se, jag ska inte vara dömande nu eftersom jag inte har en aning än!

Jag har nyss vart ut med boy och kollat lite på tv. Imårn blir det plugga, tvätta, lägenhetskik och Skiweek reunion. Fett nice, bäst att sova nu så man är uppvilad imårn. Ska ta lite bilder då tänkte jag så ni kan få se sen.. Hoppas jag inte glömmer det den här gången.. Det brukar lätt bli så annars som ni vet.

Känns lustigt att tänka att för två dagar sen var klockan bara 21.42 nu... hehe

Godnatt folket!

Imponerad

2011-03-29 @ 14:12:52
Jag måste säga att jag är lite imponerad av mig själv. Jag sa att jag skulle förbättra min blggning och det tycker jag faktiskt att jag har gjort. heja mig! det blir ju minst ett om dagen, ibland till och med tre. det är fan inte illa!

Nu sitter jag i skolan med eliten mfl. Det är effektivt till och från men nu diskuterar de tvärflöjtar... känner inte att jag har så mycket att komma med i den diskussionen så jag slänger in ett snabbt inlägg här. De snackar även disney.. Jag och maria har även diskuterat lördagen... Ojoj vilken kväll och vad kul vi hade. Nu kör vi imårn igen! fett nice!

Var gjort ett lässchema, heja oss! Och givetvis  har vi gjort ett Rolighetsschema, inte att glömma! Ni ska få se vårt Rolighetsschema ;)

Rolighetsschema vt 2011
  • 30 mars  Skiweekparty!
  • 10 april  Modella (detta kommer jag dock att missa eftersom jag är i Vemdalen)
  • 16 april  70-talssittning, detta kommer bli asbra och kläderna har börjat planeras
  • 30 april  Grillkväll, Premiärgrillning
Detta är vad vi har kommit fram till än så länge men schemat kommer att byggas ut med ytterligare festligheter.

Nu blir det plugg igen! puss

Träff med Eliten

2011-03-29 @ 11:11:35
Nu har jag duschat och ska precis ut med hunden. Efter det bär det av till skolan för att luncha och Plugga (?!) med Eliten. Det kommer bli nice!

Vet ni? igår såg jag på ett program om en superstylist i hollywood som är svensk. Jonas hette han. Jag tyckte han verkade så rolig! Värsta myskillen liksom! haha! :D

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna träffa flickorna. Vi taggar för imårn, då blir det soppan med skiweek gänget. Vi börjar kvällen hos maria, sen soppan och sen... vem vet.. Fett med pepp! blev iaf ett litet inlägg så ni ser att jag överleft ännu en natt på körfältet.

Pöööössssss

knäpp-hund

2011-03-28 @ 22:57:14
Var precis ut med Boy, för er som inte vet kan jag berätta att han är mörkrädd och tycker att andra hundar är läskiga. Skulle gå ut med honom nu ikväll och som vanligt går han utan koppel. Vi mötte två hundar inne på gården, då går han i en cirkel runt och tar sen några snappa steg och skyndar bort ifrån hundarna. Sedan gick dom in i en annan trappuppgång. Han skyndade fram till den första björk han såg och lyfte på benet, jag traskade vidare... rätt så skönt väder ute ikväll så tänkte att vi kunde gå en runda liksom.
Det tyckte inte boy! han tittade efter mig och vände och började traska hem. Då hade han gjort sitt för kvällen och ville in, och egentligen
tyckte jag väl att det var ganska skönt så jag brydde mig inte om att ropa honom tillbaka utan jag lät honom springa. Jag vet ju att han inte springer bort, bara hem. Han hann ju före mig hem och när jag kom till porten satt han där och väntade och blev skitlycklig när jag låste upp så han fick komma in. Det är allt en liten knäpphund det där, men han är otroligt söt och världens bästa! Vet inte vad jag skulle göra utan honom nu, han är som en del av mig och han gör mig liksom hel. Han fyller upp ett stort tomrum som skulle vara här annars, det är skönt.

Här får ni några bilder på min busiga lilla lurvpöse. Är han inte otroligt söt? :D





Nu ska jag ta och sova, har ingen föreläsning imårn men tänkte vara pigg ändå och försöka sova mycket inatt eftersom jag blev väckt av samtalet från Byggmax imårse... men jag klagar inte, vaknar gärna på det sättet igen. Goda nyheter är alltid trevligt! :D
Appropå jobb ringde de från mikado idag och sa att jag inte behöver jobba på torsdag för de har inga bokningar men att de behöver mig på lördag istället. Lite tråkigt att behöva jobba när jag har främmande men vi får ju tid tillsammans i Vemdalen nästa helg så vi får se fram mot det istället. Och vi kommer ju hinna umgås även om jag jobbar 17-22 på lördag. Jag behöver verkligen pengarna så ibland får man offra några timmar fast man hellre skulle gjort annat den dagen. Jag hoppas att du förstår <3

sweet dreams people! puss

Mysmåndag?

2011-03-28 @ 18:58:19
Kersti ringde mig idag och sa att hon fått magsjuka så det blir ingen afro. Stackarn vad jobbigt.
Eftersom träningen blev inställd bestämde jag mig för att ta en mysmåndag, ska göra god lax till middag och sen blir det att ta ett skönt skumbad och avsluta med att läsa lite kurslitteratur i min stora sköna säng. Ja en sån kväll är det faktiskt okej att det är måndag.



Provade sätta i mitt löshår för roligt... tänk om mitt hår kunde bli sådär långt utan löshår...fett nice!

Jobb för sommaren = CHECK!

2011-03-28 @ 12:06:10
Japp nu är jobb för sommaren fixat.. De ringde från Byggmax idag så jag kommer att arbeta hos dom i Bollnäs! Kommer bli en spännande sommar med nyöppnad butik och en personalstyrka som inte har någon erfarenhet från Byggmax... Spännande! ;) Men jag ser fram mot det, det kommer bli superbra. Ska träffa platschefen i April och bestämma mer, han sa att bollen ligger mycket hos mig så jag ska ringa honom när jag åker hem så skulle han komma in till Bollnäs för ett möte. Blir bra det!
En sommar i Bollnäs... jo men det blir fan bra det :)

Idag ska jag till skolan om en timme, börjar den tredje kursen på sociologin idag. Fett pepp? njaa kanske inte riktigt men det blir nog bra! Efter det ska vi på Ica-maxi och sen blir det träning ikväll. Ska bli så skönt att träna lite igen! Nu jävlar ska jag bli i form... eller ja... jag ska iaf jobba på det!

Nu blir det lunch och sen ut med hunden innan jag beger mig till skolan. Hoppas ni får en bra dag allihopa!

puss puss

tidig kväller

2011-03-27 @ 21:39:46
Jag är helt slut nu efter alldeles för lite sömn denna helg.. Har ätit god mat med Sanne och Sandra J idag. riktigt mysigt. Sen blev det en promenad på campingen för att visa dom hur det är där.. Boy blev mörkrädd och sprang "hem" till vår gamla lägenhet. Sötisen.

Nu är jag alldeles för trött för att skriva mer och det har inte hänt nåt mer intressant heller... så godnatt!

Tummen upp

2011-03-27 @ 12:16:16
Tummen upp för en riktigt nice kväll igår! Skönt folk på en härlig korridorsfest och sedan en galen kväll på Olles. Tackar alla fina som var med, speciellt ELITEN såklart. Som alltid förgyller ni en kväll bara genom att finnas till. Sandra H var inte med men hon var saknad. Ser fram mot onsdagen då det blir nya äventyr med Eliten.

Nu ligger vi i soffan jag och boy, jag fick typ 3 timmars sömn inatt, kunde inte sova längre.. men men! Boy sover som en stock här breve, sötnosen. Idag blir det en lugn dag, ska iväg och handla lite sen bara men förutom det har jag inget planerat. Tänkte eventuellt vara duktig och börja läsa lite studentlitteratur.. kanske....

gör ett inlägg sen när jag hittar nåt vettigt att skriva... kanske skriver ett ändå eftersom jag knappast lär hitta nåt vettigt att skriva såhär på söndagen. Cya

Godmorgon världen!

2011-03-26 @ 08:59:10
Ja men godmorgon världen! Lördagmorgon och idag står skidskytte på schemat följt av fest med flickorna ikväll. Fett nice!

Imårse när vi vaknade ställde sig boy vid dörren in till sovrummet och gnällde, sen hörde även jag att karin och leif var vakna. Att dom vaknade utan och släppte in honom, det gillade han inte. Han är superkär i Leif och blev jättelycklig när han kom ut idag.. Nu hoppade han upp i knät på karin som sitter i korgstolen, för en så liten kille är det ett ganska stort hopp måste jag säga. Sötplutten!

Jag har sovit väldigt dåligt inatt, för det första var soffan väldigt oskön att sova i. Sen har jag drömt dåligt och allt har handlat om att folk försöker ta sig in i min lägenhet. Det var obehagligt och resulterade i att jag vaknade hela tiden så det blev inte mycket sömn inatt.
Sen fick jag underbara sms innan jag skulle sova, som gör en så glad. Det värmde verkligen! Tack Plutten :)

Nu ska vi äta lite frukost, sen ut med hunden och sen blir det skidskytte :)

talk to ya later!

Fredagsmys

2011-03-25 @ 20:55:45
Nu är det fredagsmyyyyys ;)

Hej hopp folket! Nu sitter jag och Leif i soffan och ser på tv. Tine och Karin är i köket och pratar, vi har ätit wok och ris till middag och nu har vi en fruktansvärd paltkoma allihopa!
Tror det blir en tidig kväller idag, kusin ska tävla imårn och vi andra är väldigt trötta. Jag ska bädda i ordning bäddsoffan åt mig så får Karin och Leif ta min säng. Det är ju bara en natt :)

Imårn blir det korridorsfest och utgång med brudarna! Fett med pepp på det! Behöver verkligen en kväll med flickorna nu.

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva just nu, paltkoman är extrem och jag har faktiskt inget viktigt att säga.

Hujj

Nu är det dags

2011-03-25 @ 00:05:06
Nu är det dags att krypa till kojs.. har jobbt klart nu, slutade kvart över elva så det blev en lång kväll.. men det är bra, mer pengar till mig :)
Nu när jag sitter här och skriver om att det är dags och krypa ner, jag som har vart så nervös hela dagen. vad tror ni händer? jo, det låter såklart. MEN, det är inte på rutorna, det är från grannens lägenhet. Men tänk innan jag insåg det, jag satt ju på nålar för fan!

Boy verkar tycka att det är rätt skönt att vara hemma, han sover så skönt i soffan nu och sprang glatt runt i lägenheten när vi kom hem, som för att kolla att det fortfarande var hans eget place. Så nu sover han lugnt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom nu, jag är så van att ha honom och det blir ju en trygghet. Att slippa vara ensam liksom.

Nu ska jag betala hyran och sedan krypa ner i sängen. Det har slutat låta nu och det blåser inte lika mycket heller som tur är. Då kanske det kan gå :) Appropå blåsa så har jag en blåsa på tungspetsen. Det går så in i bomben ont! Bläääää!

Night people! xx

Tågresan hem känns väldigt seg idag, bara ...

2011-03-24 @ 11:28:24

Tågresan hem känns väldigt seg idag, bara att veta att jag hr fullt upp från det att jag sätter foten på perrongen känns lite segt just nu. Men, jag vet att när jag jobbar ikväll kommer jag inte tänka på det. Jag älskar att jobba på mikado, det är superkul verkligen! Slängde in ett inlägg nu som test, första gången jag mobilbloggar gott folk ;)

Nervös

2011-03-24 @ 08:52:38
Nu har jag packat mina väskor och sitter och väntar på mormor i  vårt fina kök hemma på granberg. Momme kommer dock inte förrän om 30 minuter men det är ju bättre att vara klar i tid har jag hört. Så jag väntar hellre. Jag har ställt i ordning en väska i hallen som Karin och Leif får ta med sig upp imårn i bilen, kanon det så slipper jag släpa den på tåget liksom.
Boy går omkring och känner att något är på gång, han har vart väldigt Fridasjuk idag och är upp i mig hela tiden. Till och med så att han hoppade upp till mig imårse när mamma gått hemifrån och gnällde utanför min dörr.. Klart man öppnar, vill inte ha en skrikande lurvpöse utanför dörren hela morgonen. Det är första dagen han gjort det denna vecka, annars har han och Cleo stannat på nedervåningen. Men det var ju lite mys, morgonmys är aldrig fel!
Jag måste säga att jag är rätt nervös nu, jag är nervös för tentan imårn, som jag är nästan säker på att jag kommer att kugga, men hey. Det vore inget nytt och jag har ju klarat alla bra sen! Sen är jag nervös för jobbet ikväll, har inte jobbat på typ en månad och kommer arbeta ensam som jag förstått. OCH sen har vi ju det där med att sova i lägenheten... det är lite läskigt fortfarande, vet precis känslan jag kommer få ikväll när jag krypit ner i sängen och släckt lampan. Alla muskler spänner sig och man lyssnar extra noga, varje litet ljud är skrämmande och varje reaktion från boy framkallar den där obehagliga känslan i magen. Men ja ä int bitter, ska klara dä här ja!
Känns lite jobbigt att åka ifrån hjärtat men vi ses igen om en vecka, tror nog att tiden kommer att gå rätt fort faktiskt. Jag hoppas iaf det.

Nä undra om jag ska packa om den väskan som ska med på tåget idag.. jag har ju tiiiiid

Vad är Kärlek?

2011-03-23 @ 11:59:55
Jag hade ju helt glömt att jag håller på med den där leken där man ska skriva nåt varje dag... inte konstigt dock eftersom jag bloggar så sällan.

Dagens fråga är vad kärlek är... jag kan faktiskt inte ge er ett bra svar på den frågan. När jag gick på gymnasiet fick vi den frågan också och då skulle vi skriva en essä om det. Det var inte lätt. Men kärlek är skulle jag vilja säga en känsla och en ömhet man får till människor som står en nära. Familj och vänner eller ett husdjur tex. Kärlek är också en känsla och ömhet som man kan känna för en annan människa och som sedan utvecklas till att älska den. Iofs älskar man ju familj och vänner också. men den typ av kärlek man kan känna för den där speciella andra kan göra sig påmind genom att man blir varm i kroppen eller att det pirrar lite mysigt i magen.
Det skulle jag säga är kärlek.

Inbrott

2011-03-23 @ 11:48:57
Jag kom på idag att jag inte berättade för er vad som hände hos mig förra veckan. Försöker väl förtränga det så mycket som möjligt. Nej jag har inte rånat en bank eller gjort inbrott hos någon. Däremot var det något pucko som försökte ta sig in hos mig!
Jag låg i sängen och pluggade och när jag precis släckt lampan hörde jag att någon var på min balkongdörr och fönstret där. Jag blev livrädd och tände lampan och då slutade det. Jag smög in i köket och kikade ut genom persiennen för att se om det var någon där, men jag såg ingen. Sedan hörde jag att det bankade på grannens balkongdörr. Högt och flera gånger. Jag smög in i vardagsrummet och såg en mörkklädd människa på deras balkong.
Sedan hörde jag återigen att det dunkade på rutan och sedan krossades den. Jag blev livrädd och mamma sa åt mig att hålla mig borta från fönstren och tända alla lampor. Jag gjorde det och ringde Marcus som kom till mig på en gång och sedan fick jag och Boy sova hos honom. Jag vågade verkligen inte sova ensam!
Jag sov ensam någon natt i lägenheten innan jag åkte hem, det gick bra men jag sov dåligt eftersom jag var så orolig. Jag vaknade för minsta lilla ljud och röck till så fort boy  verkade höra något. Det var verkligen obehagligt :(
Nu gruvar jag mig lite för att åka upp dit till den lägenheten igen om jag ska vara helt ärlig... lite jobbigt och det kommer nog ta ett tag att komma över det...


Come back

2011-03-22 @ 10:51:38
ja jag har ju sagt i typ 100 år att jag ska sköta bloggen bättre, men gör jag det då? näää det gör jag inte.
Nu tänkte jag iaf skriva ett inlägg, det är så mycket som går runt i mitt huvud nu att jag tror jag blir galen.

Jag sitter här med mina skolböcker precis som så många andra dagar, men jag kan bara inte koncentrera mig idag, tankarna flyger hit och dit och jag har svårt att organisera dem i huvudet. Har iaf skrivit en sammanfattning på ett kapitel rent nu... bara resten kvar.. men men nu kör vi, haaard work work!

I helgen var det bandyfinal och Bollnäs fick silver, för allas erat bästa tänker jag inte gå in på matchen närmare eftersom denna blogg då kommer se ut som ett enda stort svärord... och det vore ju inte likt mig... eller? De som känner mig vet hur dålig förlorare jag är och kan nog tänka er vilka ord som skulle skrivas ner här så vi lämnar detta med att säga att jag var där och jag blev arg.

I fredags skrev jag en tenta och den satt bra tycker jag, klarar jag inte den så lovar jag att det är läraren som har något mot mig.
Har en annan tenta på fredag också och det är den jag pluggar inför nu.

I helgen kommer min moster och Leif upp till mig i Östersund, det kommer bli mysigt med lite sällskap där uppe, ska se till att städa undan ordentligt så det är riktigt fint där när de kommer. Om jag hinner mellan jobb och plugg och tenta vill säga. Kommer tillbaka upp till Östersund på torsdag vid 12-13 tiden och sedan jobb 16.30 och sen tenta 8 eller 9 på fredag.

Aja nu ser ni iaf att jag lever