Nu åker vi ett tag

2009-06-30 @ 14:41:14
Nu åker jag och Jon till Järvsö. Där ska vi dansa ikväll på Nor och sedan blir vi kvar och myser några dagar om vädret tillåter. Därför blir det tyst härifrån ett tag men vi hörs väl snart igen.
Mys i förtältet ikväll och i solen på bryggan imårn. Skit najs ;)

Mysdag

2009-06-29 @ 14:18:40
Igår åkte jag och jon till hans stuga utanför alfta och hade riktigt mysigt. Solade, badade och åt jordgubbar och vattenmelon i solen. Vi tog till och med båten och åkte ut på sjön en sväng, mysigt. Vi åkte till Sandräven som de kaller det där det är sandstrand och jättelånggrundt. Härligt var det iaf och vi var kvar i stugan till omkring 7. Sedan åkte vi hem, åt och kollade på film, Marley and Me, och sen sov vi. Riktigt mysig dag.
Jon har sin sista dag på jobbet nu och jag jobbar från 17-22 ikväll. Sen blir det mys igen för vi är ensam hemma hos honom. Skönt! Ska boka hotell då också för vi ska till Göteborg nästa vecka.

Försökte ringa Marie nu också men hon verkade vara försvunnen från jordens yta. Vet att hon brukar läsa min blogg så du kan väl ge mig ett tecken att du lever mammi? haha!

Den 14 Augusti lämnar jag sverige gott folk. Bara 46 dagar kvar. Bara och bara, det känns som att det är bara iaf. Sen kan ni fortfarande följa allt som händer i mitt liv här på bloggen. Förhoppningsvis blir det mer händelserikt då.  Just nu såsar ja mest omkring och det händer inte så mycket spännande saker riktigt.

Åh, vilken värme!

2009-06-27 @ 17:42:06
Idag har det vart så otroligt varmt ute. När jag kom hem från Jon visade termometern på 35 grader ute. Helt sjukt varmt. Åkte ner på golfen och umgicks lite med grabbarna där, i brist på andra idéer och planer. Mamma och pappa blir kvar i järvsö till imårn och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska laga någon mat till ikväll men jag har lite dåligt med idéer till det. Kanske blir pommes, bea och någonting till. Låter jävligt gott faktiskt. Skulle vilja göra svampstuvning också men det äter inte brorsan så då måste jag göra bea också till honom. Ska se hur vi gör när han har klippt klart gräsmattan.
Kanske ska äta ute? hmm.. Majskolvar vore också gott..

Jon är och grillar med några kompisar så jag är helt ensam ikväll. vet inte vad jag ska göra riktigt. Vore kul att träffa Persson eller Yohanna eller Moa, spela kubb eller nåt sånt. Ska se om någon av dom svarar så man slipper sitta ensam och dega hela kvällen.

Mysigt

2009-06-26 @ 11:00:32
Igår hade jag en sån mysig kväll. Hämtade jon på stationen, gick på stan och köpte glass och en ny almanacka, åkte hem till honom så han fick packa om och sen åkte vi hit. Gjorde mat och åt med lillebror och jon tränade. Efter det blev det dusch och sen kom jon med idén, ska vi åka lite bil? Ja varför inte, det är lite mysigt så jag visade honom en jätte mysig plats, kolbotten. Sedan skulle han visa mig en mysig plats på Ren och gud vad fint det var, en liten udde typ och så kunde man köra ut med bilen ända ut, riktigt fint. Dessutom tog vi med oss datorn och ett täcke och två kuddar så vi bäddade ner oss i baksätet och kollade på en film, skattkammarplaneten tror jag den hette, en disney film iaf. Riktigt mysigt var det. Sen åkte vi hem när filmen var slut och somnade nästan innan huvudet hamnade på kudden, inte konstigt med tanke på att klockan var närmare 1.
Nu ska jag iväg ner och jobba, skulle ha vart ute och gått med sebbe men han skulle till stugan så det får bli en annan dag istället. Kom och spela gott folk ;)

Grattis till Jons mamma som fyller år idag, det firas med grillning och tårta ikväll efter jobbet vilket jag längtar väldigt till! Mumms!

Göra stán

2009-06-25 @ 10:25:04
För det är väl så man säger?
Idag ska jag ta bilen och åka till farmor för att hjälpa henne skaffa nå hjälpmedel av något slag och sen ska jag ner på banken för att fixa lite. Tänkte passa på att titta lite på sista minuten resor då också, får se om det är så att man har råd att åka på en sån med Jon innan vi ska skiljas åt nu i augusti. Jag hoppas det för jag tror att det skulle vara skönt att åka bort ett tag och bara få rå om varandra lite. Det kan behövas i ett förhållande har jag märkt.
Såg också att Harry Potter har premiär nu i Juli och den bara måste man ju se! Jag ska lätt se den, jag har sett alla andra på bio och jag ska absolut se den här också!
Inget jobb idag  men jag ska fixa lite andra saker som sagt så jag kommer hålla igång hela dagen :)

Bröst på badhus?

2009-06-24 @ 16:33:40

Jag hörde på radion att de hade en debatt och den handlade om ifall kvinnor skulle få bada topless på badhus. Tydligen har det beslutats att det ska vara tillåtet i Malmö och alla hade väldigt mycket tankar och åsikter om saken. Vissa tyckte att det inte skulle spela någon roll medans andra ansåg att världen skulle gå under ungefär, barn skulle få men för livet och nån idiot kunde ju knäppa kort och lägga ut på internet osv.

Personligen tycker jag att det kanske vore ganska bra om det var så att kvinnor fick bada topless. Som det är nu så ska det vara så hemligt och personligt och ibland frågar jag mig själv varför. Varför ska det vara så? När man ser på saken närmare så är det ju så att Män också har bröst fast mindre, det är väl vad som är skillnaden ytligt iaf och de behöver inte ha överdel när de badar.

När det kommer till delen där man pratar om barn som skulle få men för livet kan jag inte säga annat än att det är skitsnack! Varenda unge har sett sin mammas bröst och inte skriker de rakt ut för det. De blir inte rädda och får men för livet för att de har sett sin mors bröst, och visst det kanske är annorlunda. Jag tycker bara att detta kan vara ett utmärkt tillfälle att visa flickor i alla åldrar hur olika bröst ser ut och att det är fullt normalt, att det inte är något att skämmas för. Skulle inte det vara bättre om man skulle få lite högre till tak? Nu menar inte jag att man ska springa omkring naken och så men jag tror att ni förstår vad jag menar egentligen.

Sen är det ju så att man får bada topless på stränder och det är väl faktiskt större chans att det sitter någon äckelgubbe med mobiltelefon eller kamera och knäpper kort där, där har man ju oftast med sin telefon iaf. Och det är faktiskt så att du väljer att ta av dig toppen själv, det kommer inte skapas något förbud mot att ha överdel på dig och därför gör du ett val när du klär av dig toppen. Personligen tycker jag att man är så strikta när det kommer till människans kropp. Du väljer själv vad du gör med den och sen står du för dina val. Jag tycker att det är viss skilnad på att gå omkring toples och att springa omkring utan badbyxor eller badtrosor. Jag tror dock inte att andra verkar förstå saken.

Kan man inte sluta stänga in sig i en trång glasbubbla och istället vidga sina vyer lite. Låt folket visa brösten om de vill och tycker det är roligt. De kommer inte döda någon!

Golfen

2009-06-24 @ 14:35:50
Sitter på golfen nu och var just in på facebook. Det händer väldigt sällan men nu hände det. Med det fina vädret och bilder på klasskompisar så kom jag att tänka på Turkiet resan och då hittade jag också några bilder därifrån som jag tänkte att jag skulle lägga upp. Från våra galna kvällar skulle man kunna säga ;)


Linda, jag och Skellefteå brudarna på vårt hotell.


Simone, Linda och jag redo för utgång


En galen kväll på Nattklubben "The Doors" i Alanya.


Mys på hotellet


På väg någonstans, minns inte vart riktigt.


Dans på borden på "The Doors". Erika, Jag och Simone.


Party ;)


Linda, Jag och Simone


Brudarna


Jag och två skellefteå brudar ;)

Var bara tvungen att lägga ut dem, shit vad roligt vi hade!! Vill åka igen!

Morning People!

2009-06-23 @ 09:59:44

Nu har lilla jag också vaknat, har bara sovit bort lite av dagen idag och inte alls så mycket som jag brukar kunna göra. Idag har jag inga planer riktigt faktiskt, tänker nog cykla hem, på med bikini och ut i solen! Senare ikväll har jag planer därimot, det är ju tisdag så det blir nor för mig och älsklingen. Ska se om man kan lura med sig Moa ikväll också.
Vad har hänt sedan sist?
en hel del ska jag säga. Vart till gävle över midsommar och det var trevligt faktiskt. Det är ju så att vi var till Jons gamla klasskompis Maja tillsammans med 13 till från hans gamla klass. Det var trevligt och jag tyckte att jag klarade mig ganska bra ändå, det är ju lite svårt att komma in i ett gäng som har så mycket gemensamt och så mycket att prata om och så sitter man där och fattar ingenting. Jag förstår verkligen inte vad de pratar om när de pratar om sina flygplans upplevelser och allt sånt där. Det är inte det lättaste ska jag säga. Men det är ändå lite intressant och jag lär mig ju av att lyssna. Vi var bara fyra tjejer där och den ena åkte hem på lördagen och då blev jag ensam kvar med Maja och Maria, det gick rätt bra ändå. Jag kommer rätt bra överänns med Maria, Maja är lite svår kan jag tycka. Hon gillar nog inte riktigt mig egentligen men det funkade iaf, jag var trevlig och ödmjuk och så så det funkade bra :) Det var ju kul att man blev medbjuden iaf :)
Satt och jobbade på golfen igår och där hände inte så mycket alls faktiskt. Kom lite mer folk då än vad det har gjort hittills när jag suttit, har ju alltid fått dåligt väder när jag jobbat. Men nu var det sol gott folk, trevligt!
Nästa vecka jobbar jon sin sista dag på Fortum också, på måndag och sen är han ledig hela Juli. Ska se om det går att ordna med våra planer som vi haft. Vill till Lisseberg och till Stockholm. Skickade därför ett sms till Camilla nyss och kollade om de fanns plats för två Bollnäsbor i planeringen för sommaren och det trodde hon, även om hon jobbade väldigt mycket nu. Hon skulle ringa mig ikväll så fick vi se då hur det går att lösa. Hoppas på en tur ner dit, ska se om jag och Jon ska lura med oss mormor ner denna gången också så hon får åka till Hugo. Jag tror hon skulle tycka att det var roligt men vi får väl se nu när det är sommar och så, hon kanske vill vara i stugan liksom.
Annars är det inte mycket som har hänt gott folk.

Rastlös

2009-06-19 @ 09:42:59
Nu har det bara gått en vecka och jag är redan fruktansvärt rastlös. Är det såhär mina dagar kommer se ut ändra fram till Augusti? Jag kommer bli galen, jag vet inte alls vad jag ska göra om dagarna.

Idag är det midsommar afton och Jon drar med mig till Gävle över helgen på trevligheter. Det ser vi mycket fram emot måste jag säga. Han är ute och springer nu och  jag ligger kvar i sängen än. Ska klä mig snart och packa lite åt honom innan vi ska hem till mig för att hämta några saker jag glömt där. Sedan bär det av mot den stora staden Gävle.

Funderar på packning till england redan och jag har inte insett förrän nu hur svårt det är att veta vad jag borde packa ner. Tror att jag ska skriva till Karin och få lite tips av henne, hon har ju gjort det förr och vet vad som finns där och inte. Sen ska jag prata med Lotta också för det kan ju hända att jag kan lämna en väska hos Camilla som Lotta hämtar där när hon är i Sverige eller nåt. Måste absolut kolla det där. 20 kg är inte alls mycket att ha med sig har jag kommit fram till. Snacka om att jag kommer få beslujtsångest över vad jag ska ha med mig och inte :p

Klä på mig nu och ut och gå med hunden :)

studentmiddag

2009-06-13 @ 23:35:36
Idag har jag haft studentmiddag här hemma. Mycket trevligt och framför allt, mycket folk. Alla som sagt att de skulle komma kom, plus några till vilket var trevligt. Den gravida fastern ringde och grattade också, tråkigt att hon inte kunde komma men jag förstår henne. Hon har sju veckor kvar på graviditeten och ungen har redan börjat gjort något, typ börjat lägga sig i rätt läge för att komma ut. så jag förstår att hon inte ville åka upp hit helt ensam just nu. Kul att hon ringde iaf :)

Nu på kvällen har vi hyrt en film som faktiskt var rolig, Wild child hette den.
Har dessutom sett fler avsnitt av den nya serien som börjar på femman imårn. Har nu sett 14 avsnitt av 18. Inte illa hörrni ;) Helt okej serie för tråkiga regniga dagar, men det är inte SATC. Ändå helt okej ;)
Jag kan inte fatta att jag faktiskt slutat skolan nu och att jag ska åka till england om typ två månader. Läskigt! Samtidigt som det är väldigt spännande såklart ;)

Har precis myst ordentligt med Jon också och ska till och sova nu, är skit trött. Kommer bli lite jobbigt med honom kvar hemma i Sverige men jag ska klara det. Det har ju fungerat för andra så varför inte? Om man verkligen älskar någon, är det inte värt att kämpa för att behålla den människan då? Jag tycker iaf det och det tänker jag göra också. Även om jag önskar att han kunde klona sig och vara på två ställen samtidigt, lumpen OCH mig. Bra va? Synd bara att det inte fungerar riktigt så. Men som sagt, det kan funka.

Imårn ska jag jobba på eftermiddagen om det är bra väder. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på i den här staden. Blir väl en till myskväll med älskling kanske ;)
Sängen nu.

Student

2009-06-12 @ 10:20:07
Jag skulle egentligen ha bloggat igår men det fanns inte riktigt tid till det. Jag tog nämligen studenten då ;)
Nyvaken nu och redo för nya äventyr, japp ;)
Jag ska lägga ut massa bilder sen hade jag tänkt också, jon knäppte nog närmare 100 bilder ska ni se så nog finns det bilder allt ;)

Nu ska jag se hur jag ska ta mig hem och så ;)

Ett problem

2009-06-10 @ 09:48:53
Nu sitter jag här dagen före studenten och tar mig inte hem eftersom det regnar ute och jag bara har en cykel. JObbigt! Jag skulle ju kunna cykla ändå men då kommer jag bli pissblöt och det vill jag ju ändå inte. Det tar dessutom typ 40 minuter att cykla hem så.

Naglarna till balen gjorde jag hos Linnéa i Edsbyn. Hon jobbar på Änglahår i Bollnäs och om man vill fixa naglarna kan man gå in och prata med henne, hon är riktigt duktig faktiskt.

Jag ska försöka ringa pappa och se om han har lust att hämta mig och min cykel så jag slipper bli pissblöt. Jag kan ju faktiskt åka hem och ta på mig regnkläder då.

Balen

2009-06-09 @ 15:11:12
Jag lovade att lägga upp bilder från balen så här kommer några :)




Här är när jag kommer direkt från frisören.




När jag klätt på mig klänningen




En till med klänningen på hemma hos mormor



På väg in i stefans bil för att bege sig mot Scandic




Här anlände jag till Scandic



Vi tog en bild ute även om det regnade

Det var bilderna från Balen.

Idag fick jag återigen höra att jag var lik Helena Bergström i vissa vinklar och med vissa miner. Det har jag hört länge och den första som nämde det var Marie, efter det hör jag det ofta men jag vet inte om jag tycker själv att vi är så lika.

Ikväll ska jag åka med Jon till Nor, ska åka dit så jag möter honom i Arbrå och åka med honom sista biten. Ska bli så kul för förra gången fick jag dansa jättemycket.

Imårn är det ingen skola men vi ska spela kubb med klassen och sen ska de få spela minigolf för halva priset när jag jobbar. Jag jobbar mellan 17 och 22 för er som vill komma och spela.

Sen tänkte jag skriva lite reklam här och det är att den 29/6 har jag ordnat en familjekväll på golfen och alla barn bjuds på korv. (Man är givetvis välkommen utan barn också). Det kostar lika mycket som

estetfest

2009-06-08 @ 13:31:25
Jag hade helt enkelt inte tid att blogga igår och idag hinner jag inte heller skriva så långt. Bilderna är inte inlagda ännu men de kommer nog imårn ska ni se. Jag lovar er att de kommer iaf.
Ikväll är det esfest och alltså ett avslut. Imårn har vi städdag också och onsdag ingenting. Så imårn är vår sista dag på heden. Helt otroligt! Jäkligt skönt också samtidigt.
Har kommit på vad jag kanske vill bli sen också så vi får se om jag hittar någonstans att plugga bara.Vad det är är hemligt än så länge :P

Nu ska jag gå och leta käder, kvällens tema är Harry Potter och det är inte det lättaste ska jag säga!

Brännboll

2009-06-05 @ 11:00:02
Idag ska vi spela brännboll i det "vackra" vädret. Gårdagen var super kul men jag åter kommer till den dagen senare, typ på söndag kanske eftersom att helgen är rätt späckad med saker. Jag lovar att blogga på söndag och lägga upp bilder innan jag åker och jobbar.

Regn :(

2009-06-04 @ 09:47:06
Idag är det balen och jag ska snart klä på mig och gå till bussen som tar mig till stan för min frisör tid klockan elva. Det regnar ute och blåser, det är väl ändå typiskt min otur kan jag tycka! Men ja hänger inte läpp för det inte, jag ska iaf gå dit och jag får väl stråla själv då om nu solen vägrar! haha!

det verkar också som att Marie är min trognaste läsare och självklart ska du få en bild på mina naglar Marie!

Sådär blev de, busade lite och lade in en pärla på vänster tumme som ni ser, haha! Det är inte akryl utan det är gelé. Riktigt nöjd är jag faktiskt, kostade 500 kronor som jag beslutade mig för att betala själv eftersom mamma och pappa betalar allt annars. Billigt ändå tycker jag när man kollar runt på priser på andra ställen. Det första mamma sa var, åh, sånna vill jag också ha. De måste vara skönt att klia sig med dem, tänk att inte Henkan har tingat på Marie sånna där!. Det tyckte jag var lite roligt faktiskt.

Kläder nu och sen börjar dagen mina vänner! Bilder kommer troligtvis upp senare när jag jagat runt lite överallt efter dem.

Vals träning

2009-06-03 @ 14:05:52
Jag kom precis hem från skolan, har haft en lektion idag som började halv ett. Det var klassdans och vi skrev utvärdering och tränade vals till imårn. Måste säga att alla som aldrig dansat förr gjorde ett strålande jobb och är värda en varsin applåd hela bunten, för det är inte det lättaste med tretakt alla gånger!

Naglarna blev mycket bra, hon var duktig linnéa. Jag skulle gärna vilja kunna göra sånt där själv också, tänk vad kul! Hon sa att jag kunde komma tillbaka och prova lite själv någon gång, lätt att jag tänker!

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt.. får se, hoppas kunna få vara med jon en stund iaf..

Naglar

2009-06-02 @ 10:04:21

Idag är det tisdag och det är alltså dags att fixa naglarna till balen. Balen kommer att kosta skjortan men mamma och pappa säger att det är min dag och att den här dagen bara kommer en gång i livet. Jag kommer inte kunna leva om den. så därför vill de att det ska vara perfekt dom också. Och tänk att det faktiskt är i övermorgon! Helt sjukt!

Kan säga till Marie att skorna är köpt på Eurosko, alltså vårt gamla Chrispin och att de också finns i brunt om man hellre vill ha det. 300 kronor kostar de och de är supersköna!!

Ikväll efter att jag fixat mina naglar åker jag hem för att äta middag och efter det så blir det att åka till Arbrå för att hämta Jon och sedan vidare mot Nor där det ska dansas hela kvällen. Förhoppningsvis utan att bryta allt för många nygjorda naglar. Haha!

Satt på golfen hela kvällen igår och det gick ju väldigt bra måste jag säga, jag mindes vad jag skulle göra och satt där och glodde på tv. Väldigt lätt förtjänta  pengar det där även om det är dåligt betalt så är det bättre än inget.

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch och fräscha upp mig, sen blir det lunch och sen iväg mot nya öventyr i Edsbyn. haha!

Oj, just ja, först måste jag damsuga mitt rum säger pappa :p

Köpt skor

2009-06-01 @ 14:29:59

Idag har jag köpt nya skor också, gladiator sandaler. Jag som inte alls tyckte om den modellen förut och tyckte kanske inte heller att de var snyggast i världen. Nu i värmen lånade jag mammas och insåg hur sköna de vaktiskt var. Dessutom såg jag när vi var i Turkiet att nästan alla tjejer hade dem och att de använde dem både på dagen och på kvällen på klubbarna. Smart köp tänkte jag och var förtfarande anti fram tills igår när jag provade mammas.
Smidigt med små fötter också så man kan hitta skor både på vuxen och på barn, dessa skor är faktiskt från barnavdelningen men lika sköna ändå. Och ganska billiga också dessutom.

 


Riktigt nöjd med mitt köp faktiskt för de är ruskigt sköna!

Jaaa!

2009-06-01 @ 14:23:23
Jag hittade min klänning, äntligen!
Den var inte ens hemma hos mig för den låg i min balpåse hos mormor. Tänka sig så det kan bli ibland. Nu kommer därför den bild på klänningen som jag tänkte lägga upp förut när jag märkte att den var borta.


Baksidan på klänningen, knapparna sitter bak på denna modell nämligen.


Framsidan. Trycket är inte svart även om det kan se så ut, det är blått.


God morgon

2009-06-01 @ 10:19:42
Idag är det fint väder igen och jag har inga lektioner i skolan. Superskönt! Jag sov hos Jon inatt och cyklade hem när jag vaknat idag. Sitter framför teven och myser nu och ska åka med pappa för att lämna in bilen på lagning när han vaknar sjuklingen. Kvällen kommer att spenderas på minigolfbanan, troligen också då framför teven ska ni se, eller ute i solen då så länge den är framme.
Imårn ska jag fixa mina naglar!! Hoppas det blir fint bara men det tror jag nog att det blir. Efter det ska vi försöka ta oss till Nor och dansa lite. Ska försöka låta bli att bryta någon nagel då, kan bli jobbgt om jag gör det.

Allt bara försvinner för mig, klänningen och igår också teet som jag skulle ge till Jons mamma. Tråkigt och jag förstår inte vart allt tar vägen. Skulle vilja leta det nu men mitt rum är så sjukt varmt så det orkar jag inte. Har slagit upp fönstret och startat fläkten så jag hoppas att det blir svalare snart. Får leta ikväll efter jobbet annars.. Tråkigt iaf och jag har verkligen ingen aning om vart det försvunnit!