Mitt rum

2009-08-30 @ 19:28:19
Kom på att ni kanske vill se hur jag bor. Har ju lagt in bilder som jag tänkt visa er men det har jag ju såklart glömt bort totalt. Här kommer de också när jag ändå är igång :)







Lite gulligt med dusch och handfat inne på rummet. Det ända jag inte har är en toalett. Det får jag dela. Lite mysko :p

Shoppat

2009-08-30 @ 19:25:58





dagens outfit blev Jeansen från puss och kram och ett lila linne med en svart skjorta på. Skönt och helt okej snyggt dessutom.


Var in på Topshop och köpte en svart kjol för 22 Pund ca 250 kr. (Dyraste köpet idag)
Linnet kostade 6 pund, ca 70 kronor.
Blir bra till nästa utgång hade jag tänkt.


Köpte vita söta små tygskor. Dessa kostade mig hela 2 pund. Alltså knappt 25 kronor.


Köpte strumpor, väska, plånbok och skärp.
7 par strumpor för 2 pund, helt okej ;)
Skärpet kostade 1.50 Pund


Plånboken är jag osäker på vad den kostade faktiskt. Tror att det var omkring 3 pund kanske. Inte mer iaf.


Väskan kostade 6 pund. Kände att jag behövde en väska. Mamma sa till mig att ta med en från Sverige, men tror ni jag glömde det? Självklart gjorde jag det. Typiskt mig men nu har jag iaf en liten väska smo får duga fint.


Det var mina fynd för idag. Riktigt nöjd  faktiskt, men det var synd att inte skorna fanns i min storlek :(
Fick ett sms nu från Chris och Matthew. De ska tyddligen ut ikväll också men det tror jag inte att jag orkar. Känns som att jag borde vara hemma och rå om mig själv för en gångs skull, jobbar ju imårn dessutom.

Utgång

2009-08-30 @ 19:15:25
Igår var jag ut på staden med Samantha. Blev en riktigt lyckad kväll och jag tror jag var hemma igen vid 02.30. alltså 03.30 svensk tid. Kul som tusan hade vi iaf, dansade hela kvällen lång. Lovade daniel att blogga när jag vaknade och jag är ledsen att  det dröjt Daniel. Bättre sent än aldrig? Bilder blir det iaf :)


Jag och min WKD Blue i mitt lilla rum innan avfärden till Staden.



Jag och Samantha på Coyote Wild.


Samantha, en fotograf Samantha kände, Jag och Matthew på Coyote Wild.


Samantha, Snubben, Jag och nån annan snubbe som Matthew Kände, på Coyote Wild.


En till bild på oss på Coyote Wild.


Jag och Samantha igen.

Vi spenderade största delen av kvällen på Coyote Wild denna gång. Bra drag där tycker jag nog :)



Vaknade imårse och bestämmde mig för att träna lite innan jag skulle möta Nicole för att shoppa på stan. Riktigt skönt var det, efter träningen blev det dusch och sen tog jag bilen till Hardinghams där jag mötte Nicole. Vi tog bussen tillsammans in till staden och hade riktigt trevligt faktiskt. Köpte inte så mycket. Letade skor och hittade ett par billiga skitsnygga, givetvis fanns inte min storlek i svart och det sög ju. Blev lite andra fynd dock. Bilder kommer snart. :)

God morgon världen!

2009-08-29 @ 10:56:46
Idag känner jag mig inte speciellt motiverad till att kliva upp och åka till familjen. Jag intalar mig själv att det snart är skolstart och att allt kommer bli annorlunda då, jag pallar inte arbetsdagar på 13 timmar varje dag. Jag får ingen tid för mig själv, ser ut som Hej kom och hjälp mig för fan! Jobbigt kan jag tycka.
Pratade iaf med Jon, kan inte förklara hur underbart det var att höra rösten på honom igen, har ju inte gjort det på två veckor. Han sa att han var hos niklas nu men att han skulle hem nästa helg och kanske kolla lite på resor då. Hoppas han kan komma ner före jul iaf. Bra att ha något att se fram mot.

Igår hade jag tänkt gå ut men jag var så trött att jag backade ur och lade mig och sov istället. Utgång ikväll istället möjligen och imårn blir det shopping med Nicole. Väldigt trevligt ska det bli tycker jag.

Just nu känner jag inte för att kliva upp och klä mig för att åka till familjen. Ligger hellre kvar här istället för att bråka med barnen ännu en gång.

Var på toaletten nyss och provade Phils våg. Man ställer in sin längd och sen så ser man om man väger för lite, för mycket eller lagon. Jag är tydligen överviktig jag. Det kändes ju lite jobbig start på dagen måste jag säga men jag tror nog att bara skolan kommer igång nu så jag får tid för mig själv så jag kan träna så blir det ändring på den saken också.

Pappa ringde idag också, det var också skönt att prata med honom. Lite jobbigt kanske på ett sätt också för jag saknar honom. Jag hoppas att han kommer och hälsar på mig snart.

Pratade med marie också och jag ser verkligen fram emot att hon ska komma ner hit. Kan behöva någon att prata med och jag har bara några få som jag verkligen kan prata om allt med. Marie är en av dom och jag behöver  henne! Vore så himla skönt om hon kom typ nu, men det går ju inte. De åker till Turkiet på torsdag så jag får gott vänta tills efter det. Men sen Marie, hoppas jag att du inte dröjer allt för länge :p

Ge mig lite motivation någon?!

Sova

2009-08-28 @ 01:21:22
Nu har jag precis kommit hem och ska sova. Det blev jobb från 10 imårse till 00:00. Fjorton timmar gott folk! Jag är super trött just nu och ska sova alldeles strax. Imårn börjar jag 9 och jobbar till barnen lägger sig ungefär.

idag har inte vart någon vidare bra dag. Barnen har vart lite små jobbiga på mig till och från men det har ändå fungerat bra. Något som gjorde mig irriterad var till en början när jag satt i parken och pratade med en mamma medans barnen lekte. Hon frågade hur gammal jag var och när jag svarade 18 sa hon att det skulle hon aldrig trott och att hon nog skulle gissat på 15. Skit kul tyckte jag och när hon sen sa att men det är ju bra dock så blev jag nästan bara argare och tänkte att, ja när man kommer upp i din ålder ja! Då kommer jag kanske tycka om det men när man är en tjej på 18 år vill man inte se ut att vara yngre än sin lillebror!
Det var alltså då jag började bli irriterad.

Sen skulle vi in på en affär på vägen hem för jag skulle köpa en ny tändare till mina värmeljus. Då vad jag tvungen att visa leg! Jag skulle ju bara köpa en tändare och för det skulle man vara över 16 år. Kul, tänkte jag. Jätteroligt! Sen var ju min dag förstörd då. Här ska man till att fylla 19 om två veckor och folk tror inte ens att man är över 16!

Nej! Nu ska jag sova. Lång dag imårn också.
Jag hoppas att Jon är hemma i helgen så jag kan få prata lite med honom på msn eller nåt. jag minns dock inte hur han sa, om han skulle vara hemma eller inte. Håller tummarna, saknar honom sååå! <3

Halvseg

2009-08-27 @ 00:07:14
Idag har jag vart halvseg i kroppen och knoppen hela dagen. Klev upp åtta och åkte till familjen. Fixade frukost, duschade Finn. Sen körde jag bil med Lotta och sen åkte vi och handlade och gjorde miggag efter att vi ätit lunch. Sen åkte Lotta bort och jag åkte hem när Sean kom hem vid tio. Lång dag. Absolut, 12 timmar. Detta resulterar i att efter att ha jobbat 12 timmar varje dag denna vecka i princip är min hjärna en degklump för tillfället. Funderar på att sova snart.
Jag saknar Jon också, jag saknar honom så otroligt mycket just nu och jag önskar han var här hos mig just nu. Jag vill prata med honom och krypa in i hans famn och stanna där, gömma mig för omvärlden i hans trygga armar. Det vore underbart, jag hoppas han kommer hit snart så vi får träffas igen. Om han inte har glömt bort mig då. Nej det får han inte ha gjort! Skickade ett sms idag så han borde minnas mig när han får det ;)

Sova nu :)

Okej?

2009-08-26 @ 01:02:20
Gjorde test nu på fb bara för att fördriva tiden lite när jag inte kan sova. Först gjorde jag ett test som hette Hur kär är du? Det blev som resultat Giftermål snart!
Jag är bara 18 år, det stod att jag var jättekär och allt sånt där och det stämmer ju, men giftermål. Jag vet inte det jag! Kan man få lov att vänta ett tag?! oj oj oj.

Vad som var komiskt var att jag sedan gjorde ett annat test där det stod, kommer ert förhållande fungera? resultatet blev God vän. Jaha? Här är förklaringen:

Detta förhållande är bekvämt och ni finns för varandra när det behövs. Om du vill gå ut med någon, om du känner dig ensam, arg, eller behöver lite kärlek då har du någon att gå till. För det mesta lever ni olika liv och träffas bara när ni behöver något speciellt eller saknar något. Men när det handlar om känslor blir det alltid komplicerat och osäkert. Så under tiden, njut av fördelarna men kom ihåg att förhållandet aldrig kommer att sluta som i sagan.

Jaha tänker ju jag då såklart. I sagorna lever alla lyckliga i alla sina dagar och jag känner ju då att om jag ska gifta mig så är det för att jag vill leva resten av mitt liv med den människan. För det är väl så det ska vara?! Men nu så står det här att om det handlar om känslor blir allt kopmplicerat och osäkert. Och i testet innan vad jag så kär att jag skulle gifta mig med honom! Nä nu blir det mycket i min guldfiskhjärna mina vänner.
Jag kan bara tala om att jag är kär i min Jon, men är inte redo att gifta mig. Jag tycker absolut att vi finns för varandra och att jag kan vända mig till honom. Men jag tycker inte att det blir komplicerat och osäkert dock, jag vet att han har svårt att prata känslor men det gör ju inte saken osäger. Det är bara sån han är och jag älskar honom iaf, och jag tror han älskar mig också. Jag tror och litar på  honom när han säger det. Mer prat om känslor än så behöver jag inte, allt jag behöver veta är att han älskar mig.

Nej nu ska min hjärna få vila efter dagens ståhej. Godnatt världen!

trötter

2009-08-26 @ 00:46:12
Idag är jag trött. Jag klev upp halv nio och åkte till Hardinghams. Finn var bråkig på morgonen men det gick bättre sen efter lunch när det bara var han och jag faktiskt. Vi cyklade lite i parken och tittade på fåglar och sen tittade vi lite på film när vi kom hem. Lotta kom hem vid fyra och då åkte jag hem till Phil och la mig och sov en timme, jag hade sån fruktansvärd huvudvärk.
Klockan 8 var jag tillbaka hos Hardinghams och skulle vara barnvakt där när Lotta och Sean skulle ut en sväng. De var tillbaka vid tio och jag kom väl därifrån vid kvart i elva eller nåt sånt.
När jag kom hem nu tände jag lite ljus och nu ligger jag och myser i mitt rum, ska snart sova för jag sov dåligt natten som var.

Satt och pratade lite med Karin idag på msn, hon som var aupair hos Hardinghams före mig, och vi kom in på Jon och att han gjorde lumpen. Jag sa att jag önskade att jag kunde få prata lite med honom snart för att jag saknar honom. Då sa hon att han kanske ligger ute i skogen och leker krig med massa andra stora barn och det tyckte vi lät kul. Vi tyckte det skulle vara lite roligt att gömma sig i buskar och krypa bland myror och barr. Vi kom dessutom på det att man kan få det lite mysigt där i lägret på kvällarna, tända en brasa och grilla lite marschmallows och umgås. Det lät väldigt mysigt tyckte vi båda, ryska posten kunde vi leka också kom vi på. Fast det skulle bli lite jobbigt eftersom det var mest killar.
Choklad skulle vi ha med oss också men det skulle ingen av pojkarna få smaka, den var bara våran som vi skulle mumsa på när vi låg i en buske och spanade efter fiender.
Man kanske skulle göra lumpen iaf :p
(och nej, jag tror inte att det är så lumpen går till egentligen, men man kan väl få fantisera?)

Jag har hittat en danslektion som jag skulle vilja ta här i Derby, Swing Jive hette den och var mellan 9 och 10 på tisdag kvällarna. Det vore underbart att få prova på tycker jag! Lotta skulle kolla imårn också om hennes salsa lärare viste nåt bra ställe jag kan dansa på. Salsa vore också kul. Det hade de också på tisdagar mellan 7 och 8. Vore kul att gå på båda men det tror jag inte att jag kommer ha pengar till riktigt. Det fungerar nämligen så att man betalar 5 pund per gång, det är ca 60 kronor. Och två lektioner blir då 120 kronor. Och om jag ska göra det hela månaden ut så blir ju det typ 500 kronor. I månaden. Vi får se hur det blir med den saken. Iofs så är ju dans något jag gärna lägger pengarna på, jag får röra mig och jag mår bra av att dansa. Det innebär ju att jag inte skulle slösa bort pengarna.. eller? jo det låter vettigt. Helt klart värt att fundera på iaf :)

Myskväll

2009-08-24 @ 22:26:36
Idag har jag en myskväll här i mitt rum. Har duschat och rakat benen. Har målat naglarna och smörjt in mig. Så skönt med nyrakade ben och den där mjuka huden man får när man smörjt sig ni  vet. Underbart. Nu har jag tänt ljus och krupit ner i min sköna säng och tittar runt lite på datorn. Jag har dessutom en marabou choklad att mumsa på med daim i och Pepsi Max att dricka. Nu mår Frida  bra ;)
Idag var vi på Ikea och jag bestämde mig för att köpa en till kudde hit eftersom det bara fanns en som var bra, det var billigt, 50 spänn typ. det tyckte jag det var värt, jag ska ju trots allt sova här ett år. Jag kanske tar med den hem på nåt sätt om jag vill men det är ju inte hela världen om den blir kvar här heller. Då får ju nästa tjej nåt skönt att sova på.
Förutom kudden köpte jag några små värmeljus som luktar gott av olika frukter och ett stort ljus med samma doft. Köpte dessutom tre till röda ljuslyktor (fanns två här när jag kom). Dessa ljus har jag nu placerat ut i rummet så det doftar gott efter duschen och ljusen. Mysfaktor till tusen! Man får faktiskt skämma bort sig själv ibland!
Imårn ska jag vara hos Hardingham 9. Stef textade  mig nyss och frågade om jag skulle med ut och festa ikväll, drickan kostade bara 1 pund tydligen och det skulle bli kul. Men efter två dagars partajande i helgen får det bli festfritt fram till fredag iaf. Då kanske jag ska med Chris ut igen, skitkul!!

Ringde och grattade Tine idag också, gissa om det var skönt att höra rösten på henne! Hon har dessutom svurit på sin själ att hon ska komma hit nåt. Jag hoppas verkligen att hon håller det, vet inte hur det ska gå  för henne annars :p haha!

Nu ska jag mysa vidare här i min säng med min nya kudde och min choklad.

Puss och godnatt världen!

Ännu en lyckad kväll

2009-08-24 @ 00:29:02
Gårdagen var också mycket lyckad. Fick tag på Chris's nummer av Sammie och hakade på dem ut. Träffade en kille som bodde i närheten av mig som de kände och jag tiggde skjuts med han hem. För det ville han ha en puss när vi kom till Hardinghams men det fick han inte, han fick en puss på kinden dock. Vad gör man inte för gratis skjuts? Tror han blev lite besviken stackarn. Han var rätt charmig ändå, han sa att jag var vacker fast jag jobbat 12 timmar. Och han var nykter! Det ni gott folk! 
Kvällen blev iaf lyckad och jag kom hem bra och säkert.
Idag har jag flyttat in i mitt rum så det är vad jag hållt på med hela dagen. Jag tog en biltur också och lyckades hitta utan problem till Park Farm, ett ställe med massa affärer. Köpte lite smått och gott där som jag kan mysa med nu i mitt nya rum. Jag kände mig så duktig så ska jag säga er!
I mårn ska jag vara hos Hardinghams klockan halv tio för Lotta ska på gymmet tio. Sen ska vi till Ikea efter lunch och jag ska köpa lite saker till mitt rum hade jag tänkt. Vi ska tanka min bil också. MIN bil! Det ni ;) Fridas bil ;) Gillar ljudet av det när man säger det. Det är en söt liten Nissan Micra, röd sådan dessutom. Mycket nice.
Jag älskar verkligen Derby! Jag mår bra här på nåt sätt. Man får liksom en ny start på något sätt och du kan träffa nya människor och bara ta med dig det positiva från ditt förflutna, glömma sånt man ångrar osv. Rätt skönt att få göra det ett tag. 
Vad som saknas i mitt liv just nu är mina vänner och familj. Saknar er och jag vill åter igen påpeka att ni är hjärtligt välkomna ner när helst ni vill! Nu när jag har lite eget är det lättare ;)

Nu är det måndag och då vill jag gratta min kusin Tine så mycket på 19 års dagen. Eftersom hon läser min blogg vet jag att hon kommer se det här. Älskar dig Tine och jag hoppas du får en toppendag!

Jag jobbar för fullt för att få ner Moa hit också varje gång jag pratar med henne men det går inge vidare.

Puss och godnatt världen!

Brutna klackar och trevligt folk

2009-08-22 @ 12:25:46
Det var riktigt trevligt igår måste jag säga, trevliga människor och många bra uteställen.
Jag tog bussen in till Derby för att träffa på Sammie som är aupair här från frankrike. Hon var väldigt trevlig men kunde inte så mycket engelska tyvärr, det blev som det blev med språket men vi hade trevligt igår. Träffade också på lite nytt folk som hon kände och det blev en sen kväll. Jag tror vi var på 8 eller 9 olika klubbar igår och det finns så många fler som jag inte vart på. Kul med lite olika möjligheter. Innan vi skulle åka hem bröt jag klacken på min  ena sko så jag bestämde mig för att bryta av den andra också bara för att jag skulle kunna gå i skorna hem sen, och vet ni? Det funkade faktiskt bortsett från att spikarna som satt ner i klacken från början började göra ont i hälarna på mig. Det gick iaf bra tills jag kom hem så jag slapp gå barfota.
När klockan blev två skulle vi röra oss hemmåt, vi gick till busshållsplatsen för att kolla när bussen gick men det stod inga tider där så jag ville inte chansa och tog därför en taxi hem istället. Det var inte så dyrt, 7 pund så strax under 100 kronor då. Det var smidigt att slippa gå ;)
Får se om det blir utgång ikväll också eller hur det blir. Hur som helst så kanske jag kan få flytta in i mitt rum idag också vilket vore lite skönt :) Ska nog åka dit snart och börja packa upp och göra i ordning. Kanske tar en tur till Farm Park också för att köpa några fina ljuslyktor eller nåt sånt till rummet :)
Sean kom hem nu så jag ska se om han kanske skulle vilja åka med mig och barnen till stan eller nåt sånt. Så vi har något att göra :) Jag har lite bilder att lägga upp sen också, ska knäppa lite kort på mitt rum när jag flyttat in så ni ser hur jag bor.

Ni är alla varmt välkomna att hälsa på mig och göra mig sällskap ;)

Lugn dag

2009-08-21 @ 12:59:10
Idag får det bli en lugn dag här hemma. Just nu tittar vi lite på teve, något engelskt och snart blir det något svenskt. Jag vet att barnen inte ska se så mycket på teve men de är båda så trötta idag och alla lekförsök slutar i bråk och gråt. Jag tyckte den här lösningen var den bästa för alla. Barnen har lekt mycket de två senaste dagarna. Igår var danilo här och lekte med Finn, det låg grejor över hela huset och de sprang hit och dit genom huset och ute på gården. Härligt, de var till och med så duktiga att de plockade undan efter sig när de lekt klart. Till en början ville de inte men de gjorde det till sist iaf. Riktigt duktigt. I Onsdags var Maddie här och lekte med Lena, deras lekar var lite lugnare men lena var ändå väldigt trött efteråt. Det är kul att se att de har kompisar att leka med.
Jag har just förberett barnens lunch, det blir tonfisksmörgås. Barnens favorit. Jag har också tvättat en maskin vit tvätt igår me barnens skoluniforms skjortor som jag ska stryka och vika nu. Jag har också startat en maskin mörk tvätt som ska ha plats att hängas. Slängde in lite av mina använda mörka kläder nu också när jag ändå var i farten. Det är bra att det finns saker att göra så att jag håller mig sysselsatt.

Frukosten idag gick ganska bra, Lena åt och gjorde allt jag bad henne utan problem. Det gjorde dock inte Finn, han ville inte äta och inte dricka sin Movicol. Han provade att prata sig ur det flera gånger och när det inte fungerade tog han till gråten. Han insåg till slut att inte det heller fungerade så han gav upp och åt och drack sin frukost. Man ska bli testad så är det ju.

Ikväll blir det utgång med en franska aupairen, vad tar man på sig och vart är det vi ska? Jag känner mig lite smått vilse
men jag litar på att hon hittar eftersom hon redan vart här i drygt en månad. Spännande med nya ställen kan jag tycka.

Nu ska jag stryka och vika barnens kläder innan det blir lunch.

Mys låtar

2009-08-20 @ 23:30:50
Jag lyssnar på musik på spotify och stötte på lite mysiga låtar. Jag kan inte bestämma mig för om de får mig att längta mer eller om de får mig att må bättre. Jag vet dock en sak, den får mig att känna mig galet kär igen och jag inser verkligen vilken tur jag har som har Jon. Jag är bortskämd, jag är bortskämd med kärlek. Det är kärleken och närheten jag saknar, men när jag hör de här låtarna så känns det ändå som att ni är med mig på något sätt. Jag vet att Jon inte läser min blogg ens när han är hemma så varför skulle han göra det nu? Jag tänker iaf på honom nu och jag hoppas att han inser hur glad jag är som har honom. Jag älskar honom så mycket!



From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you
Is where I belong
From this moment on

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

En dag kommer vi inte behöva vara så långt ifrån varandra. Jag ser fram emot den dagen och tanken på att få vara i din famn igen gör det enklare <3

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

For the morning sun and all it's glory
Greets the day with hope and comfort, too
You fill my heart with laughter
Somehow, you make it better
Ease my troubles, that's what you do

There's a love that's divine
And it's yours and it's mine
Like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

There's a love that's divine
And it's yours and it's mine
Like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

Take away my sadness, fill my life with gladness
Ease my troubles, that's what you do

Take away my sadness, fill my life with gladness
Ease my troubles, that's what you do

Bara tanken på dig får mig att må bättre älskling! <3 Jag är så glad att jag har dig. Om du mot förmodan skulle läsa detta så hoppas jag att du förstår hur mycket du betyder. Du gör mig så lycklig och du får mig att må bra. Tack för att du finns <3

Ensam

2009-08-20 @ 23:09:09

Sean är på puben och barnen sover vilket innebär att jag är ensam. Jag tycker inte om att vara ensam. Just nu längtar jag lite hem, jag längtar efter närhet och kärlek! Massa kramar och mammas kärlek. Jons också men det är omöjligt eftersom han är i lumpen. Jag vet att det låter töntigt att längta hem redan men det är inte så illa att jag skulle kunna ge upp det här. Det är min dröm och jag har fått chansen. Jag tog den och nu tänker jag göra det bästa av den. Jag skulle dock känna att det var lite kul om någon kunde planera in en resa hit ner så jag har något att se fram emot. Just nu går bara dagarna och det jag har att se fram emot är nya jobbdagar och ännu mer saknad. Missuppfatta mig inte för jag trivs bra i övrigt hos Lotta och Sean. Men familj är alltid familj och lika så är vänner och pojkvännen. Jag saknar er där hemma och skulle ge vad som helst för att få krypa in i någons famn just nu! Tänk att man kan känna sig så liten fast man är arton år och nästan vuxen! Jag vill inte bli stor, jag vill till landet ingenstans! Men eftersom det är omöjligt får jag bara acceptera läget.
Skrev till Martin på msn nyss, han är bra att prata med för han förstår mig så bra. Han svarade till en början och skrev att han var astrött och nu misstänker jag att han somnat ifrån mig. Typiskt! Kanske borde gå och sova själv också men jag vet inte om jag vill.
Till på hemlängtan så tror jag att jag börjar bli sjuk också. Det var faktiskt början till min hemängtan idag. Jag har kännt mig hängig hela dagen och inte alls pigg och glad som vanligt. Det ledde ju såklart till att jag längtade hem lite. Jag hoppas bara att det inte är någt allvarligt utan att det snart ska vara över. Man vet ju aldrig med alla sjukdomar och influenser nu för tiden.

Jag har iaf kört bil här för första gången idag. Det gick rätt bra kan jag tycka. Tror Sean tyckte att det gick rätt bra också för att vara första gången :)

Jag vill gärna ta mig till en affär också snart, var ju på en med lotta och jag köpte inpackning till håret och så men självklart så tänkte jag inte på att köpa en rakhyvel. Typiskt! Måste göra det nästa gång jag ska och handla. Nästa vecka antar jag det blir när Lotta är hemma igen.

Har tagit kontakt med en annan aupair här också och vi ska träffas imårn. Hon heter Samantha och är från Frankrike. Hoppas att vi kommer fungera bra tillsammans så att man har någon att umgås med här, det kanske gör min hemlängtan lindrigare och jag har någon att dela det med. Någon som går igenom samma sak, det vore skönt. Vi ska träffas inne i stan och gå på någon pub där. Det blir nog kul tror jag. Är lite nervös för att åka buss själv men det ska nog gå bra, Sean kan ju inte skjutsa mig eftersom han måste hålla koll på barnen när jag ska bort. Men det ska nog gå bra, snackar lite med den som kör och berättar vart jag ska så fixar det nog sig ska ni se gott folk. Frida fixar ;)

Jag funderar starkt på att gå och lägga mig men jag tror tyvärr inte att jag kommer kunna somna än. Klockan är bara tio här eftersom vi ligger en timme efter er i Sverige. Jag kanske ska koka en kopp varmt vatten och se om det finns något te eller någon honung, det kan vara skönt för min hals. Mamma sa åt mig att ta två alvedon också om jag börjar bli förkyld och det kanske inte är en så dum idé trots allt. Ska kolla om de har alvedon bara, jag var ju dum som inte tog med några men jag sa så coolt att jag ju aldrig blir sjuk så jag behövde minsan inte ta med några alvedon! Pyttsan!

Tevemys

2009-08-19 @ 22:07:31
Nu sitter jag framför teven och myser efter att ha haft en lyckad dag tillsammans med barnen. Maddie kom vid halv ett och barnen fick lunch, efter det lekte de och jag badade Finn. Det var lite gnäll i början men sen gick det bra.
Till midag gjorde jag wok idag, kyckling med grönsaker och till det blev det ris. Barnen åt även det utan gnäll vilket var bra.
Jag mutade dem lite med jordgubbar efter maten för att de vart så duktiga hela dagen. efter det blev det sagostund i pyjamasarna och sen somnade de snällt utan problem. Härligt att det är så kan jag tycka.
Jag trivs fortfarande lika bra här, det har inte ens gått en vecka jag vet men det är något med familjen som får mig att känna mig trygg.
Det är kanske lite skönt att jag inte flyttat in i mitt rum hos phil. Så långt från tryggheten men ändå kan jag kanske känna att det börjar bli dags snart. Jag tycker att det kan vara bra att få lite eget och få rå om sig själv en stund. Men jag klagar absolut inte. Inte alls, jag tycker det fungerar rätt bra som det är nu också :)
Vi har haft sol idag och jag hoppas på lika bra väder imårn också när vi ska ut och leka på grannens studsmatta och Finn's kompis Danilo kommer hit. Det vore skönt att kunna ta med sig barnen ut en stund :)
Imårn ska jag nog tvätta lite också hade jag tänkt. Dessutom blir det kanske ut och köra för första gången här i England med Sean också. Det är lite spännande och nervöst men det kommer nog gå bra skulle jag tro.
Jag funderar starkt på att gå och ta ett äpple ur kylen. Sean kom in och tuggade på ett nyss och det såg väldigt gott ut måste jag säga. Jag tror det får bli så. Sen blir det kanske sängen snart eftersom alla människor hemma börjar skolan imårn och inte är sociala med mig på msn ikväll. Skriver mer imårn precis som jag lovat.

Första nattningen

2009-08-18 @ 22:02:02
Idag var första nattningen själv med barnen. Det gick så bra och inget gnäll alls! Jag lagade dessutom mat för första gången själv idag också, gjorde potatisklyftor och kyckling. Barnen åt utan gnäll och det blev jag och Sean förvånade över. De brukar alltid gnälla iaf lite sa han men det gjorde de inte nu. Heja mig!
Jag läste en varsin saga för barnen idag och sen sa jag hopp i säng, och vad gjorde de? Jo de hoppade i säng på en gång! Jag sa till Finn att han skulle väcka mig imårn för att inte lotta var hemma och då sa lena att han kunde väcka henne så kunde hon fixa frukost så jag fick sova. Söta barn!
Imårn kommer en kompis hit till Lena så jag ska laga lunch åt tre barn plus mig själv. Jag har köpt en anteckningsbok idag också, en rosa. I den ska jag planera mina dagar och vad jag ska laga för mat till barnen. Jag har redan planerat denna vecka så jag känner mig så duktig!
Jag ska nog inte säga att jag längtar hem för det gör jag egenligen inte, Derby är fint och Lotta och Sean är så bra att bo och jobba hos. Jag kan dock känna att jag saknar vissa där hemma, skulle vilja få ner er alla hit så jag slapp vara ifrån er, tänk vad bra jag skulle må då :p

Första jobbdagen

2009-08-17 @ 21:19:42
Idag var första riktiga jobbdagen kan man  säga. Jag kan inte köra än men idag var vi på utflykt så det var Lotta som körde. Vi åkte till Marketan Park med barnen och några till mammor och deras barn. Barnen hoppade i hoppborg och paddlade kanot och badade. Väldigt fint ställe och väldigt lämpligt om man vill hålla barnen sysselsatta.
Familjen jag är hos har två barn, Lena 8 och Finn 5. Pappa Sean och mamman heter Lotta, jag har visst glömmt att berätta det för er men nu vet ni iaf vilka de är när jag nämner namnen.
Jag ska nog köra med Sean någon dag nu också, nervös som tusan men Sean är bra för han är lugn och så. Påminner mycket om min egen pappa på det sättet. Det kommer nog gå bra att köra med honom tror jag.
Jag trivs bra här och kommer väldigt bra överänns med Lotta, Sean också men jag träffar inte honom lika mycket som jag träffar Lotta.
Jag har precis laggt Finn, vi läste bamse till nattsaga precis som igår. Han älskar Bamse. Lotta lägger Lena ikväll och då smet jag ner hit för att inte vara i vägen för dem. Jag funderar på att se på Mamma Mia kanske :)

Väntar på utflykt

2009-08-16 @ 15:14:36
Nu sitter jag och Nicole i soffan hos Lotta och Sean och väntar. Lotta och Sean är i köket och argumenterar om vart de ska handla och vad osv. Jag tyckte att det var bäst att låta dem vara ifred en stund så nu sitter vi här. Jag har visat Nicole lite bilder hemmifrån osv och nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Jag försöker hålla mig ur vägen när de har sina rutiner och bara titta till en början, bara för att det inte ska bli fel eller så. Jag vill ju inte förstöra deras rutiner och jag tror jag får in dem snabbare såhär. Det är mycket som är nytt som sagt och jag känner mig vilsen. Visst saknar jag er därhemma men samtidigt intalar jag mig att det här är rätt. Lotta och Sean är så snälla och jag trivs bra med dem också. De får en att känna sig som en i familjen vilket är viktigt.
Jag skulle skriva med Jon tidigare hade jag tänkt men han hann logga ut innan jag fick en adapter här tyvärr. Jag får väl prata med honom om två veckor då :) det löser sig, lite otur hade jag bara..

Nu ska vi åka på utflykt och äta glass, det ska tydligen vara väldigt god glass enligt sean :)

Söndag in UK

2009-08-16 @ 12:07:21
Idag har vi inte mycket planerat faktiskt. frukost nu och sen blir det nog en sväng och köpa glass och lära mig hitta häromkring, som att det någonsin kommer fungera för mig att hitta häromkring. De kör på fel sida av vägen och har så himla trånga gator, dessutom parkerar de mitt i vägen också! Helt stört! Jag kommer nog aldrig lära mig hitta, jag kommer köra vilse!
Partyt igår gick bra och de hade en stor hoppborg med rutschkana som barnen hoppade i hela kvällen. De lyckades faktiskt få upp föräldrarna också till slut, med lite tjat. Vi blev väl kvar där till 12 eller nåt sånt, väldigt mysigt. Vi satt på terassen och myste och pratade. Det var rätt bra att träffa massa engelsktalande, jag fick verkligen öva på min engelska och de sa att jag pratade bra engelska. Otroligt nog.
Jag längtar nog lite tills jag får flytta in i mitt egna rum hos Phil, men det skulle inte gå förrän i mitten av veckan trodde Sean, lite synd eftersom jag gärna skulle vilja plocka upp mina saker och göra mig lite hemmastadd liksom. Men men, What to do?!
Jag kan inte säga att jag har hemlängtan redan för det har jag inte, däremot kan kan jag känna att jag längtar efter jon och kompisarna lite. Framför allt Jon eftersom han åker tillbaka till Berga idag. Jag skulle hemskt gärna vilja kunna pussa på honom varje dag men det är ju omöjligt så jag får bara acceptera läget. Jag intalar mig att det går lättare att vara här utan honom när jag inte kunnat träffa honom ens om jag var i Sverige. Jag älskar honom så mycket och jag hoppas att hans känslor för mig ska göra det möjligt för oss att vara ifrån varandra så länge.

Nu ska jag göra något annat nyttigt än att sitta vid datorn hade jag tänkt.

I England

2009-08-15 @ 16:44:20
Nu sitter jag hos Lotta vid hennes dator en svang. Vi ska snart pa barnkalas hos nan kompis till Finn. Resan gick bra och det gick valdigt enkelt, barnen ar sa sota och rara men de kan, precis som alla andra barn, sattta vrangsidan till. Det ar mycket som ar nytt har och jag jobbar stenhart for att ta in allt pa en gang, men det ar svart.
Det kanns sa konstigt att de kor pa fel sida av vagen hela tiden och idag nar jag skulle satta mig i bilen holl jag pa att satta mig pa fel sida, haha! Jag forstar inte hur jag ska lara mig att hitta, de bygger inte alls vagar som i Sverige, har ar det mycket smalare och konstigare!
Nu blir det barnkalas och sen ska jag blogga mer ordentligt ikvall.

En dag kvar

2009-08-13 @ 12:46:03
Nu är det bara en dag kvar. Packat har jag gjort och nu är det bara städningen kvar. Hatar att städa. Idag kommer jon hem och jag gissar på att han är här  vil halv åtta tiden. Ska blir skönt att träffa honom innan jag åker.
Mamma tycker att det är jobbigt att jag ska åka så snart och gråter en skvätt då och då. Det är väl så det ska vara när mamman inser att barnet står på egna ben och ska flytta.
jag tycker personligen att min städning nu duger fint men det gör inte hon tyvärr så jag får väl göra ännu mer. Jobbigt.

Meddelande till Marie, jag är hemma hela dagen om man bortser från korta stunder när jag ska uträtta några ärenden. Ni är varmt välkomna allihopa och det vore kul att träffa er innan jag åker. Saknar mina pojkar :(

Pirr

2009-08-11 @ 18:30:27
Nu närmar det sig fott folk, med stora steg och det känns som att jag med mina korta ben inte hinner ikapp.
Tiden springer ifrån mig på något sätt. Idag träffade jag christian och adam och sa hej då till dem när jag tog
 över på golfen.
Det var sjukt jobbigt, det trodde jag inte att det skulle vara. Jag tror inte att det har att göra
 med att jag och christian har vart tillsammans för det var lika jobbigt att säga hejdå till Adam, och ja jag grät!
Nu har jag sagt hejdå till dem och till erik. Moa ska jag träffa imårn och lika så Linnéa, det är dem som kvarstår
om man bortser från Jon, mitt hjärta.

Jon kommer iaf hem så jag hinner träffa honom vilket känns underbart. Jag trodde inte att han skulle hinna det
 men så ringde han och sa att han kommer hem på torsdag, hjärtat gjorde volter i bröstet på mig ska jag säga!
Jag älskar honom så mycket! Jag har skrivit ett litet brev till honom som jag gömt i den bok han fått av mig.
Den ska jag lägga fram så att han hittar den när han kommer hem och jag har åkt. Jag skrev ner det viktigaste jag vill säga honom för att jag vet att det inte kommer bli lätt att säga till honom utan att gråta. Jag vill vara säker på att han får veta det.

Nu sitter jag här med Thelma och myser. Ska se om det går nåt bra på teve tänkte jag. Imårn blir det promenad såklart, lunch med monica, fixa naglarna och sen fest ;)

Galen dag med kusin

2009-08-05 @ 10:50:19

Vaknade upp igår och hade bästämt att vi skulle på en mini roadtrip och sebbe skulle med sa han. Vi åkte till åmot och sen till tönsen där vi fikade. När vi sitter där ringer morbror från Frankrike och sa att han hade glömt grejer hemma och det gjorde att han inte kunde tävla. Jobbigt läge tänkte vi och det verkae som om vi skulle vara tvungna att åka till arlanda och lämna grejor men det gick inget flyg så vi åkte aldrig. Tror dessutom att vi blev idiotstämplade rätt rejält av Sebbe men det är sånt man får ta ;)

Igår när jag kom hem var jag helt slut i kroppen och hade ont i skrattmusklerna i magen. Helt stört, det resulterade i att det blev en lugn kväll och en bra bok som lästes ut under kvällen. Nu bär det snart av till bibblan för att låna nästa bok i serien och sen blir det jobb. Ingen utgång ikväll heller för Moa skulle till helsingfors.

Två veckor

2009-08-02 @ 13:33:56
Imårn rycker Jon in i lumpen och det innebär att ikväll är vår sista kväll tillsammans. Idag sitter jag på golfen till 17 och han är och hoppar fallskärm. Jag hoppas att han får hoppa sina 4 godkända hopp idag så han blir klar med sit cert. Det vore skönt för honom tror jag.
Det känns lite jobbigt att han åker redan imårn. Man har hela tiden pratat om det som att det var hur lång tid kvar som helst. Men nu står vi här och imårn åker  han. Det innebär att jag inte alls vet när vi kommer ses nästa gång. Jag hoppas att han är ledig över jul så vi kan ses då iaf. Och förhoppningsvis kan han komma till mig nåt och jag kanske får åka hem en  gång i höst när barnen har lov. Vi får se hur det blir.
Nästa fredag åker jag, 14.10 lyfter vi från arlanda och sen börjar väl mitt nya liv skulle man kunna säga. Allt kommer förändras och det är väl på både gott och ont.

Just nu sitter jag på golfen och har tråkigt som vanligt, inte är det så mycket folk heller! Men men, det kan vara rätt skönt det också. Egentligen skulle jag vilja åka till Tönsen och träffa Johan och Camilla men det går ju inte. Det är mycket jag vill göra innan jag åker men jag kommer knappt hinna med hälften!
Nu ska jag sätta mig och läsa lite tänkte jag..