Kick off

2011-04-30 @ 17:36:38
Idag har jag skrivit tenta, det gick bra så jag hoppas jag klarade den ;)
Efter det har jag vart på Kick off med staben! Vi körde bilbana, jag ÄGDE totalt med den oranga bilen, med de andra gick det lite sämre men jag var fan grym! Sen var det dags för gokart, det har jag aldrig kört förut men jag tycker ändå det gick rätt bra, nästa gång kommer det gå garanterat bättre när jag gjort det förut ;) När vi kört gokart käkade vi tacobuffé på Bodaborg och sen var det dags att skjuta laser. Det var sjukt roligt, jag har aldrig gjort det förut men det var så kul! Jag vill göra det igen! :D

Nu har vi handlat grejer till grillningen ikväll som kommer att vara hos maria på Södragröngatan. Därefter går vi tillsammans ner till badhusparken för att mingla lite med alla trevliga östersundsbor och kolla på kasen. Blir nog någon fest efter det också skulle jag tro och planen är att komma hela och rena till Olles där kvällen avslutas. Låter som en plan, yes mam!

Nu ska jag leta fram nå trasor att ta på mig och borsta håret, ska vara hos maria om typ en timme!

Hoppas ni alla får en fin valborgsmässoafton! Puss på er!

Ps. Bilder kommer senare, vid ett annat tillfälle ;)

Underbart väder

2011-04-27 @ 14:21:29
Idag är det underbart väder igen. Lite kallare än tidigare i veckan trots att solen skiner, men det gör ingenting. Idag har jag lunchat med mamma och pappa på stan och bytt bultar på bilen. Blev så bra så. Nu är pappa ute och pysslar med den igen och jag ska dammsuga och torka golven här hemma så det är rent och fint när mamma kommer tillbaka. Ikväll blir det utgång med brudarna, det är Johanna, Alex, Amanda och jag. Åsså kommer nog martin haka på också, stackarn blir ensam kille men det ska nog gå bra. Brukar inte gå nån nöd på honom iaf. Får se vart kvällen börjar, har inte hittat någon förfest ännu men det löser sig nog. Det brukar göra det i den här staden.

Har fortfarande inte hört nåt av byggmax men, hoppas de ringer imårn... annars blir det knivigt...

Nu tänker jag dammsuga så det är klart och sen tar jag nog med mig hundarna och kameran ut en stund. Får se om de blir nå bra bilder. Kommer nog dock inte publicera några bilder idag utan det får bli en annan dag.

Hörs! pöss

Tisdag

2011-04-26 @ 14:39:51
Hej alla glada!

Idag har jag fixat bultar till min bil och upptäckt ett problem med att få in bulten i ena hålet så nu måste pappa kolla på det när han kommer hem. Jag har också vart till mormor en sväng, hon har fått riktigt fint i sin lägenhet nu så jag är så glad för hennes skull.
Nu sitter jag här vid datorn igen, jag har skrivit ut lite sammanfattningar som jag ska plugga på till tentan vi ska ha på lördag. Det är sjukt tråkigt och givetvis tar jag chansen att blogga istället. haha! typiskt, men jag ska faktiskt ta tag i det snart, snart. Jag skulle mycket hellre ta med mig kameran ut och ta lite bilder, men skolan är viktigare just nu så får fota som en belöning när jag är klar. Martin jobbar så jag tänkte plugga den tiden, med inslag av annat givetvis. haha! Han kommer hit när han slutar tror jag så ska vi äta och greja på lite. Vet inte alls vad som händer ikväll men det får bli lite som det blir helt enkelt.

har iaf pratat med min blivande chef igen och ska träffa honom någon dag denna vecka, innan jag åker tillbaka till ÖSD. Spännande tycker jag, ser verkligen fram mot sommaren och mitt sommarjobb. Det var så otroligt roligt förra sommaren och jag trivdes så bra, hoppas detta blir minst lika bra också!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, jag har hittat ett hus som jag skulle kunna tänka mig att bo i när jag blir "vuxen". Jättefint! Framtiden är så oviss och det är så spännande, vart är jag om 10 år och hur ser mitt liv ut då? Åh  vad jag ser fram mot allt framtiden har att erbjuda mig, för den kan verkligen erbjuda mig allt! Allt! Bara jag själv vill och jobbar hårt för att nå mina mål, då kan jag gå hur långt som helst! Future here we come!

Take care ya'll! puss

Skärtorsdag

2011-04-21 @ 20:19:04
Idag har jag, köpt nya skor, träffat linnea och fått ögonbrynen plockade åsså har jag bara chillat med martin och hans familj. Nu sitter jag hemma själv med Bosse-bus. Mamma är och hämtar brorsan och martin städar med grabbbarna i repan. Kan hända att jag åker dit och hejjar på, borde träna på mitt peppande så varför inte börja nu liksom.
När grabbarna har spelat klart ska vi till erik och jag ska umgås lite med Kristin. Trevlans!

Måste säga att jag sett väldigt få påskkärringar för att vara skärtorsdag, vad  hände med den traditionen? kan ju vara bara jag som missat dom också men jag har typ sett totalt 5 stycken på hela dagen. När jag var mindre var det hur många som helst tycker ajg, det kryllade ju typ av dom, överallt! Men inte nu, nädu.. Jag tror barn växer upp för fort. Man ser sällan tjejer i 6:an som leker tagen i klätterställningarna längre, det gjorde vi. Nu sminkar de sig, det gjorde vissa i min klass också men inte på samma sätt tycker jag ändå. Åsså har man en iphone när man går i 6:an, och att leka är jättetöntigt, sånt gjorde man ju när man var liten. Nej vart är det påväg? BROMSA för fan. mer påskkärringar åt folket! Mer lek åt barnen och var barn läääänge! Ibland känns det som att jag inte ens är vuxen än, då blir jag 21 i år och räknas som myndig och vuxen....

Nu ska jag åka och jaga på pojkarna lite. Puss

Hemma

2011-04-20 @ 16:14:55
Nu är jag hemma i Bollan igen. Riktigt skönt och det är otroligt skönt väder. Nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att martin ska sluta jobba. men jag är faktiskt duktig och skriver på min rapport. Jag känner att det faktiskt inte är så långt kvar. Halvvägs iaf, och allt det har jag ju skrivit på 2 timmar idag. Det innebär att om jag sitter 2 timmar till imårn, när jag ju redan har alla uträkningar, och bara skriver. Då borde jag ju bli färdig. Det gillar jag! Sen är det ju drygt en vecka till inlämning så då hinner jag ju läsa igenom några gånger och skriva om liksom. Låter som en plan! Jag måste bara få tillägga på detta att jag är så otroligt less på beroende och oberoende variabler, SPSS och statistik över huvud taget. Nej nu får martin komma hem! Han ska få byta däck på min bil också ;) Annars får jag vänta på pappa som kommer på lördag för jag byter inte! Jag kan, absolut att jag kan. Men alltså, när jag har andra i mitt liv som erbjuder sig.. Då tar jag gärna den chansen ;)

Nu tror jag att jag ska ta och skita i rapporten för idag och gå ut i solen med hundarna :) Hörs senare, och om inte ikväll så hörs vi imårn :) puss

Mörker

2011-04-19 @ 22:34:54
Nu tänker jag stänga ner här. Ska packa lite inför hemresan som sker imårn åsså ska jag ut med boy. Det är mörkt ute, jag tycker inte om mörker. Tycker att någon snäll själ kan komma och gå ut med min hund åt mig, jag tycker verkligen inte om mörker! Töntigt? Aa kanske, men det är faktiskt väldigt obehagligt att vistas i mörker. Speciellt när man går ute ensam sent på kvällen, vem vet vad som döljer sig i skuggorna?!
Okej det där var dumt att skriva, nu tänker jag ännu mer på det än vad jag gjorde tidigare. Heja mig! Anton har rätt, jag är fan inge vidare bra på pepptalk. Jag kan ju fan inte ens peppa mig själv att gå utanför dörren, måste istället tvinga mig själv. Bra där Frida, och det var du som hoppades kunna arbeta som chef/personalansvarig i framtiden? Måste nog träna lite på det där, jag ska nog ha det som mål. Att bli bättre på att peppa mig själv, och andra! Ja det blir bra, deal!

Nu ska jag släpa mig ut.. sen packa.. sen sova. Okej, nu kör vi! Hörs, hej, gonatt!

Fler bilder

2011-04-19 @ 22:16:04
Här kommer några fler bilder från gårdagen :) Enjoy





Flickorna hoppade lite som ni ser ovan. Sen skulle Tine vara söt vilket hon lyckas mycket bra med :)



Sen hoppades det igen...



Jag ville också prova, då stod Tine för fotograferingen



Hon tog några bilder på mig och Boy också



Sen fick Tine lägga sig på marken stackarn..





Kanske ska tillägga att bilderna är tagna på Rödön här i Östersund. Jag älskar den här platsen, verkligen. Jag blir så lycklig av att vara där och det är en underbar plats att fota på. KÄRLEK säger jag bara.

Back off

2011-04-19 @ 18:42:45
Alltså det här är så gammalt det jag tänker säga nu. Men det är något som stör mig så fruktansvärt och jag vet att det inte är bara jag som känner såhär. Detta gäller pojkvänner, eller nej. Det gäller tjejer. Tjejer som skriver och säger skitsaker om pojkvänner. Det kan nog vara det drygaste som finns. Det är precis som att de gör det för att sabba ett fårhållande. Back off säger jag bara!

Det var en tjej som skrev massa skit på sin blogg om min pojkvän. Påstod att han ska ha gjort saker som han inte har gjort, jag frågade min pojkvän om det var sant eller inte och jag tror honom när han säger att det inte är det. Varför gör jag det undrar ni nu? Jo för att jag och min pojkvän har vart bästa kompisar i över 4 år och jag litar på honom till 1000 %, MINST! Hon visste att vi var tillsammans och hon skrev det där ändå, vad får man ut av det? Moget beteende bruden, verkligen! Jag vet att hon var intresserad av honom, är kanske fortfarande också. Jag blev såklart jätteledsen när jag läste hennes blogg och det orsakade ett bråk mellan mig och martin. Men vi har löst det nu han och jag. Jag tycker att det är sorgligt att tjejer (och säkert killar också) håller på såhär. Skaffa ett liv, och skaffa en EGEN pojkvän! Ge fan i min!

Så nu har jag fått skriva av mig det där, det har legat och grott länge inom mig. Skönt!

Bilder

2011-04-19 @ 00:36:38
Nu är jag hemma igen. Har tränat, ätit tacos och spelat spel med flickorna. Mysig kväll var det så vi tackar och bockar.

Nu har jag fixat några av bilderna lite snabbt sedan jag kom hem. Fler kommer en annan gång. Enjoy!
















Där ser ni några av bilderna vi tog. Fler kommer som sagt vid ett annat tillfälle. Nu ska jag sova, imårn blir det plugg och Staben-möte. Godnatt alla glada! :)

Smygtitt

2011-04-18 @ 16:54:28
Idag har jag fotat dessa två pinglor. Ni får en smygtitt nu innan jag ska åka och träna. Har flera till att redigera så de kommer vid ett senare tillfälle, ikväll om jag hinner annars blir det sesnare ändå :)






Måndag

2011-04-18 @ 11:58:15
Okej så nu har jag vaknat till liv. Ännu en morgon som jag lyckats sova länge, riktigt skönt!

Nu ska jag sätta lite fart, ta en dusch och ner på skolan en sväng. Ska kolla lite på spss hade jag tänkt. Sen blir det till Tine och sen ska jag träna. idag kommer även Mona att haka på. Kul! Tanken var att vi ska ligga i Tines säng idag och kolla på när målarna jobbar. Eftersom att vi slet så hårt så vore det skönt att inte göra nåntining förutom att ligga still och kolla på när dom jobbar. Det blir skönt! Tar med mig träningskläderna så kan jag åka direkt till träningen. Det blir bra! Jag hoppas att jag kan få fixa till min rapport rätt mycket idag, jag har en tenta att plugga på sen ockå så det vore så skönt.

Jag har faktiskt inge mer roligt att berätta för er nu. Eller ja, igår kom mona och tine hit för att äta. Jag hade lagat köttfärssås. Sen såg vi på Pelle Svanslös, NOSTALGI på hög nivå! Sen kom Anton och Simon förbi en sväng också och när de kom var vi mitt uppe i Pelle. De skrattade när jag berättade utanför vad vi tittade på och de var lite rädda att det skulle förstöra deras image. Därför bytte vi till 21 istället, måste ju tänka på pojkarnas image menar jag.

Nä nu ska jag sätta lite fart här! hörs senare!

Uppdatering

2011-04-17 @ 11:44:21
Okej så åter igen har jag vart riktigt dålig på att uppdatera över helgen, skämmes på mig! Men eftersom jag vart så dålig på att skriva tänkte jag uppdatera er nu istället.

På fredagen hade jag ju tänkt göra massa bra saker, Jysk och allt det där. Började dagen med att tvätta och sen åkte vi på Jysk. Efter det åkte vi på Byggmax och köpte en till roller, nu var det målardags. Vi målade HELA eftermiddagen/kvällen. Vi fick en kort matpaus så att vi kunde slänga i oss en grillad kyckling vid lunch, sen fick vi en till paus för att dricka ett glas lättdryck. Det var ju viktigt att inte torka ut där bland ångorna. Sedan fortsatte vi att måla tills Anton blev min (vår allas) räddare i nöden och hämtade mat som han bjöd oss på. Tack för det bästa Anton, det var guld värt! Han stannade kvar och kollade (!!) på oss när vi målade och rev, men han bidrog med lite humor vilket också var väldigt bra. Och välbehövligt där vi stod med värkande armar. När Anton skulle gå såg jag min chans att smita, och den tog jag! Jag var så trött i armarna och trött att jag verkligen inte orkade mer. Mona blev kvar med Tine, de drog ut senare så de mådde inte så bra igår.

Igår ringde Tine och väckte mig halv 1. oooops jag hade sovit ganska länge. var iofs vaken en stund på morgonen och somnade om. Men jag tror att sömnen var välbehövlig. Jag gjorde mig i ordning och sedan åkte jag ner till tine för att fortsätta arbetet. Vi målade ett tag och sen åkte jag hem med boy och tog cykeln dit istället. Det var dags att göra sig i ordning för utgång. Det blev en rolig kväll och jag och Mona ägde dansgolvet på Olles, igen. Klockrent!

Jaa vad ska man säga om idag då. jag ska städa och laga mat. Mona och Tine kommer hit för att äta senare, det blir nice. Ska försöka läsa lite skolböcker också tänkte jag. Får se vad jag hinner med, imårn och tisdag blir det plugg iaf.

Full rulle

2011-04-15 @ 11:34:49
Jag ställde mitt alarm på 10 idag eftersom jag skulle tvätta, tänkte att jag nog skulle vaknat då redan men ack så fel jag hade. Klockan ringde och jag var så trött att jag var tvungen att snooza. Det var länge sen! Nu har jag två maskiner på gång och sen är det bara en kvar, skönt att det inte var så mycket tvätt idag. Medans maskinerna körs sitter jag med mina skolböcker och läser lite till tentan som är om två veckor. Jag hoppas verkligen jag klarar det, men vi är flera stycken som ska skriva så vi kan hjälpas åt med sammanfattningar och så. Det är skönt!

När jag tvättat och ätit lunch ska jag träffa kusinen och mona. Vi ska på jysk och sen måla. Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om faktiskt. En film, popcorn och god mat kanske. Lät rätt mysigt faktiskt ;)

Jag har kommit fram till att jag trivs som bäst när jag har saker att göra, jag blir rastlös när jag har många lediga dagar och det inte händer något. Nej det är bra att det finns saker att sysselsätta sig med, annars skulle jag klättra på väggarna allt för ofta. Har funderat på att söka en deltidstjänst någonstans till hösten. Det verkar fungera för Sandra så varför inte liksom? Timmarna på Mikado blir inte så många i månaden så ett till jobb vore kanske något.

Nä nu ska jag hänga tvätt snart och leta upp nå kläder att måla i, det som ligger längst bak i garderoben blir bra.. det är ju väldigt tydligt att de inte används allt för ofta eftersom de ligger just längst bak, eller hur? ;)




Godnatt

2011-04-14 @ 23:17:36
Nu har jag krypit ner i sängen efter att ha bockat av sakerna som fannt på min to do list idag. Önskar dock den kunde ha plats för ännu fler punkter. Fast det är väl inte listans fel egentligen, det är dygnet som har för få timmar.

Imårn hade jag tänkt ha en helt lugn dag och sova ut och allt sånt. FAIL! jag har tvättid som börjar 7.. har iofs på mig till 14 men pratade med kusinen nyss och vi ska till Jysk efter lunch och sen ska vi riva tapeter och måla hos henne. Klart man ställer upp liksom.

Nu tänker jag joina Boy, han sover nämligen redan. Inte så förvånande jag vet och jag kan återigen upplysa er om att han tar upp över halva sängen. Men bråkar matte och flyttar på honom? nepp! men han är ju gammal och pensionär. Inte fan kommer jag vilja att nån kommer och ska flytta på mig när jag är i den åldern för att jag ligger lite i vägen eller tar upp för stor plats i sängen. nej du, verkligen inte.

Med detta absolut jätteintressanta inlägg säger jag godnatt!

Spontant

2011-04-14 @ 10:14:45
Okej så igår hade jag tänkt åka till kusinen efter träningen. Men så ringde Simon och sa att han var i östersund och ville ut, åsså hade jag fått ett sms av tine under träningen där det stod att hon och några brudar bestämt sig för en spontanutgång. I ett sånt läge är det då inte jag som säger nej, jag åkte hem och duschade och sen tog jag cykeln ner till Tine, då var resten av tjejerna redan där. Det var mycket trevligt och det var ett bra gäng måste jag säga. Efter ett tag kom även Simon och Anton dit och sen bar det av till Olleary's. Det var verkligen en toppenkväll och det var liveuppträdande där, Lazee eller någonting var där och det var ganska mycket folk. Vi dansade hela kvällen och det var verkligen SÅ roligt. Grabbarna knäckte mig rätt rejält när de plockade fram sin gamla Walk-Straight dans. Helt sjukt vad jag skrattade, fick ont i magen! Det var utan tvekan den bästa onsdagsutgången här i Östersund sedan nollningen!!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen bär det av till skolan för att filura lite på rapporten och föreläsningen. Efter det blir det jobb hela kvällen. Måste slänga i mig nån lunch innan skolan ockå.

hörs, hujj

Mitt framtida jobb

2011-04-13 @ 13:18:37
Ja nu efter att ha läst kusinens Blogg så har jag hittat mitt framtida arbete. Jag tänker bli strandtestare! Nej det är absolut inget skämt, jag menar, vilket jobb! :D Ligga på en strand, prova massage, spa, vin, solstolar, hav, pooler, hotell osv, Utan att betala! Så nice! Ja alltså, det skulle nog inte hålla i längden, jag tror knappast man får mycket betalt och att vara på resande fot hela året skulle nog inte vara så roligt efter ett tag. Men någon gång ibland liksom. Extraknäcka lite för en gratis lyxresa. Fett nice! Det ska jag nog satsa på hörrni!

Jag hade tänkt att jag skulle fortsätta på min rapport idag efter skolan, men det sket sig. Jag lyckades inte installera Spss på min dator idag heller, försökte igår kväll men det gick inte. Så jag har börjat fundera på vad jag vill ha ut i Spss. Jag har valt ut en beroende variabel och flera oberoende variabler som jag ska korsa. Så att skriva olika kombinationer är en bra början och sedan räkna ut allt i Spss. Det är inte världens roligaste uppgift men jag ska ta tag i den och få den klar, har som mål att den ska vara klar när jag åker hem om en vecka. Om jag inte lyckas har jag ytterligare 1,5 vecka på mig att justera småsaker och sånt innan deadline. Men basen ska vara klar på onsdag. Så imårn ska jag ta tag i det mer och sen ska jag se till att fixa i spss på fredag hade jag tänkt. Det borde inte ta lång tid i Spss om jag redan vet vad jag ska räkna och hur. Då behöver jag bara klicka in det direkt och skriva ner resultatet. Jag ska börja leta en artikel som kan höra till nu. Sedan blir det träning och efter det stannar jag nog till hos Tinebus.

Det är min dag än så länge
PEACE!

Godnatt

2011-04-12 @ 22:38:00
Nu tänker jag säga godnatt. Jag har nu avslutat kvällen med lite Staben-jobb innan läggdags och nu känner jag att ögonen inte vill vara med längre. Framför allt så vill mitt huvud inte vara med längre och då tjänar det ingenting till att fortsätta ikväll. Har iaf mailat iväg till några personer och hoppas på ett svar från dem imårn, det skulle underlätta mycket för mig.
Imårn väntar biblioteksövning och bara namnet på det får mig nästan att somna nu på fläcken och bumsen. Men men, det ska göras för att få ut betyget så det är bara att pallra sig dit antar jag. Ska skria klart sista uppgiften då också och sen är jag nästan i fas igen. Känns riktigt bra faktiskt och idag har jag haft flyt måste jag säga. Me like!

Godnatt alla glada människor, roligare än såhär blev det inte idag.
puss

Duktig

2011-04-12 @ 21:00:52
Idag har jag pluggat, vart på Spss-labb i skolan, Stabenmöte samt skrivit en inlämningsuppgift så nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Imårn ska jag på biblioteksövning och sen blir det träning på det.
Nu tänker jag belöna mig själv med en glass och lite tv. Imårn ska jag skriva en till uppgift, samt plugga tenta och skriva lite rapport också om jag filurar ut något bra att skriva. Det blir fan bra.

Nä, glass och bad, låter som en plan! :D

pusss

Värsta natten på länge

2011-04-12 @ 09:42:41
Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt, det var verkligen den värsta natten på länge! Först hade jag jättesvårt att somna igår och sen har jag vaknat flera gånger inatt.. jag vet inte ens hur många gånger jag vaknade, för många att hålla reda på. Men jag kan konstatera att detta inte håller iaf, det fungerar inte att bo kvar här om jag fortfarande inte kan sova tryggt. Dock är det inte långt kvar nu så jag står ut till sommaren.
Idag är det pissväder ute kan man väl säga, det är grått och tråkigt och har regnat på morgonen. Jag börjar skolan 12 och sen har jag möte klockan 16 med Staben så det blir sent idag. Nu ska jag läsa klart boken innan det är dags att göra sig klar för skolan.

puss

Dålig

2011-04-11 @ 23:34:16
Idag har det blivit ytterligare en dag med dålig uppdatering från krutvaktargränd. Men det kan ju bero på att jag inte vart hemma. Jag var duktig och pluggade på förmiddagen precis som jag skrev. Sen bar det av till kusinvitamin för att umgås med moster och kusin. Väl där så åkte man på jobb minsann, riva tapeter. Inte för att jag hade något emot det, jag tycker faktiskt sånt där är jätteroligt. De hade rivit så fint när jag kom (trodde dom!!) men sedan upptäckte jag att det var luft under och att det därför inte skulle gå att måla på det eftersom att det skulle orsaka bubblor. Så jag slet bort några lager till och upptäckte att det släppte lättare då, att ta flera lager i samma. Det var nog länge sedan någon röck bort tapeterna innan de tapetserade om i den lägenheten, frågan är om det ens gjorts över huvud taget. De har nog alltid bara tapetserat över de gamla vad det verkar. Nu är det inte så mycket att riva kvar och nästa vecka kommer de och ska måla och tapetsera åt henne så innan dess tänkte vi riva klart och sen också måla en gång för att se vart det blir bubblor osv. Förhoppningsvis ska det inte bli några bubblor alls eftersom att vi kommer ha gjort ett jäkligt bra jobb med att riva bort alla tapeter, eller kraffsat som Maria uttyckte det idag.
Målarn skrattade lite åt oss idag och sa "det är rätt roligt att ni står och river bort med köksknivar". Ja men det är ju bättre än naglarna sa jag. Jag menar, man tar ju vad man har liksom och det funkade ju jättebra för oss!

Nu ska jag ta och sova hade jag tänkt. Imårn väntar en lång dag med labb och stabenmöte. Men förhoppningsvis kommer jag hinna göra ett inlägg innnan det är dags för skola.

Godnatt folket, jag hoppas ni kommer sova gott!
puss

Vemdalen

2011-04-11 @ 13:04:21
Jag lovade ju er ett inlägg om Vemdalen och här kommer det.
Jag åkte upp på torsdagen efter jobbet vilket innebar att jag startade vid midnatt och var framme halv två. Martin kom ner till hotellet och mötte mig eftersom jag inte hittade till stugan. När jag kom upp var det bara att bädda och gå och lägga sig eftersom det var så sent.
På fredagen var vi och handlade lite och sen somnade vi vid 14.. och sov till.... 19.. helt sjukt men vi var så trötta och det var inge vidare väder heller. Det blåste sjukt mycket, vi hade tänkt vila en liten stund och sov istället 5 timar, sjukt! Sen hade vi tänkt äta pizza men alla pizzerior hade stängt så det sket sig. Istället lagade vi mat hemma i stugan och bastade lite.
På lördagen handlade vi lite igen och sen blev det stugmys, bastu igen och körslaget följt av rosa pantern.
Söndagen  var det hemfärd efter lunch och städning. Det var ganska jobbigt att åka ifrån martin igen men jag längtade faktiskt lite efter Boy också som varit hemma med Maria.





Mys i stugan med en brasa är inte helt fel.



Såhär ser stugan ut, den är så mysig!

Tack för en underbar helg Martin! <3

Maria

2011-04-11 @ 12:50:38
Innan jag åkte till Vemdalen fotade jag min fina vän Maria. Här får ni se några av bilderna vi tog. Även denna dag blåste det fruktansvärt och det var heller ingen sol vilket gjorde att det var väldigt kallt. Därför blev det inte så många bilder denna gång men ska ut igen och fota mer.







Trött

2011-04-10 @ 22:31:12
Jag vet att jag lovade ett bättre inlägg nu. Men helt ärligt så orkar jag inte, jag är så sjukt trött! Jag ska skriva mer om resan till Vemdalen imårn när jag är mer vaken, skulle tro att det blir bättre då än nu när jag tyå går i sömnen.



Ni får en liten bild att nöja er med idag så skriver jag mer imårn, promise!

Night people! puss

Im back!

2011-04-10 @ 19:03:18
Nu är jag tillbaka folket! Jag skriver ett bättre inlägg senare när jag har tid, nu ska jag laga lite mat och hämta Emma som ska äta med mig ikväll :) Vi hörs senare! Har några bilder från vemdalen som jag tänker lägga upp! Nu vet ni iaf att jag lever ;) puss

Det sket sig

2011-04-07 @ 08:39:40
Sovmorgonen sket sig rätt rejält, jag var vaken halv åtta och har sedan dess legat i sängen och försökt somna om. Nu har jag klivit upp och sitter i soffan, jag insåg att det inte var någon ide att försöka somna om längre. Om jag hinner kanske jag tar en halvtimme senare innan jobbet.

Just nu snöar det så jag hoppas att det kommer sluta frampå dagen. I sånna fall blir det mer foton senare. Dock kommer de nog inte komma upp idag, det kan hända att jag inte hinner det eftersom jag ska jobba och sen åka direkt. Jag tänker också passa på att berätta att jag nog inte kommer blogga något från idag på eftermiddagen och till dess jag kommer hem på söndag. Sen kör vi igång igen!

Nu ska jag packa klart här så jag slipper tänka på det sen. Vi hörs senare!

Nya äventyr

2011-04-06 @ 23:04:34
Dagen har vart full med aktiviteter, även fast jag trodde den skulle bli lugn. Jag pluggade, träffade kusinen och fotade henne. Sen skulle vi äta middag innan jag skulle träna och vart den timmen vi hade där tog vägen vet jag inte. Men det blir lätt så när man pratar mycket, då går tiden fort. Jag tycker nog att bilderna blev helt okej, och jag har analyserat nu och kollar vad jag kan förbättra osv. Det är så roligt!
Imårn ska jag iväg och städa Humlan med Tine, som tar med sig Zorro och städar honom på samma gång. (För er som inte vet är Humlan och Zorro våra bilar). Förutom detta ska jag packa, duscha boy, fota, plugga, lämna boy hos maria, jobba och åka till Vemdalen. Snacka om späckad dag! Men det blir nog bra, är man effektiv så hinns det med!

Jag tror jag ska sova strax nu, har sovit dåligt de senaste dagarna så jag behöver verkligen all sömn jag kan få. Jag hoppas att jag kommer kunna sova ut lite imårn, det har inte gått så bra de senaste dagarna eftersom solen lyser rakt in typ, trots att jag har persienner! Drygt.. Men men..


Night people! Sweet dreams!

Vår

2011-04-06 @ 21:28:19
Jag var ute med fina Tine idag och fotograferade lite. Här får ni några bilder. Det var molnigt och blåste som sjutton så vi hade inte särskilt tur med vädret. Får hoppas det blir bättre nästa gång. Tack bästa Tine för att du ställde upp idag!



















Det blev rätt fina bilder faktiskt tycker jag själv. Ni kommer garanterat få se mer av Tine då jag tvingar henne att ställa upp, säger att man gör så mot sina släktingar så får jag som jag vill. Dock var hon inte särskilt svår att övertala ;)

Nyfiken

2011-04-06 @ 20:17:02
Nu är jag hemma igen från träning och allt. Och ni som undrar vad jag skulle göra tidigare idag så skulle jag iväg och fotografera min kusin. Just nu sitter jag och redigerar bilderna och hon fortsätter fråga om de är klara snart, jag tror bestämt hon är lite nyfiken faktiskt. Jag hoppas att hon kommer tycka om dom, personligen är jag rätt nöjd faktiskt. Jag sitter här med en skål popcorn och bubbelvatten och redigerar med en film i bakgrunden. Det är rätt mysigt. Jag ska fortsätta med det nu så det blir klart. Jag lägger upp några bilder här sen så får ni se :)

Hörs sen!

Spännande dag

2011-04-06 @ 10:32:49
Idag ska jag göra lite olika saker faktiskt. Först ska jag ta en dusch nu och chilla lite med lunch och soffhäng. Sen ska jag träffa kusinen, sen plugga och träna. Det blir en skön dag tycker jag.
Tråkigt att solen är borta nu, den hade gärna fått vara framme hela dagen. Men icke sa nicke, grått blev det. men det regnar iaf inte än (peppar peppar), får hoppas att det inte börjar heller.

Nu är det bara en dag kvar till Vemdalen. Det ska bli så skönt! Ja jag vet att jag tjatar om det, men det är verkligen något som jag sett fram mot så det känns skönt att det är så nära nu. Det blir en lugn helg där, bastu och chilla bara liksom. Sånt som man kan behöva ibland faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Bloggar igen senare!

puss

Godnatt

2011-04-05 @ 23:05:01
Nu tänker jag säga godnatt med en sista bild till er. En bild som gör mig riktigt glad och fyller mig med minnen.


Bilden är tagen i Segersta i vintras och orginalbilden kommer nedan.


Bilden gör mig alldeles varm och har med sig fina minnen. Jag tycker den blev fin i svartvitt faktiskt om jag får säga det själv.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, eller ja det har jag redan gjort, imårn blir det plugg och träning. Onsdag innebär dessutom att vi är en dag närmare och bara har en natt kvar till Vemdalen, det gillas SÅ mycket! Jag ska jobba på torsdag kväll och sedan åker jag efter det. Jag hoppas bara att Maria kommer ihåg att hon ska ha Boy i helgen. Får prata med henne imårn helt enkelt.
Ska återigen försöka sova när grannarna skriker och har sig, börjar bli van nu dock. Men det känns lite drygt, och det är alltid runt 11 tiden på kvällen, det är fan sällan det slår fel! Jag hoppas att ni alla får en god natts sömn och jag tänker nog inkludera mig själv där också. Vi hörs imårn ofcourse ;)

puss

Photoshop

2011-04-05 @ 20:36:43
Vilken skillnad det blir på bilderna. Nu ska ni få exakt samma bild, inget klippt. Men en redigerad och en oredigerad så ska ni få se skillnaden!


Den här bilden är som ni ser oredigerad och det är jag på min bal.


Åsså den här är såklart redigerad. Den blev mycket klarare i färgerna.
Det är nästan så att man skulle kunna tro att det var fint väder.


Jag gjorde en svart/vit också... såklart ;)

Ny design

2011-04-05 @ 20:05:20
Som ni ser har bloggen fått en ny design. Jag tyckte det var dags för en förändring och eftersom jag inte är särskilt teknisk får detta duga. Det känns ändå som att jag trivs med den men jag ska känna efter och se hur det känns några dagar, annars får det bli en ny igen.

Jag sitter och leker i photoshop nu igen, det är lite roligt faktiskt. Jag tror absolut att jag kommer kunna lära mig det här om jag håller på ett tag!

Jag pillar på lite mer så hörs vi senare!

Tisdag

2011-04-05 @ 17:43:41
Idag är det bara en helt vanlig tisdag. Det händer inget speciellt alls och det känns som att tiden går så sjukt långsamt. Föreläsningen idag var jätteseg och det kändes som att man bara satt där och det gick in genom ena örat och ut genom det andra. men det är väl så vissa dagar antar jag. Jag ska plugga med några trevliga människor imårn tänkte jag, lika bra att få det överstökat så fort som möjligt alla dessa saker som ska göras.
Vi mailade vår programansvarige idag för att eventuellt göra något lite annorlunda. Jag vet inte alls om det är möjligt men vi kan väl säga som så att det skulle bli en rätt så tuff period nu några veckor men att det senare skulle löna sig. Vi får se hur det blir. Jag ska berätta för er vad det gäller om det är så att det blir aktuellt.

Nu har jag suttit och lekt lite i photoshop... det gick sådär.. Men det blir säkert bättre med lite tid. Det tar väl ett tag innan man får in balansen i det och att man hittar alla tekniker och så. men här kan ni iaf se.


Orginalbilden


Redigerad. Jag ville leka lite med det mörka mot ljusa

Redigerad. Ville ha en svart/vit också'



Orginalbilden

Redigerad. skärde av bilden och tog bort bakgrunden

Redigerad. Åsså en svart/vit här också


Orginalbild

Redigerad. Jag tycker den blev lite frän! :D

Ja jag vet, jag är absolut inget profft på det här. Men med lite tid kanske jag kan få lite kläm på det. Tack Kalle för hjälpen idag! :)

Inte pinnsmal

2011-04-05 @ 09:40:43
Alltså jag har tänkt på en sak ingför sommaren. Alla får sån panik över att komma i form till badsäsongen. Både killar och tjejer börjar med olika bantningsmetoder för att vara så snygga som möjligt till sommaren. Jag förstår såklart att alla vill se så fina ut som möjligt i sina bikinis och badbrallor osv, men för vissa går detta verkligen över styr. När de slutar att äta bara för att de ska vara fina i tre månader i sommar. HALLÅ?! Jag tror att kroppen tar mer skada av att göra på det sättet. Visst kan jag känna själv att jag kanske skulle vilja vara lite smalare runt midjan ibland, men då tänker jag ta det som ett långsiktsprojekt och äta rätt och träna. Men jusst nu mår jag bra, och det är väl det som är huvudsaken. Jag är hellre lite rundare än dessa bantningstjejer men mår bra. Jag tror inte att man mår så bra om man ska sluta äta osv, du blir smal och kanske glad över det. Men hur bra mår kroppen egentligen av att inte äta, vi äter ju av en anledning. Jag tror faktiskt att killar tycker att de tjejer som utstrålar att de mår bra och är lyckliga är mer attraktiva istället för de som sitter och snackar bantningsmetoder och inte äter.
Jag såg ett program på tv är de skulle gå ner i vikt, och nej jag pratar inte om Biggest loser för i det programmet behöver människorna hjälp med vikten eftersom att det annars kan ge dem hjärt problem osv. Nej jag såg ett program där det var en kvinna som skulle hjälpa andra kvinnor gå ner i vikt inför en fest. De ville komma i storlek 36 och ner till ungefär 5-57 kg. De var alla långa och åtminstone 170 cm. Förstår ni vad lite det är?! Jag är 156 och jag väger mer än den vikt de ville gå ner till. Det kan jag helt ärligt säga och jag känner mig ändå nöjd. Men att sända sånt här i tv och gå igenom bantningsmetoder med de andra kvinnorna som vill gå ner i vikt och gå ner 4 kg på en vecka när man redan ser ut som tandpetare. Vad sänder det för signaler till unga tjejer som ser detta. Vad sänder det för meddelande till dem som är min längd, om de ska väga 55-57 kg tycker dom vad ska vi då väga? typ 45? Alltså hallå?! jag skulle typ försvinna om jag vägde 45 kg! Hur kul är det, jag tror inte att killar tycker att det är roligt med en tjej som knappt existerar. När de inte ens kan ta i henne utan att hon ska gå av, hur kul är det? nej jag fetdissar det där programmet. Jag tycker  att det är sjukt att det ens får sändas på tv. Man behöver inte vara pinnsmal tjejer! Kom ihåg att oavsett kroppsform så är det viktiga att du själv mår bra med dig själv och hur du ser ut. Samhällets ideal är inte relevant alls. Utgå från dig själv!

Jag kände bara att jag var tvungen att lägga in ett sånt här inlägg för det är något som verkligen kan störa mig ibland. När bantningskurer går över styr och helt plötsligt kretsar livet runt vad man får och inte får äta. För min del är det nej tack, men det är ju upp till var och en med vad man mår bra av.

Nu ska jag ta och klä mig och gå ut med bossebus :) det är just nu 18 grader i solen utanför fönstret. Det är underbart med våren!

Godnatt

2011-04-04 @ 23:20:58
Just nu känner jag att jag inte orkar skriva mycket ikväll. har suttit och försökt förstå mig på photoshop ikväll.. det gick skit, helt ärligt och rakt. Men imårn hoppas jag att det ska lösa sig när jag får lite hjälp av någon som kan. Vi provar!
kvällen har vart lugn och skön, gjorde KycklingKorma med ris och grönsaker till middag och det blev underbart gott. Några matlådor blev det också och det är aldrig fel, det kommer alltid dagar då man inte orkar laga mat eller helt enkelt inte hinner.

Imårn är det föreläsning på skolan som gäller och innan det ska jag trixa lite med Ps om jag lyckas förstå mig på det. Nu ska jag försöka sova, är riktigt trött. Grannarna bråkar, igen... Men det hörs inte lika tydligt idag faktiskt så det är rätt skönt. Får hoppas de lugnar ner sig snart och blir tysta. Boy har inga problem med det iaf, han sover redan. Det är iofs inte helt ovanligt, haha!

Godnatt alla glada, ska se om jag kanske kan ge er några photoshopade bilder imårn.. Om jag lyckas.
puss

Kategorier?

2011-04-04 @ 19:07:57
Alltså jag har funderat över det där med kategorier på bloggen. Det är fan rätt fiffigt alltså, då blir det ju lätt för er läsare att leta det ni vill osv. MEN för mig skulle det nog inte fungera. Vad ska man ha för kategorier då? och vilket inlägg hamnar i vilken kategori? Jag menar, mina inlägg är ju väldigt blandade och handlar om mest skit. Men jag kan ju inte döpa en kategori till Allmänt skit... och om jag skulle göra det så skulle ju alla inlägg hamna där så då är det ju meningslöst med dessa kategorier. Då behöver jag ju bara en. och om jag hade kategorier så skulle jag ha svårt att besluta om vilket inlägg som hamnar vart. Nä gott folk, jag skippar kategorierna på denna blogg. Iaf tills vidare, jag hoppas ni tycker det är okej.. Och om inte, så skit i att läsa det då bara.. Så enkelt är det ;)

Haha det var bara en tanke som dök upp i huvudet på mig efter att ha läst lite olika bloggar med olika kategorier. Kul för dom att de lyckas besluta om kategorier och strukturera upp sina bloggar. Jag ska laga lite mat nu och ta en dusch, bloggar igen sen. Nu fick ni ännu ett inlägg om bara SKIT! Hope you enjoyed ;) haha

Underbart!

2011-04-04 @ 14:06:58
Jag hade så rätt om solen! Nu sitter jag ute på balkongen och läser mina böcker. har precis ätit lunch, det blev kycklingwok, stark blev den så det bränner lite i munnen. Blev inte för starkt dock, väldigt lagom. Duktig jag är!

Jag ska fortsätta plugga men tänkte ge er lite bilder så att ni alla kan vara avundsjuka på min mysiga pluggstund ute på balkongen där det är vindstilla och 30 grader varmt ;)

Det bev varmare när solen tittade fram


Underbart!



Kycklingwoken blev SÅ god!


Jag ska återgå till pluggandet nu, det är lika bra att köra på. Det är faktiskt inte så hemskt när man kan sitta i solen och bli lite brun samtidigt. Härligt! Boy har laggt sig breve min stol nu och njuter av solen han också.

Hörs senare! :)

Måndag

2011-04-04 @ 12:34:35
Hej alla glada!
Idag lyckades jag faktiskt sova ut på morgonen, det tog ett bra tag att somna igår med oron i magen men jag lyckades. Eftersom jag blev vaken länge igår sov jag ut idag. Trodde att jag skulle på föreläsning idag men det visade sig vara imårn jag skulle dit. heja mig! hahaha!

Nu har jag precis vart ut med Boy och ska ta och göra mig lite lunch. Jag tog lite bilder igen. På Boy såklart, jag håller med Emma, han blir verkligen en Blogghund. haha! Men han är ju så söt, hur kan man inte tycka det liksom? charmboll är vad han är!

Snön smälter mer och mer och det är underbart, ingen sol idag men det är varmt ändå. Himlen är dessutom lite blå så den kanske tittar fram senare.

Idag står plugg och träning på schemat. Afro blir det, underbart! Kersti är frisk nu så nu fasar jag för passet ikväll, hon har en vana att utmana när hon är frisk efter att ha vart sjuk. Känner musklerna göra ont redan nu, men det är ju härligt!

Temperaturen utanför mitt fönster idag, 17,8! Härligt, vår vår vår!


Boy sprang före, givetvis till bilen som stod utanför.. Knäpphund



Våren är här, gångvägarna är nästan helt bara



Lite sol på det här så!



Boy myser



Han börjar bli så van att jag fotar honom nu att han snällt sitter stilla
tills dess jag är färdig. Jag tror han tycker om det lite, han är en liten
linslus!



Mina "kompisar" för dagen... bläääää!


Nu ska jag göra lite lunch och fundera på vad jag ska äta till middag efter träningen. Boy har slocknat i soffan breve mig och jag riktigt ser hur skolböckerna glor på mig. Lika bra att sätta fart på en gång. Ingen idé att dra ut på det antar jag.

Hörs senare!

Sammanfattning

2011-04-04 @ 00:31:23
Hej folket, dåligt uppdaterat idag igen. Ber om ursäkt ännu en gång och ska bättra mig igen, jag var ju så duktig förra veckan. Nu ska jag hålla det!

För att göra en snabb sammanfattning för er tänkte jag ge er lite bilder från helgen (lördag och söndag), eftersom jag var så dåligt att uppdatera er om vad som händer och sker.

Martin den lilla gitarrgeeken hade med sig den, mysigt!


Han och boy verkar trivas bra ihop faktiskt


Boy ser iaf fett nöjd ut i Martins famn så jag tror han trivs med honom



De två myste framför datorn, fick matte plats? Nej!


Sen var det dags för lillbusen att bada


Han ser lite ynklig ut när han är blöt


Det blir inte mycket kvar av honom när han är blöt och fluffet försvinner....


När man torkat får man mysa.. dock blev matte utbytt mot Martin...


Idag fick vi besök av fina Emma. Boy blev helt kär och hon klappade
honom hela kvällen. Mysigt tyckte boy, det syntes på hela honom!


Nu ligger han och sover vid mina fötter.. dock får ni ingen bild på det. Glömde kameran inne idag också när jag skulle fota ute i våren. Hoppas det är lika fint imårn också så lovar jag bilder då.
Nu när jag ligger här och ska sova så är jag faktiskt lite nervös igen. Idag när Emma var här fick boy nåt ryck och flög upp ur soffan och skällde mot dörren. Det brukar han inte göra om det inte kommer någon. Men det var ingen där, måste dock säga att det gjorde mig lite nervös. Framförallt efter det som varit. Men jag tror det är lugnt. Han verkar ju lugn nu så varför ska jag oroa mig? det har dessutom vart lugnt här enda sen den kvällen det hände, och innan dess hade det vart lugnt i typ 13 år sa min granne. Så jag borde inte ligga här och oroa mig för att sova. Jag har ju min lilla vakthund.. eller??

Jag hade tänkt läsa lite kurslitteratur nu men jag orkar inte det, tar tag i det imårn när jag vaknar istället, när man är pigg och utvilad. Kommer inte ta in något nu iaf och då är det ju meningslöst känns det som!

Nu tänker jag dejta kudden Folket! Vill passa på att tacka fina Emma för en mysig kväll med mat och prat. Det gillas och jag hoppas vi kan göra om det snart!

Godnatt! puss

Whaaat?

2011-04-03 @ 15:24:34
Börjar med att be om ursäkt för dålig uppdatering igår.. det blev jobb och sådär så det var fullt upp hela dagen ochn kvällen. När jag slutat jobba åkte jag och hämtade Martin hos Stoffes tjej. De var där och festade, det var roligt att träffa henne för första gången också. Dock blev det väldigt kort visit där för min del eftsom jag var helt slut efter jobbet. Hon verkade väldigt trevlig tycker jag, som första intryck liksom. Kul för Stoffe tycker jag! :D

Nu måste jag bara berätta att jag är rätt chockad. Gissa vad min  termometer står på som visar temperaturen utanför mitt sovrumsfönster? Jo 30 grader! Jag ba Whaaaat?! Det är visserligen i solen men förstår ni vad stark solen är just nu och var mycket den värmer på! helt sjukt! Var ut med boy tidigare också, då stod termometern på 32 grader och när vi kom ut hörde man riktigt hur snön smälte på taget som orsagade forsar av vatten ner i rännorna. De svämmade dessutom över och det rann över kanterna. Helt sjukt! Nu är det verkligen vår gott folk! Underbart!
Det innebär att snart är vägarna helt bara här så att jag kan ta fram cykeln och cykla till skolan, ska bli så skönt. Det är verkligen vår för mig, när man kan börja cykla och inte behöver ha så mycket kläder när man ska ut med hunden och så. Så mysigt! Och att det blir ljusare om dagarna är också underbart. Jag älskar verkligen våren!
Ska försöka ta lite bilder sen och lägga upp, boy verkar också tycka att det är jättemysigt med våren. Han riktigt njuter i solen och av att han inte behöver springa över snö och is när han ska ut och kissa. Härligt!

Nu ska vi ta och chilla lite här innan jag ska skjutsa martin till stationen. Nästa helg åker vi till Vemdalen, det ska bli riktigt mysigt. Och man kan verkligen känna att sommaren närmar sig när man kan räkna upp vad man ska göra varje helg fram till mitten av Juni när jag flyttar hem. Sweet!

Ha en fortsatt bra dag!

puss

Godmorgon

2011-04-02 @ 11:02:43
Godmorgon alla glada! Nu har vi vaknat till liv här på krutvaktargränd och ska väl till att bege oss ut på någon runda. Måste ju guida runt i Östersund ;) Ikväll ska jag jobba 17-22 och vi får väl se vad Martin hittar på då.. Grabbarna sa att de kunde barnvakta honom så vi får se vad han vill. Han är stor nog att bestämma själv. Faktiskt.

Martin sitter och funderar på om han ska köpa en ny telefon idag, han rådgör förtillfället med Jocke om saken. Får väl se vad dom kommer fram till. Låter som att det kan bli en ny iaf.

Boy ligger här i soffan och sover, sötplutten. Han är så söt! jag skulle kliva upp inatt och så låg han på den svarta mattan i mitt rum och när det var mörkt såg jag honom inte. Så jag råkade kliva på hans svans. Det var absolut inte meningen och jag mådde så dåligt över det sen, stackars liten. Men det gick bra iaf och han pussade på mig direkt efteråt när jag klappade om honom och bad om ursäkt. Söthjärtat!

Nu ska vi göra oss i ordning för staden.. tror jag... Martin plockade precis fram gitarren så nu kanske vi inte kommer iväg på ett tag... men jag ska styra upp det här nu jag ;)

Ha en bra dag alla glada! :)

puss

Fredagsmys

2011-04-01 @ 21:05:45
Nu är det fredagsmyyyyys!

Och för mig innebar det en bakadpotatis med tonfisk, majs och majonäs.. och så lite sallad och gurka till det.. Mumms! Blev inte mycket sallad dock.. den va slut :p men gött var det!



Nu ska jag iväg till tåget och hämta Martin :) Sen blir det fortsatt fredagsmys :)

Puss på er!

Mys

2011-04-01 @ 16:35:03
Jag och Boy myser i soffan, vi har pluggat och städat lite idag. Tiden går så sjuuuukt långsamt känns det som.. och jag vet att sen kommer jag tycka att tiden går alldeles för fort hela helgen och att den bara flyger förbi. Och sen helt plötsligt är det söndag och dags för Martin att åka hem.. Typiskt det.. Men så är det, man får ta vara på tiden som man har, jag ska iofs jobba imårn men det blir nog bra. Stoffe och Petter har erbjudit sig att barnvakta Martin när jag jobbar så de hittar nog på nåt roligt bus skulle jag tro. Roligt att Martin lär känna lite folk här uppe också tycker jag.

Här får ni en bild på min lurvpöse igen, har kammat honom idag men han har inte riktigt tålamod till det just nu, vill hellre mysa i soffan och bli kliad på magen ;)







Min lilla lurv :) hihi <3 Ni fick mer än en bild men han är ju så söt så ni överlever nog ;)

pöööössss

Filmtips

2011-04-01 @ 10:53:12
Ja godmorgon folket! Jag har vaknat och placerat mig framför teven med böckerna i knät.. Tänkte köra en dag med tv och plugg :) Bra kombination där tycker jag! Blir nog en film också senare i behov av att fördriva tiden så den går fort. Klockan 21 ska jag hämta M på tåget :D längtar!

Men jag tänker ge er ett filmtips, jag vet att filmen är gammal men jag vet också att det finns dom av er som inte har sett den. Skäms på er! Se den! Filmen är The notebook.



Se filmen folket. Det är en historia som värmer ända in i själen och hjärtat och man blir verkligen tagen av den. Personligen blev jag nog mest berörd 2 eller 3 gången jag såg den. Ett tips, ta med en bunt pappersnäsdukar... de kan komma till användning... Se den!

Nu ska jag se på sjunde himlen och vakna till liv.. Sen blir det plugg och lite städ!
Ha en bra dag folket! puss