Skönt

2011-05-10 @ 10:07:47
Skönt att se att allt fungerar igen. Var lite smått irriterad när blogg.se inte ville publicera mina inlägg. Men men, nu verkar det fungera och allt är frid och fröjd.
Nu idag är jag ledig. Ska ha ett möte med Staben klockan 15 så tiden till dess kommer jag att spendera i solen med plugg och arbete på projektet. Får väl se om jag blir nå brun den här sommaren,  jag har en tendens att bli typ gul... så aa vi får allt se.

Puss

Nåt är fel

2011-05-09 @ 21:26:41
Okej så något har vart fel i helgen på blogg.se. De säger att de ska ha löst det och jag har provat allt men det verkar fortfarande inte fungera. Tänkte skriva ett testinlägg nu och se om det publiceras :)

fotografering

2011-05-08 @ 15:12:50
I fredags var jag ut med Kalle och fotograferade lite före jobbet. Här får ni några bilder.. enjoy











'



Snacka om Bildbomb! Haha

I helgen har jag inte gjort så speciellt mycket mer än jobbat och jobbat på projektet. Igår tittade jag till Brudarna när de festade efter jobbet. Jag orkade dock inte haka på, helt slut efter 2 kvällar med jobb så jag åkte hem och åt ben&Jerry och sov istället. Fett nice.
Nu håller jag på och tvätta, städa, laga mat, jobbar på projektet, fixar med bilder, och ser lite på tv. Full rulle helt enkelt. I loooove it!
Ska träffa Maria lite senare idag, det blir nice!

fel av mig

2011-05-05 @ 09:50:33
Vi hade inget seminarie idag men ett möte med staben 16.00 :) Så fel av mig..

full fart

2011-05-05 @ 09:47:06
Idag är det full fart som gäller. Jag ska åka upp på skolan och jobba lite på mitt projekt åsså ska jag på ett seminare. Det är så mycket att göra på det här projektet och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. men det löser sig nog när man väl kommer igång. Det är dock väldigt mycket jobb innan jag kan komma så långt. Jag vill inte påbörja något och sen upptäcka att det skiter sig på något sätt. Bättre att vara väl förberedd och ha koll på hur saker och ting ska vara och fungera. Men nu, nog sagt om det.

Jag blev erbjuden att jobba både fredag och lördag nu, det gör jag ju gärna, lite extra pengar är aldrig fel. Det är dessutom väldigt nödvändigt just nu inför sommaren.

Jag ska gå ut med Boy nu och sen ska jag åka till skolan. Hörs senare people. puss

Jag har bestämt mig

2011-05-04 @ 13:42:39
Den senaste tiden har jag funderat på att genomföra ett projekt. Detta projektet är något jag velat göra en längre tid men jag har inte vågat hoppas på att det ska fungera. Vägen till målet är detssutom jättelångt men jag ska jobba riktigt hårt för att klara det. Vad det här projektet är kan jag inte berätta för er ännu men jag lovar att jag ska göra det när jag kan. Jag har en hel del jobb att göra innan det ens kan bli en möjlighet att dra igång det hela. Så jag tänker sätta igång på en gång.

Föreläsningen i skolan idag gick bra och den här kursen verkar faktiskt riktigt intressant. Roligt att få läsa en intressant kurs mitt i det här djupa om sociologi och psykologi.

Nu ska jag laga lite mat och sen sätta igång och jobba lite innan träningen ikväll.

puss

Skön morgon

2011-05-04 @ 09:02:50
Godmorgon folket!

Idag när jag vaknade snoozade jag inte i en evighet innan jag klev upp, otroligt nog. Jag brukar kunna trycka på snooze knappen åtminstone 4 ggr på morgonen innan jag lyckas ta mig ur sängen. Men idag vaknade jag till och med 5 minuter innan klockan ringde.

Nu sitter jag och väntar på att mitt badvatten ska bli klart. Skönt att börja morgonen med ett varmt bad och samla lite energi. Underbart! Dagen idag kommer att bestå av skola och träning. Riktigt skönt och jag känner verkligen hur kroppen vill röra på sig och få arbeta. Det blir nice.

Jag hinner inte blogga mer nu men jag återkommer senare idag efter skolan.

puss

I did it

2011-05-03 @ 21:43:10
Japp, jag poppade äntligen mina popcorn ikväll... men gissa vad, det var inte så gott som jag hade hoppats. Så jag åt inte upp dem. Konstigt för jag älskar verkligen popcorn. Men men, det var kanske lika bra att låta bli dom egentligen.
Nu tänker jag göra något som är otroligt viktigt för min hälsa. Jag tänker sova. Jag är så trött att ögonen svider, eller om det är allergi.. Kanske en blandning. Men sova tänker jag göra iaf. Så vi hörs imårn istället snyggingar!

Godnatt! Puss

I survived

2011-05-03 @ 18:44:50
Jag överlevde att delta i den där studien om fobier. Det gick faktiskt rätt bra, blev ganska ordentligt rädd några gånger men det gick bra. Tårarna rann lite och den där obehagliga känslan kom krypande men jag var fast beslutad att fullborda testet. Och det gjorde jag. Bara det var en vinst för mig, att kunna sitta i ett litet rum och möta sådant som gör dig rädd. Det är jobbigt och jag är så glad och stolt för att jag har klarat det. Som tack fick jag tvåt trisslotter, som tyvärr inte blev till någon miljon denna gång men det var ju kul ändå. De frågade om jag var intresserad av att vara med i ett projekt de ska göra där de ska bota fobier. Absolut sa jag och de skulle skriva upp mig och vi skulle behålla kontakten. Vi får se vad som sker.

Nu sitter jag i soffan och ser på The big bang thery. Det programmet är så klockrent och jag skrattar alltid till det. Sheldon är så otroligt klockren.  Jag har packat ner lite saker i kartonger idag, skönt att ha börjat. Lite svårt att besluta om vilken kartong jag ska packa saker och ting i, vad ska till mamma och pappa och vad ska till lägenheten liksom. Inte lätt inte. Men det blir nog bra till slut. Det är inte så svårt att åka till mor och far och hämta det jag vill ha där om jag packat något fel, de bor ju ändå i samma stad. Skönt!

Ikväll blir det nog en tidig kväller. Jag poppade inga popcorn igår heller. Kanske gör det ikväll, är så trött att jag känner att jag kommer somna tidigt.

2011-05-03

2011-05-03 @ 09:20:58
Godmorgon alla glada människor. Idag är det den tredje maj och på många håll snöar det dagen till ära. Inte här än, peppar peppar.
Jag är snart påväg att bege mig till skolan för föreläsning och sedan medverka i en undersökning om fobier. Jag är lite nervös måste jag säga. Men det blir nog bra, jag har faktiskt tränat lite sedan sist så nu är jag inte riktigt lika känslig längre. Det går nog bra.

Idag när jag kommer hem har jag tvättid, alltså allvarligt. Finns det något som är drygare än att städa och tvätta? Det är ju skönt när allt är klart, absolut. Men under tiden man gör det är det så drygt. Jag ska bli rik så att jag kan anställa någon som tvättar och städar åt mig. Det vore kanon!

Nu ska jag ut med boy och sen bär det av mot skolan. Ha en bra dag så hörs vi senare :) puss

En månad kvar

2011-05-02 @ 23:01:26
Nu är det lite drygt en månad till jag flyttar hem. Men om en månad är jag redan utflyttad ur den här lägenheten. Det känns lite konstigt men helt okej. Jag vill vara hemma över sommaren och jag vet att jag gjort rätt val. Jag får vara nära mina nära och kära och det är värt så mycket. Man inser det verkligen när man bor ifrån dom, hur mycket man faktiskt saknar dom.

I alla fall så har jag några fler bilder till er mina fina läsare. Dessa knäpptes i Bollnäs lite spontant efter att pojkarna repat i replokalen. Enjoy



Anton klättrade upp på bron till ladan



Anton fick för sig att hoppa och det gjorde han, med stil dessutom.



Fick även en närbild på Anton



Snodde ett par på mannen i mitt liv också, han är ingen linslus precis så jag får passa på när han är upptagen, som här när han är inne i en diskussion. haha!





Fotade även denna blomma som jag hittade i rabatten hos Nils.



Den blev rätt häftig i svartvit och efter att ha beskärt den lite.

Nu tänker jag faktiskt ta och lägga mig och sova men innan jag gör det tänker jag köra dagens hissning som är allergitabletter. Tänk så underskattat det är. Det hjälper och det är underbart!
Dagens diss går till gubbar som är påväg in i rondellen men först kör jättesegt, vilket gör att jag hinner smyga in i rondellen jag också före dom från nästa infart. Varpå de blir griniga och ställer sig på gasen för att få en chans att tuta på mig och tycka att jag gjort fel. haha det var faktiskt lite komiskt. Nästan så jag såg hur gubben fick djävulshorn i backspegeln när jag kollade bakåt.

Med det sagt tänker jag natta kudden. Boy behöver inte nattas för som vanligt sover han redan som en stock med benen i vädret, den lilla lurven. Godnatt people! puss

redigera

2011-05-02 @ 18:54:21
Jag tycker att det är roligt att redigera bilder, man kan få dem så fina. Jag och Kalle har beslutat att vi ska ut och fota någon dag. Han skrev att jag absolut måste vara med i någon fototävling. Så ja okej då, om jag får till några bra bilder så ställer jag upp. Så stay tuned här på bloggen så får vi se vad som händer och fötter.

Jag ska snart ta och laga mig lite mat hade jag tänkt. Sen blir det ut med Boy en sväng och kvällen kommer att avslutas med en film i sängen med lite popcorn. Sjukt sugen på popcorn, har vart det flera kvällar nu men inte gjort några. Ikväll kanske jag unnar mig det ändå.

Jag har inte vart ut och fotat något, jag har helt enkelt vart för trött och oinspirerad. Jag har mycket idéer iofs men de var inte möjliga idag så då hoppade jag över det.

Eftersom jag är så trött just nu ska ni få en bild som gör mig väldigt glad. Ni har redan fått en som jag tycker mycket om, den i det förra inlägget. Här kommer en till som gör mig väldigt glad. Den är tagen ute på rödön när jag fotade Mona och Tine.



Det var en otrolig himmel den dagen, den var verkligen sådär turkos! Så vackert. Jag hoppas den kan ljusa upp din gråa måndagkväll precis som den ljusar upp min :)

Ny kurs

2011-05-02 @ 16:39:56
Idag har vi påbörjat en ny kurs i skolan, Organisationsteori. Det verkar ganska intressant men jag tycker det är lite för tidigt att uttrycka mig i frågan nu.

Idag har jag mest bara chillat efter skolan, var och handlade en sväng och busade lite med Boy. Han är verkligen helt galen nu när det är vår. Jag tycker han har mycket energi annars men nu är det extremt. Matte har dock inte riktigt samma energi för tillfället utan känner mig lite som en levande zombie som går omkring i sin egen lilla bubbla. Men sånna dagar har vi väl alla skulle jag tro.

Just nu är jag så sjukt fotosugen. Det är galet! Jag tycker vädret ute är perfekt! Lite kallt kanske men det är underbart ljus.



Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden igen. jag tycker den är så vacker. Själva fotot i sig var väl kanske inte det bästa. Jag lär mig fortfarande. Men kolla vilken vacker omgivning det är. Underbart!

Jag har haft lite funderingar på senare tid att ställa upp i någon fototävling. På så sätt kanske jag kan få lite konstruktiv krtitik och lära mig mer. Det var Rickard som tyckte att jag skulle ställa upp. Men jag är för feg. Jag känner att jag inte fotat tillräckligt länge och ser liksom framför mig hur de duktiga fotograferna säger typ "Ställa upp med en sån där bild och tror att hon är nåt". Så nej det har inte blivit några fototävlingar för min del. Kanske i framtiden, när jag vågar och har någon bild jag känner mig riktigt nöjd med.

Nu ska jag nog ta kameran och gå ut och fota lite iaf. Boy får ställa upp som modell, igen. Jag ska bara se om jag orkar ta mig ur soffan...

Godmorgon

2011-05-02 @ 08:59:29
Vilken underbar morgon jag har. Sjukt trött fortfarande, allergisk och träningsvärk. Det kliar konstant i näsa och mun och ögonen rinner. Det måste vara allergin, tycker inte jag brukar bli så när jag blir sjuk. Blir ett besök på apoteket för fröken ivarsson för att införskaffa medicin!
Förutom detta har jag en väldigt bra morgon, jag har gjort allt skolarbete och lämnat in så det känns skönt att vara i fas. Idag börjar en ny kurs för oss och jag ser verkligen fram mot att se vad det kommer bli för nåt av det här.

Min träningsvärk är ett mysterium gott folk! Varför har jag träningsvärk? I benen? Jag menar, gokarten var tungstyrd men jag styrde den ju inte med benen liksom. Men sjukt ont har jag iaf, träning senare ikväll iaf blir det.

Nu ska jag kliva upp och fixa lite innan det blir dags att bege sig till skolan och mina pärlor. Tänkte ta apoteket innan dessannars blir det jobbigt i skolan. Såg att de öppnade 9 på sjukhuset.

Ha en bra dag allihopa! puss