Best of both worlds...

2011-07-04 @ 17:17:26
Går det att krympa världen? Nae förresten det skulle bara innebära att vi också krympte och då gör det ingen skillnad för mig i vilket fall. Jag älskar östersund, jag älskar mitt jobb och mina vänner. Men det finns de saker jag inte kan få här.. Som finns någon annanstans och som är så underbart när det faktiskt är.. Jag vill hitta en möjlighet att få allt det där, jag vill inte behöva välja. Jag vill ha best of both worlds utan att det ska betyda problem. Man kanske kan kompromissa på något sätt? Det vore helt underbart. När jag är hemma känns allt det där så nära men samtidigt så långt borta i och med att jag vet att jag snart ska tillbaka upp hit.. jag har två år kvar här, så är det bara. Under dessa två år kommer det jag vill ha i min närhet hemifrån vara 30 mil bort.. Jag önskar att det var annorlunda..
Jag vill ha min utbildning, det vet jag säkert. Samtidigt som det känns drygt att lägga allt annat jag vill att vänta bara för att jag ska bli klar med utbildningen.  Jag vet, det finns mycket tid efter det här då jag kan göra vad jag vill. men då kanske de människor jag vill dela allt med gått vidare och börjat på en annan del av sitt liv? Jag tänker inte hoppa av skolan, det är inte vad jag menar.. Jag känner mig bara lite egoistisk just nu för jag känner lite att det vore skönt om de andra också kunde hålla upp några år till.. Och resa och ha kul med mig när jag är klar med skolan..Det vore great!

Snacka om konstigt inlägg det här blev känner jag :p Jag vet faktiskt inte själv heller vad jag menar med vissa saker just nu och jag vet inte vad som går runt i mitt huvud.. Det är alldeles för mycket bara, jag skulle vilja vara som dumbledore och kunna ha en skål där jag kan tömma mina tankar och minnen. Det vore fett nice!
Jag vill så mycket just nu och det är mycket som är oklart. Synd bara att den sak jag verkligen är säker på känns så långt borta, längre än jag kan sträcka mig... out of reach...

Söndag

2011-07-03 @ 10:01:29
Det är så mycket jag vill säga och så mycket jag vill skriva, men jag kan inte.
Just nu har jag så många olika känslor inom mig att jag snart spricker och jag vet inte riktigt åt vilket håll det kommer gå. Det är läskigt.
Tänk att samma sak och samma människor kan ge en så många olika känslor i kroppen samtidigt, helt galet!
Just nu ligger jag och drar mig i sängen, ögongen är tunga och fötterna är ömma efter en veckas jobb. Igår jobbade jag dubbla pass så jag jobbade 14 timmar i sträck. Inte så mycket kanske men med tanke på att båda mina jobb innebär att man ständigt är på benen och springer runt så blir det rätt jobbigt. Idag jobbar jag mellan 11 och 16 och sen är jag ledig imårn. Jag hade bestämt mig för att sova ända till 10 idag men det gick inte, trots att jag är så trött så gick det helt enkelt inte.
När jag slutar idag tänker jag laga mig lite god mat och sen bara halvt dö i sängen med en värdelös film jag redan sett. För att inte behöva koncentrera mig allt för mycket :p

Jag har iaf bestämt mig för att jag ska utomlands i höst. Jag vill till england och sen vill jag till nåt mer ställe som jag inte bestämt än. Jag ska iaf ta mig någonstans, bort härifrån.. bara för en stund...

Ha en bra dag!
xxxxx