Skönt

2010-09-27 @ 15:25:46
Det känns så otroligt skönt att ha klarat av gruppredovisningen. Nu kan jag lägga det åt sidan och fokusera på tentan fullt ut. Har en labb också på onsdag innan tentan på torsdag men det kommer gå bra. Sen är det en månad till omtenta och jag känner att jag kommer nog behöva stå ut med den här kursen en månad till, men vad gör det? jag gör mitt bästa och sen får vi se vart det tar mig :)
Nu ska jag ta och göra mat snart, och såklart plugga plugga och plugga. Kanske ska klättra senare för att få göra nåt kul mitt i plugget. kan vara bra säger lärararna så jag litar väl på dom. Skulle behöva städa här också men det är knappast nåt som ger mig energi till att plugga, det får helt enkelt bli en storstädning på torsdag efter tentan :)

Saknad

2010-09-25 @ 13:32:54
Sitter och pratar med min underbara fina vän Stina. Tänk vad jag saknar dig nu!
Det är nu du ska sitta här på sängen breve mig och äta haribo och pringles och självklart OSTSTÄNGER! Åsså ska du skratta åt mig och tycka jag är den flummigaste människan på jorden.
Jag saknar dig och du känns så fruktansvärt långt bort. Ändå så är du ju bara hemma, ja det är hemma för mig också. Kanske inte hos justin men England. England känns som ett hem för mig också. Ett andra hem.
Haha tänk vilka jävla äventyr vi var ut på. Natten i birmingham med den svarta taxin, det var ju lugt för den var ju inte gul liksom. Kvällarna i Derby med gänget och hotellnatten i Derby. Småstadsliv med ost och älskade ängel i köket! haha shit alltså, kommer du ihåg?!
Jag lovar dig stina att jag ska komma och hälsa på dig så fort jag kan! Du är min bästa tjejkompis stina och jag kan prata med dig om allt. Tack för att du finns!


En bild säger mer än tusen ord. Så vi lämnar det så :p

<3

Onsdag

2010-09-22 @ 10:29:51
Idag väntar en dag o bibblan på skolan för att försöka banka in mer information om introduktion till psykologi i min stackars knopp. Ska ta en sväng på gymmet efter det och unna mig en stund i relaxen också, bubbelpoolen är niiiice ;)

Det var sjukt kallt i mitt rum när jag skulle kliva upp, eller så var det jag som var kokhet som vanligt och att min säng därför var näst intill kokande. I vilket fall kändes det tungt att ta sig ur den varma sköna sängen!

Nu ska jag kasta mig i duschen och sen möta upp christian för att bege mig mot skolan. Sweet!

Jag skickar en tanke och massa energi till fina Bibbi med familj! <3

Hoppas att ni får en bra dag folket, jag hoppas jag kommer hem utan en hjärna som sprängts av överbelastning, det vore ju synd!

cya ppl xxx

Pinsamt Sverige, Pinsamt

2010-09-20 @ 09:38:46
Jag har vart dålig på att blogga jag vet, men försök hitta tiden mellan plugg och allt var det är liksom. Det är fan inte lätt! Nu kände jag dock att jag var tvungen att göra ett ryck igen.
Jag tror ni fattar att det handlar om valet.. just det.. valet!

VAL hetter det gott folk, och varför då? Jo för att VI har möjligheten att välja hur vårt land ska styras. Och efter gårdagens val har jag en obehaglig känsla i magen. Jag kan inte beskriva den, det är en blandning av skam, sorg och arghet. Jag kan inte beskriva vilken känsla som är starkast just nu.
Jag skäms över tanken på att vid ett val gjort av sveriges befolkning, kunde sd komma in i riksdagen. Jag skäms över folks sätt att tänka och över hur andra länder kommer börja se på oss. Vill vi vara ett främlingsfientligt land? Vad hände med att hjälpa varandra och måna om människans bästa? Människan, inte SVENSKEN, människan. Vilka Jävla egoister det finns, jag skäms över resultatet.
Jag känner mig ledsen och arg över den riktning Sverige är på väg att ta, det är ju en sån liten del av riksdagen säger vissa. Ja men hallå?! Tror ni det verkar som att det kommer dö ut eller?! Ökning sen förra valet visar ju vilket håll Sverige är påväg. Vakna gott folk! En liten del av riksdagen är en påtok för stor del av riksdagen. En smart tjej sa till mig att Hitler var ju liten från början han också. Och det var han ju!! Hallå skärp er för fan Sverige!
Riktigt pinsamt!
Jag vill att Sverige ska vara ett land som hjälper människor, oavsett färg, kultur och bakgrund. Alla ska kunna få en chans till ett liv utan rädsla, alla har rätt till trygghet. En trygghet som Sverige skulle kunna erbjuda, nu är det tamejfan så jag börjar bli mörkrädd!

Jag kokar inombords och känner att jag skulle kunna fortsätta att ordbajsa ut vad jag känner på ett minst lika rörigt sätt som blogginlägget ovan. Men vad hjälper det?! Vi gjorde ett val Sverige, jag röstade inte dit dom jävlarna och jag tycker att ni som gjorde det ska skämmas och tänka till, vakna upp för fan!