Who will I be?!

2009-09-30 @ 00:16:58
Dagen har vart spännande kan man säga. Lite smått kaos till och från och Finn har inte lyssnat på mig för 5 öre.
Han är verkligen i trotsåldern nu tror jag bestämt. Men jag klarade det rätt bra ändå. Jobbigt att han ska skrika som
en stucken gris så fort man rör honom. Det låter som om man struper honom så fort man petar på honom när han är
vrång. Det tycker jag är rätt jobbigt faktiskt.
Imårn blir det lunch med Lotta och hennes finsk/svenska kompis 12.45. Sen hämta barn och jobba som vanligt.
Kan någon ge mig fredag typ nu?! Längtar så jag kan döööö!
..


Jag sitter här på mitt rum och funderar på framtiden. Jag menar, tiden går ju så fort. Jag har vart här 1.5 månad nu.
Sen när jag kommer hem ska jag plugga hade jag tänkt och jag har ingen aning om vad jag vill. Eller jo, egentligen
så vet jag precis vad jag vill. Jag har en dröm. En dröm som jag inte berättar för någon. Jag vet att jag är töntig
som tänker så. Men det är så svårt, men just nu så känner jag att, varför inte? Jag kan alltid försöka göra det jag
vill. Jag kan göra vad jag vill med vilja och tålamod. Det är kanske så det är ändå.
Har lyssnat på en låt som får mig att tänka mer positivt om saken. Här är texten:






How to choose Who to be Well let's see There's so many choices now Play guitar. Be a movie star In my head. A voice says Why not Try everything Why stop Reach for any dream I can rock Cause it's my life and now's the time Who will I be It's up to me All the never-ending possibilities That I can see There's nothing that I can't do Who will I be Yes, I believe I get to make the future what I want to If I can become anyone and know the choice is up to me Who will I be (Yeah, yeah) If I decide I'm the girl To change the world I can do it any time Opportunity Right in front of me And the choice is all mine Why not Try everything Why stop Reach for any dream I can rock Cause it's my life and now's the time Who will I be It's up to me All the never-ending possibilities That I can see There's nothing that I can't do Who will I be Yes, I believe I get to make the future what I want to If I can become anyone and know the choice is up to me Who will I be I wanna find out who I am inside Who will I be I wanna show the way that I can shine. Yeah Oh. Yeah Who will I be It's up to me All the never-ending possibilities That I can see There's nothing that I can't do Who will I be Yes, I believe I get to make the future what I want to If I can become anyone and know the choice is up to me Who will I be Whoo. Who will I be Who will I be!






Ge mig helg

2009-09-28 @ 21:37:35
Nu sitter jag här en måndag kväll och längtar redan till helgen. Nej det är inte så att jobbet är tråkigt eller så, men i helgen ska jag på äventyr ;) men vad det är, det är hemligt så det berättar jag inte. haha! Ska bli kul iaf :)
Dagen har gått väldigt bra och väldigt fort. När jag kom till kören med Ruth så fick vi reda på att det var inställt idag. Det var ju lite otur kan jag tycka men vi gör ett nytt försök nästa vecka. Blir kul tror jag, de sjunger lite musikal liksom och det gillar jag så det kommer nog bli väldigt bra.
har inte mycket att säga för tillfället mer än att jag saknar sverige lite grann. Saknar ER därhemma liksom. Sverige och Bollnäs känns så lungt och oskyldigt i jämförelse med England och Derby. Jag gillar båda två faktiskt.

Nej nu ska jag se en film eller nåt sånt trevligt hade jag tänkt. Har tänt lite ljus här nu och myser med mysig musik ;)

puss och kram

Bild

2009-09-28 @ 12:49:57


Jag och Emma i lördags :)

Måndag igen

2009-09-28 @ 12:43:39
Så var det måndag igen och helgen är återigen så långt bort den bara kan komma. Känns lite segt. Idag kommer Lotta hem också. Omkring midday sa Sean så hon är nog där när jag kommer till jobbet.
Idag ska jag passa på att tvätta lite kläder till mig själv också hade jag tänkt. Kan behövas nu känner jag. Det är en sån här gång det är rätt bra att man har mest svarta kläder, en maskin så är ju typ allt rent igen. Smidigt ;)

Igår när jag skulle åka till familjen och äta så blev jag så irriterad. De parkerar ju hur som helst här. Jag kom till en vänstersväng och precis innan kurvan står det en minibuss parkerad. Det gör ju att jag inte ser alls om jag får möte. Och den mötande bilen ser ju typ inte mig heller förrän det är näst intill försent! Det är inte så roligt att smyga om den där bilen och veta att om det kommer en bil i den rätta hastigheten så smäller det eftersom du befinner dig på fel sida av vägen. Men det gick bra, fick inget möte där. Men ändå, det är obehagligt!

Ikväll ska jag börja i en kör här i Derby också. Jätte spännande och jag är lite nervös faktiskt. Men det ska bli kul också. Ruth skulle gå med mig ikväll så jag slapp gå ensam sa hon, gulligt tycker jag eftersom hon inte sjunger i kören i år men går med mig för att jag ska slippa gå själv. Hon skulle möta mig ute på parkeringen och gå med mig in sa hon. Håll tummarna för mig nu då ;)

Nu väntar en skön dusch och sen bär det av till jobbet.

puss och kram

lyckat

2009-09-27 @ 14:29:38
Utgången igår blev mycket lyckad. Jag och emma hade så kul och vi dansade som tusan! Riktigt roligt faktiskt. Igår blev det inte zanz mot slutet av kvällen. Vi begav oss istället till Syn, när vi kom dit var det inte mycket folk alls men sen när klockan passerade 12 och 1.. då var det proppat på dansgolvet ska jag säga! Kul det ;)
Det blev en sen kväll och nu ligger jag och latar mig i min sköna säng. Ska ta en lång varm skön dusch snart och en promenad med min bästa vän ipoden. Mamma och pappa, tack så mycket för att jag fick den i studentpresent. Den förgyller mina dagar!

Jag har bild från igår som jag ska försöka ta mig ork till att lägga upp senare.

puss och kram

Over the hedge

2009-09-26 @ 13:20:26
Jag klev upp halv åtta och åkte till jobbet imårse. När jag kom hit la jag mig och sov ytterligare en timme. Sen gick jag upp och hämtade ner barn för frukost och påklädning. Sen skjutsade jag lena till någon stage grej och jag och Finn åkte hem igen. När vi kom hem tittade vi på "Over the hedge". Jag brukar ju gilla de där animerade filmerna lite, de kan ha en skön humor liksom, men jag tyckte ändå inte att den var nån höjdare. Så kan det vara, Finn gillade det iaf. Han är så glad för den här filmen och bortspolad som han också fick när han fyllde år.
Nu sitter vi kvar framför teven, båda två är väldigt trötta idag så jag tyckte att det gick bra att se lite på teve och ha en lugn dag idag.
Sean är på golftävling idag och jag vet inte om han kommer hinna hämta Lena eller om det blir jag som får göra det. Han skulle texta mig när han var klar men om han är klar 10 i ett så blir det tight för mig att hinna hämta lena i tid. Och han har ju sagt att han skulle hämta henne. Det löser sig iaf.
Sen ska jag åka hem och ta en dusch och göra mig i ordning för utgång med Emma. Blir en girls night out. Kan bli riktigt kul tor jag. Galet om inte annat ;)

puss och kram

Säger som marie....

2009-09-25 @ 13:36:29
Fan vad svårt det är att komma på övertexter ibland. Står helt still i huvet liksom!
Idag ska jag börja min dag med att åka till Morrison's och handla. Lotta har gjort en lista som jag tog med mig igår. Däför behöver jag inte åka till familjen först utan kan åka direkt till affären. Sen ska jag hem och förbereda pizzan. Sen blir det hämta barn och slänga i dem mellanmål innan det bär av till simhallen. Där ska jag sitta till halv sju. Sen hem med barnen och hem och göra mig i ordning. Hinner inte äta med familjen för jag ska ta bussen klockan 8 redan. Kan bli lite tight om tid kan man säga. Ska dock lägga fram alla kläder och grejer så jag kan åka hem och kasta på mig och göra mig i ordning och sen blir det nog till att springa till bussen ska ni se. Men men, vad gör man inte för en trevlig kväll med roligt folk ;) Det blir, chris, stef, clare och jag. Matt skulle tydligen inte ut ändå. Verkar ha svårt att bestämma sig den pojken för han kom ut förra helgen trots att han sa att han inte skulle. Sam vet jag inte men jag gissar på att han är ute också. Han brukar ju vara det menar jag.
Kommer nog bli en bra kväll iaf. Ska dock försöka att komma hem och lägga mig i tid ikväll eftersom jag ska upp 7 imårn för att vara hos familjen före 8. Sean har nämligen en viktig tävling då så jag måste jobba.
Sen imårn kväll blir det en utgång med Emma. Kan bli trevligt tror jag, får se vart vi tar vägen nånstans. Hoppas på en rolig, galen kväll. Ledig på söndag så lördagen kan bli sen och hur galen den vill. Kul ;)

Känner mig lite smått stressad över att inte komma från badet förrän 7 ikväll och inte ens ha pizzan klargräddad då. ja får helt enkelt åka när jag tagit ur den ur ugnen. Hur ska jag hinna liksom?! men men..

puss och kram

Lyckad dag iaf..

2009-09-25 @ 01:38:37
Det blev en lyckad dag trots allt. Åkte till jobbet och tvättade och började med soppan innan jag hämtade barnen från skolan. Jag kan bara säga att jag är värdelös på att göra soppa men vad förväntar ni er? jag tycker inte ens om soppa!
När jag kom till skolan för att hämta barnen träffade jag på Ruth på skolgården och hon sa att hon skulle gå med mig på kören på måndag. Jag har nämligen hittat en kör genom henne som sjunger musikallåtar typ. Kan bli kul och hon sa att hon skulle gå med mig så jag slapp gå ensam första gången. Hon sjöng med den kören förut. Snällt av henne att gå med mig tycker jag.
Iaf så hämtade jag barnen och tog med mig tre goa glada barn hem. Finn hade ju med sig sin kompis Freddie hem. De lekte så sött och lena läste sin harry potter bok så jag ställde mig och stekte pannkakor. Det tog mig över en timme att få dem klara.
Sen åt vi middag. Sean och barnen åt soppan och tyckte det var gott (kors i taket). Freddie var inte lika förtjust men han åt pannkakorna med de andra sen iaf. Han fick nåt i magen som han tyckte om i alla fall. Tur det.
Sen åkte barnen och Sean på kalas och de var tillbaka runt åtta. Jag spenderade den tiden de inte var hemma framför teven. Sen hjälpte jag sean att lägga barnen och sen åkte han på puben. Jag såg på teve och myste med popcorn tills sean kom hem klockan elva. Sen skulle jag åka hem men fastnade i ett intressant samtal med Sean i köket i nästan en timme. Tänk så det kan bli ibland. Det är rätt skönt med sean för han är så lätt att prata med. Det gillar jag och det känns tryggt att veta att jag kan prata med någon.

Nu har jag bäddat sängen med nyinköpta nytvättade lakan. Underbart skönt ska jag säga! De gamla som fanns här var ju så noppiga så jag bestämde mig för att kosta på mig nya. Jag ska ju trots allt sova här i ett års tid och då vill jag iaf sova skönt!

Imårn blir det utgång. Fett med pepp på den!

puss och kram

Mysko

2009-09-24 @ 12:20:15
Jag har kommit fram till något som är rätt mysko. Eller ja, lite konstigt iaf. När jag ställer min klocka för att vakna på morgon så vaknar jag 2 minuter innan klockan ringer. Typ jämt! Lite småmysko kan jag tycka.. Aja, det var väl kanske inte så intressant att veta.

Idag har lotta åkt så jag åker till familjen sen och gör i ordning soppan och pannkakssmeten. sen hämtar jag baren och sen tar sean med dem till jacobys. Sen ska sean på puben igen antar jag så det blir jobb för mig ikväll/inatt. Men nu är det bara en dag kvar till fredag. Längtar dit, utgång står på schemat!

Nu ska jag kliva upp och ta en dusch och pina i mig den där äckliga skitmedicinen. Den smakar verkligen fruktansvärt. De har gjort ett tappert försök att smaksätta den med svartvinbär och mint. Men om ni frågar mig så var det bara väldigt misslyckat. Jag tycker det smakar helvete iaf! It better be worth it!

puss och kram, ha en bra dag!

Måste bara visa

2009-09-23 @ 20:40:45
Måste bara visa er bilderna som ja fått..



Här är jag och mina favorit pojkar 2002. Pluttarna då.. tänk vad jag saknar dom!



Sen fick jag den här av joel som är från kryssningen.. typ när kan det ha vart då.. 2005 kanske? nånstans då..




Och detta är jag idag.. man kan väl med all rätt säga att man förändrats?



Jani... tänk vad det händer saker..


puss och kram

Hoppas detta hjälper

2009-09-23 @ 20:24:10
Nu har jag vart upp på parkfarm och köpt nå skit mot hostan, det borde jag gjort för länge sen. Men bättre sent än aldrig. Det smakar helvete iaf så jag hoppas att det hjälper så jag inte sitter och pinr i mig skiten utan att den gör någon verkan. Dåru blir ja sur!
Köpte dessutom nytt shampoo och balsam, åsså var det 3 för 2 så jag köpte nåt för slingat hår som man ska ha i varje dag för typ glans och skit men jag provade det nyss och håret blev lent och fint så jag gillade det starkt. Nu har jag shampoo, balsam, inpackning och såndär grej (vad det nu hette) av samma märke för slingat hår och jag tycker det har funkat bra med inpackningen. Så jag är nöjd.

Funderar fortfarande på om jag inte ska ta och bli brunett igen iaf.. jag har ju typ funderat på det hela sommaren om inte ännu längre men jag har aldrig kommit till skott riktigt.. Det är så svårt, beslutsångest? JAAAA!
Vet inte om jag törs komma hem om jag färgar mörkt dock, Linnéa slår väl ihjäl mig :p Vi får se, men det är så svårt!

Imårn är det jobb, som vanligt och sen tar Finn med sig en kompis hem efter skolan som ska äta soppa och pannkakor med oss. Blir säkert bra, kul att han får någon att leka med också :) Sen skulle de skjutsa hem honom med Sean och åka till jacobys för en av deras ungar fyller år imårn. Får se hur länge de blir där och så för jag ska nog vara barnvakt på kvällen iaf, måste prata med sean om det imårn. Lotta åker till jobbet tidigt imårn bitti, typ 4 eller nåt sånt. Jobbigt att åka så tidigt tycker jag! Uffa!

Ja är taggad som fan på utgång på fredag. Då ska kameran med också så ni kan få se lite bilder på alla. Lika så på lördag när jag ska ut med Emma. Bilder gillar vi ;)
Fick förresten några bilder av Joel nyss, några år sen. Satan vad liten jag såg ut. Och jag fick dessutom bilder av Marie på mig felix och simon för 7 år sen. Helt stört vad som har hänt sen dess!

puss och kram


Onsdag.

2009-09-23 @ 11:45:56
Halva vardagsveckan har gått. Inte imårn men dagen efter det så blir det utgång med roligt folk igen. Känns så otroligt skönt att ha något sånt att se fram mot. Jag vet att det vart mycket utgångar sen jag kom hit men det är roligt att gå ut och träffa folk iställlet för att sitta här hemma i min ensamhet.
Karin ringde igår och det tycker jag var väldigt trevligt faktiskt. Hon sa att hon skulle ringa mig på måndagar eller tisdagar i fortsättningen. Det blir bra tycker jag! Trevliga telefonsamtal gillar vi skarpt!

Idag blir det jobb igen, sen skulle jag egentligen på bio men jag hostar än och jag vill inte stänga in mig på en bio med hosta. Dessutom är det en skräckfilm och det säger ju sig själv bara det. Nej, ja tror bestämt att det blir ytterligare en lugn kureringskväll för fröken ivarsson för att bli helt frisk till helgen ;)

Imårn åker Lotta till Sverige och det är barnvaktskväll för mig. Sen är det faktiskt bara en dag kvar till helg. Det gillar vi!

Jag har vart duktig och städat på mitt lilla rum idag också. Duktigt av mig ;) Nu blire en lång skön varm dusch innan det blir jobb.

puss och kram

Helgen närmar sig

2009-09-22 @ 22:36:57
Idag är det tisdag, en hel dag närmare helg! Det gillar jag starkt! På fredag blir det nog utgång skulle jag tro, blir nog med chris och stef och clare. Kanske också att Matt skulle komma ut, vilket vore kul. Länge sen man såg han nu..
Imårn blir det jobb igen, Finn skulle till Danilo och leka imårn så det blir bara lena efter skolan. Sen har hon Brownies på kvällen.
Jag har massa saker jag tänkte skriva här men det föll totalt ur huvet på mig. får ta det en annan dag då.

Nu ska jag återgå till att skriva med folket på msn. Har fått Mias msn nu också, kul att jag kan prata med henne där också! :)

Puss och kram

7sovare

2009-09-22 @ 12:33:43
Har precis vaknat, otroligt skönt att få sova ut på morgon. Framförallt när man inte vart riktigt pigg den senaste veckan. Jobb idag också, inte så jättepepp men ja har min ipod iaf. Tack och lov för det! Tänk vad livet kan vara enklare ibland med lite musik! Känner att jag borde städa på mitt rum, orkar inte just nu så det får bli när jag kommer hem istället. Inte mycket som behöver göras men ja vill ändå få undan lite saker som inte hittat sin rätta plats ännu.
Emma skickade till mig nyss och sa att vi skulle se en skräckis imårn om jag fortfarande ville med.. känner mig lite tvek på den just nu, det är inte riktigt min grej och när jag dessutom har hosta vet jag inte om jag känner för att stänga in mig i en biosalong.. kanske ska hoppa det och spara pengarna till helgen istället..

Funderar på att åka på parkfarm och köpa shampoo och balsam.. vet inte om jag orkar just nu dock och jag har dessutom kvar av det som Karin lämnade, borde räcka till iaf en dusch till.

Ja kom dessutom på igår att jag lämnat mina stickade koftor i sverige. Känns lite jobbigt, hur snyggt hade det inte vart med leggins och en lång stickad kofta till mina nya stövlar! Skäms på mig som inte tog dem med mig. Men jag fick faktiskt inte plats med mer!

Ligger här i min nya pyjamas och funderar på att kliva upp, men det blåser som sjutton ute så jag vet inte om jag vill. Tänk om man kunde stanna i sängen hela dan! Skönt!

Puss och kram

Måndag

2009-09-21 @ 22:26:09
Åsså var helgen så långt bort den någonsin kan vara. KUL! not...
Idag fyllde Finn år så jag klev upp imårse och tog bussen till stan för att köpa en present. Köpte en legobil som man ska bygga med hjälp av en ritning.. Han älskar sånt så det blev väldigt bra tycker jag. Köpte också två par stövlar till mig själv, strumpor, och pyjamas.. väldigt bra.
Jag vet mamma att jag lovade lägga ut bilder och jag ska.. orkar inte just nu bara men jag lovar att du ska få dom ;)
Idag var det några föräldrar på skolan som frågade mig vad jag tyckte om england. Jag tycker det är fint och så men jag kommer nog sakna snön, sa jag. Då var det en mamma som sa, jaa men i vintras hade vi faktiskt 15 cm. Jag kunde inte låta bli att skratta, 15 cm vad är det att komma med egentligen? De vet inte vad snö är. När jag pratade med matt och berättade det för honom så sa han att när de hade den snön var det kaos här och allt stod stilla och skolorna var stängda... låter lite som när bussarna inte kan göra i stockholm när det är "snökaos" haha! Skrattretande!
Imårn blir det jobb som vanligt.. lotta är hemma nu också.. på onsdag ska jag kanske på bio.. ja det är väl typ så rolig min vecka är.. bio.. Sen på lördag ska jag ut ;) Jag vet att det inte är så ovanligt men det är ungefär vad jag har att se fram mot här nere just nu. Det är ju veckans höjdare ju ;)

Kan dessutom berätta för Olle att jag troligtvis kommer bli totalt utägd av Finn nu i vinter, han har nämligen fått en väst med Snobben på! hahahaaha! Jobbigt läge, måste se till att jag ligger steget före när jag pratar med honom nu när han har den på sig..
Internt, I know men so what? haha!

Nu ska jag leta rätt på en bild på min dröm mc och visa Marie. Vill vara gammal nog att ta mc kort nyss!

puss och kram

Överlevde

2009-09-20 @ 20:14:27
Jag överlevde barnkalaset. Mycket skrik blev det, de är högljudda de små liven. De hade iaf väldigt roligt allihopa som det verkade. Vi lekte och åt fika :)
Jag funderar starkt på att ta min älskade ipod med på en promenad. Tror den behöver få röra på sig lite faktiskt. Det vore skönt och det är faktiskt inte mörkt ute än så går jag nu så hinner jag tillbaka innan det blir mörkt.. Vore ju skönt iofs.. Men jag har gått 45 minuter idag redan och det känns som att jag kanske ska vara lite försiktig så jag inte drar på mig förkylningen igen.. att den tar om liksom..
Just nu ligger jag och lyssnar på GT, härliga grejer, väcker måånga minnen ska jag säga. Underbart!

Jag vill ha hit min Marie, typ nu! Vi är väldigt lika hon och jag om det är nån som jag faktiskt känner att jag kan prata med och som förstår precis vad det är jag menar så är det hon. Det är henne jag pratat med på senaste tiden, det är skönt. För hon dömer mig inte, inte alls. Hon bara säger att hon förstår och att vi är väldigt lika. Och det är vi verkligen. Vilken tur för mig att jag träffat henne. Vem skulle jag annars ha pratat med då Marie? Tack för att du finns och för att jag får prata med dig! <3

Jag tror minsann att jag ska ta tag i mormorspresent nu när jag inte har nåt att göra. Blir nog det och mina halva män igen ;)

puss och kram

Knip bara igen istället!

2009-09-20 @ 11:18:18
Är så less just nu. Varför säger folk saker bara för att man tror att det är vad den andra personen vill höra. När man sen märker att det var den ända anledningen gör det ondare än om denne istället från början bara knipit igen. Säg ingenting istället så har du inget sagt!... Allt var bara bullshit, fattar inte att jag gick på det men jag behöver inte dig! Just leave me alone!

aja, nu har jag fått klagat lite. Idag är det födelsedags kalas. Humöret är väl inte på topp idag, lite deppad och det med all rätt. Går nog över snart när jag får annat att tänka på.
Ska se om Nicole är hos familjen så jag kan lura med henne ner på stan en snabbis innan kalaset för att hitta present till Finn. Måste verkligen hitta nåt men det är ju så sjukt svårt! aja, det löser sig.. Han fyller ju faktiskt inte förrän imårn...

Nu ska jag nog gå och toppa upp min mobil.. känner mig avstängd från omvärlden. I blame you! aja, inte tänka mer på det nu. Orkar inte skriva mer just nu..

puss och kram

Godmorgon

2009-09-19 @ 16:09:17
Jag vet mamma att jag har sovit bort halva dagen men tänk på att jag faktiskt fortfarande är sjukling! Jag känner mig dock bättre idag återigen, andningen jävlas rejält fortfarande dock vilket innebär hosta. Men idag tror jag inte att jag har feber faktiskt vilket ju är väldigt skönt. Tänker inte heller kolla om jag har det utan går in med inställningen om att jag inte har någon. Jag kommer dock spendera denna dag i sängen för att försäkra mig om att förkylningen försvinner helt. Ingen utgång ikväll alltså.. Så känns det då nu iaf, planerna kan ju hinna ändras men jag tror jag ska spara lite pengar och så nu faktiskt.

Finn har kalas imårn också och han fyller år på måndag. Hemsk som jag är har jag ännu inte hunnit fixa någon present till pojken. Vad ska jag ge honom? Vart ska jag fixa det? Jag vet att det fanns en leksaksaffär vid costco men jag minns inte riktigt vägen dit så det var ju ett problem :p
får försöka komma på nåt...

Jag funderar starkt på att ta en dusch. Vore skönt men jag inser också att jag kommer frysa som en idiot när jag kommer ut igen. Det känns lite jobbigt, blir att återvända till sängen direkt iaf den saken är ju klar!

Ingen bil har jag heller, vet inte om de tänkte att jag skulle gå till dem och hämta den idag. Personligen tycker jag väl att de kan komma hit med den när de faktiskt har lånat den av mig.. men men.. Jag tror ja fixar egen middag idag, behöver få lite tid för mig själv just nu känns det som. Därför får jag helt enkelt hämta bilen imårn när jag ändå ska dit på barnkalaset.

Borde städa rummet också... men orkar inte. Det är faktiskt inte så jättestökigt och alla kläder är på sin plats i garderoben. Det är mest så att efter nätter med snuva och hosta så finns det x antal tissues på mitt golv. Ska se om jag orkar hjälpa dem att finna vägen till papperskorgen på andra sidan rummet. Lät väldigt jobbigt måste jag säga. Men jag måste iofs passera nu när jag ska till duschen.. Ah, det kanske kan funka faktiskt.. Vi gör ett försök ;)

puss och kram!

På bättringsvägen

2009-09-19 @ 03:09:52
Jag känner mig faktiskt på förbättringsvägen idag. Mycket bättre än igår vilket är skönt, tog tempen idag och den visade 37.7 vilket är feber för att vara jag. Men eftersom jag känner mig mycket bättre idag antar jag att febern vart mycket högre. Hoppas på ännu mer förbättring till imårn.

Idag kom jag till jobbet och fick lite små panik eftersom att sean inte var hemma. Det innebär att jag inte skulle kunnat åka och handla eftersom jag behöver hans bankkort fram tills dess att jag fått ett eget sånt. Jag bestämde mig iaf för att skriva klart inköpslistan så att det var bara att åka när han kom. Hann plocka ur diskmaskinen och vika tvätten också innan han kom hem. Men när han kom hem gick allt smidigt, vi extrakollade tillsammans om nåt fattades på min lista och sen åkte jag till Morrisons för att handla. På vägen dit var det kö längs motorvägen ända fram till stora rondellen. Det innebar att en viss frida blev en aning stressad eftersom hon skulle  handla och hämta barn på skolan.
När jag väl passerat rondellen minskade trafiken och det gick fort att ta sig till Morrisons. Jag tyckte dessutom att det gick väldigt fort inne på affären och det gick smidigt att ta sig därifrån. Jag hann till och med hem med varorna innan jag skulle hämta barnen.
När barnen var hämtade så hade vi fruktstund och sen bar det iväg till simhallen. De är så duktiga både Finn och Lena och det var rätt kul att titta på faktiskt. Även om det innebar viss träsmak.
Självklart så var Lena bland de första in i duschen och den absolut sista ut, när hon kom ut hade alla hunnit klä sig och åkt redan, så seg var hon. Det hjälpte inte ens att jag med kläderna på gick in i duschrummet för att skynda på henne.
Men hem kom vi och jag gjorde tacos igen eftersom det är fredag. Lotta kom också hem lagom till maten och sen åkte hon och sean iväg på fest och jag blev ensam med barnen. Blev lite skrik och gråt vid läggdags eftersom de båda var trötta. Lena var fortfarande lite småsurig när hon la sig och sa godnatt men Finn kramade om en och bad om ursäkt för hur han hade betett sig. Söt unge det där :)
När ungarna väl laggt sig kröp jag ihop i soffan och såg på 2 1/2 men. Härlig serie ;) Började också på broderiet som mormor skickat men efter en stund blev jag så slut i kroppen och knoppen att jag gav upp den grejen och återgick till att bara titta på serien. Men det kommer att tas fram igen så fort jag mår lite bättre. Väldigt fint mönster mormor. Tack åter igen!
När Sean och Lotta kom hem så gick Sean med mig en bit på vägen till mig. Han ville inte att jag skulle gå själv vilket var skönt och han gick med mig halvvägs. De hade nämligen tagit min bil för att de ville lämna en bil efter festen och ta en taxi istället och eftersom både Lotta och Sean behöver sina bilar imårn bitti så tog de min. Jag tänker iaf stanna i sängen länge imårn och jag tror nog att min bil är tillbaka innan jag kliver upp eftersom Sean ska golfa tidigt.
Fick alltså en liten promenad ikväll. Skönt men det var lite jobbigt för mina lungor att andas kalluft känner jag. De klagar lite fortfarande. Men men, frisk luft är alltid bra :)

Nu ligger jag i min säng och ser på serier på datorn och har planer på att sova snart. Morgondagen kommer att tillbringas i sängen liggandes och kurerandes. Om jag orkar blir det utgång men det är ingen garanti ska jag säga. INte så värst pigg på det just nu. Tar hellre en lördagkväll hemma och blir ordentligt frisk istället för att gå ut och bli ordentligt sängliggande sen.

Mamma fyllde år idag också så jag ringde hem och grattade henne. Hon skulle på nån personalfest på kvällen så jag hoppas att hon har haft en bra dag och kväll! Älskar dig mammi :)

Åter till mina serier ;)
puss och kram!

Tråkigt?

2009-09-18 @ 12:18:53
Ja jag vet, tidsfördriv i brist på annat ;)

1. Hur gammal är du om fem år?
24
2. Vem var den sista du träffade? Sean?
3. Hur lång är du? 156 (157?)
4. Vilken var den senaste film du sett? Mamma Mia
5. Vem ringde du senast? Tine..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Cant come out tonight, I'm sick. Out on saturday? frida x" Till Chris.
7. Vad är dagens planer? Jobba, all day
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på till vem.. vanligast sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? om det inte gills på datorn så 14 aug
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grön?
12. När vaknade du idag? halv tio eng tid ;)
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, i förskolan hittade vi en kattunge i en lekpark. Hamnade i tidningen ;)
14. Vilken är din favoritplats? I solen
15. Vilken plats föredrar du minst? erm..?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Arbetslös i en soffa? nej nej.. vem vet?
17. Vad skrämde dig som barn? Monster under sängen?
18. Vem fick dig att skratta senast? Olle
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha jag lyssnade på mamma och pappas när jag var liten. men har ingen egen vad jag vet..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror väl på ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 enorma!
23. Hur många landskap har du bott i? 2.. åsså nu då i england
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Piggelin! 
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, och resa ;)
29. Tycker du om kinamat? Ja :)
30. Tycker du om kaffe? Nej fy fan!
31. Vad dricker du till frukost? Inget.. äter inte frukost
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, tar upp så mycket av sängen som möjligt ;)
33. Kan du spela poker? Mjo.. lite iaf ;)
34. Tycker du om att mysa? Yes!
35. Är du en beroendemänniska? Nej det tycker jag inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, Hanna R och Elsa
37. Vill du ha barn? Jo det är väl inte omöjligt..
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Lite spanska.. ytterst lite :p
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? om det är varmt i havet så havet.. annars pool!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöje/shopping
42. Äger du dyra smycken? De som har varit presenter
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej nejnej, och det kommer aldrig hända.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? M&M peanut
45. Vem är den roligaste människan du känner? Massor, pappa är en god kandidat dock
46. Välj ett ärr på din kropp? Det på handen från min första kanin stampe.
47. Vad har du för ringsignal? Eh på vilken av telefonerna? :O
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nja, mamma har nog sparat tror jag
49. Flirtar du mycket? Ja
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I spanien
51. Kan du byta olja på bilen? Både ja och nej..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Sanningens svärd "de tre klangerna"
54. Läser du dagstidningen? Hemma-ibland, här-aldrig
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Japp
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Hard tror jag den heter..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista
59. När var du i kyrkan senast? Minns inte.. var ett tag sen :p
60. Vilka personer utmanar du? den torrboll som vill

God morgon gott folk

2009-09-18 @ 11:45:21

Jag lever än, tur är väl det. Hostan är konstant hack i häl och jagar mig, ibland, rätt ofta, kommer han ikapp den jäveln och en hostattack utbryter. Känner att jag nog snart har hostat sönder min hals. Jobbigt!
Känner mig varm idag också, jobbig jobbigt. Ändå är det jobb som gäller. Jobbar från 13 till dess att sean kommer hem inatt.
Idag ska jag åka och handla. Åka hem till familjen först och fixa en lista på vad som ska handlas och låna bankkort av sean. Sen handla och sen hämta barnen på skolan. Efter det blir det hem för att äta mellanmål, sen iväg på simning med barnen. Det innebär att sitta i en simhall i en timme doing nothing! men men. Sen efter det hem, laga mat och sen blir det middag framför teven skulle jag tro. Efter det blir det till att lägga barnen och sen vänta till Sean kommer hem.
Känner jag mig såhär imårn så blir det fan ingen utgång. Pallar inte. Då är det bättre att ligga hemma och kurera sig ett tag istället. Kanske en mysig film eller nåt sånt, självklart blir det till att börja på det fina broderiet som mormor skickade mig. PERFEKT mormor! Tack så mycket för den! Du får hälsa tillbaka så mycket till lillgubben!

Ibland vore allt så mycket enklare om man kunde läsa tankar. Enklare vissa gånger absolut, men samtidigt kunde det kanske vara lite jobbigt också. Kul att gå på stan och höra typ massa tankar som"gud vilken ful tröja. eller, vad tänkte hon imårse när hon gjorde håret?. Eller Hon måste ju vara den drygaste människan som finns.
Ja då skulle det vara jobbigt kan jag tro. Men tänk vad mycket lättare det skulle vara vissa gånger. Du skulle aldrig behöva fråga en människa hur han eller hon känner, om denne person har svårt att prata om känslor skulle du bara kunna läsa vad de tänker och veta iaf.
Eller så kunde det bara vara ett asfränt partytrick, typ : Kolla på det här kortet och visa inte mig, åsså tänker du på det i huvet och lägger tillbaka det igen. Jaha, spader tre ja, skulle det vara så svårt att räkna ut?
Fatta nice ;) Hahah ja jag vet, dålig humor inget liv, I know I know. Men jag är rätt nöjd ändå jag!

Just nu funderar jag på om jag ska våga ta en paracetamol.. man får inte ta mer än tre dagar i rad och jag minns inte om jag tog första gången på onsdagen eller tisdagen... Fast jag har ju inte tagit maxdosen någon av dagarna så det kanske vore ofarligt att ta en tablett nu innan jag går till jobbet. Det vore rätt skönt så jag orkar med dagen faktiskt. Får se om jag törs...

Nu har blåsorna blivit tre på tungan, skitkul! Nu har jag mounteverest OCH typ kebene kajse (stavas?) på tungan. Hur kul är det då på en skala?! Vem har gett dom lov att slå sig ner där? Inte är det då jag iaf!

Pratade precis med jon på msn också. Han mår tydligen bra vilket är skönt att höra. Känns lite konstigt ändå.. svårt att förklara men det kändes så konstigt när han skulle gå nu. Förut skrev han typ puss, nu skriver han inte ens kram utan bara liksom typ, hejdå! Jag vet att det är en töntig sak att tänka på men det kändes jättekonstigt iaf. Men han mår bra iaf, inga brutna ben eller så :)

Jaa, roligare än såhär har jag det inte för tillfället faktiskt.. haha!

puss och kram

Barnvakt

2009-09-17 @ 22:50:07
Jobbar kväll.. har väl ca 1-5 timme kvar skulle jag tro. Dagen har gått bra men det märks att jag är sjuk för jag blir så trött i kroppen för minsta lilla.. Har precis hängt tvätten nu så nu är det bara att slå sig ner framför teven och mysa under en filt till sean kommer hem.
Pannkakorna idag blev bra, barnen sa att de var "bättre än mammas" så jag antar att det är ett bra betyg. Soppan blev mindre bra, svårt att göra det när man inte känner någon smak alls! Men men..
Hoppas på att jag inte är lika sjuk imårn.. Då är det fredag, barnvakt på kvällen då också men det är iaf snart helg. Skönt! Lördag är jag ledig, om jag är frisk blir det utgång. Men om jag är frisk så ska jag ut! utan tvekan!

Nu sitter jag som sagt framför teven, ser på mamma mia. En riktig måbra film. Diggar Bond i den ;) tänka sig att han kan sjunga, sikken jävel ;)

Ellie kom precis in och la sig vid mina fötter. Det är familjens jättegamla labrador. Hon har nåt fel som de inte vet vad det är för nåt, hon kan inte stödja på sin ena framtass så hon har den i luften hela tiden och går på tre ben. Stackarn. Sällskapssjuk är hon också. Hon älskar uppmärksamheten!

Barnen la sig utan svårigheter idag också, skönt det för jag kände verkligen inte för att bråka med dem idag. Jag har fortfarande ont i halsen men inte lika som igår, så för att spara på rösten och hoppas att den ska vara helt bra imårn mutade jag dem. De fick se på teve istället för att jag skulle läsa för dem.

En sak som slog mig är att man under hela sin tonårsperiod.. eller ja nästan.. försöker få reda på vem man är, vem man ska vara. Man letar inom sig efter vägar som känns rätt.. Och nu är jag 19 år, har gått ut gymnasiet. Bor i England och jobbar som aupair. Det är ju ett steg på vägen, men i vilken riktning då? Vart vill jag då?
Jag har ingen aning om vad jag vill bli och göra i framtiden. Absolut ingen aning alls! Det är lite skrämmande, jag tycker dock att jag alltid har vart mig själv och har vetat vem jag är. Men det är bara mig som person, vad jag ska bli är en annan sak. Jag är fortfarande jag men vad ska jag jobba med? Skit svårt sånt där... Måste fundera på den saken, eller hoppas på att det bara dyker upp i huvet och så var det klart ;)

Det var djup känner jag.

Olle, jag äger dig i sängen iaf! Sova är nämligen min specialitet, utmana mig den som törs ;)

puss och kram

Nya krafter... eller inte

2009-09-17 @ 11:18:39
Idag har jag ingen kraft i kroppen alls. Jag och snobben, ragnar och hubbe ligger här och beklagar oss och tycker så synd om oss själva idag. det får man faktiskt göra. Har inte lika hög feber nu dock. Paracetamolen är min vän. Har därför kunnat sova rätt okej hela natten ändå. Fram till nio när mamma ringde och väckte mig. Hon skulle egentligen ringa pappa. Har gjort ett tappert försök fram till nu att somna om men det var ju förjäves. Men det gör inget. Jag har sovit mycket inatt ändå :)
Min blåsa på tungan som jag hade igår har slagit sig ihop med en kompis tätt intill vilket gör att jag har mount everest på tungan känns det som. Ont som fan gör det vill jag lova, blir jobbigt att äta idag känner jag.
Hostar gör jag också, har typ hostat sönder halsen och de där jävla strepsils tabletterna hjälper inte ett piss. KUL LIV! aja, nu ska jag inte vara sån.. man vet ju inte hur det hade vart Utan de där strepsils.. Kanske inte skulle ha haft någon hals kvar och DET hade ju vart lite tråkigt och synd kan jag tycka.

Vi kom fram till igår att vi hade alla symptom utom ett för svinsjukan jag och olle. Men inte klagar jag för det inte. Nej nej, humöret på topp. Okej, idag är inte humöret på topp. Idag vill jag stanna i min säng och dricka varmt och mysa till en måbrafilm i min snobbenpyjamas. Men tror ni det går då gott folk? Självklart inte! Som tur är så behöver jag inte åka och handla åt familjen förrän imårn vilket innebär att jag inte har så mycket att göra där idag. Ska göra mig nåt varmt att dricka och fixa lite med tvätt och så idag tänkte jag.
Funderar på att låta barnen se på teve idag efter att de gjort läxorna. Inget bråk och skrik och oväsen, bra för mitt huvud. Vet inte vad jag ska göra för middag heller men nåt kommer jag väl på ska ni se. Eller just ja, torsdag är soppdag.. Jag tycker inte riktigt om soppa men jag läre väl ändå antar jag. Blir pannkakor till också tror jag bestämt hon sa att jag skulle göra. Kan hända då att jag måste åka och köpa mjölk för att kunna göra pannkakorna.. lät sjukt jobbigt just nu tycker jag..

Barnvakt ikväll. Blir nog till att lägga lite på mitt nya puzzle framför en film på teven eller datorn tror jag. Ska vara frisk på lördag! Jag vill jag vill jag vill!

Var upp och skulle gå på toa nyss.. var lite spännande ska jag säga.. Lite skakigt på benen, lite snurrigt i kolan och almännt seg i kroppen.. Härlig start på dagen ;) Men återigen.. nu ska vi inte vara sån e!

En sån här dag bara måste snobben vara med, annars kommer allt gå käpprätt åt helvete. Så Olle, Han hänger med seddu ;) Passa dig gosse ;)

puss och kram

Hemma kväll

2009-09-16 @ 23:45:18
Idag har jag haft en riktig hemma kväll. Har vart sjuk hela dagen men tagit paracetamol och nässpray och strepsils. Gick ner för trappen också för ett tag sen och mötte phil. när han såg att jag inte mådde bra sa han åt mig att komma med in i köket och visade mig en förpackning med nåt som var bra mot förkylning. Han sa att han skulle göra i ordning en kopp åt mig och det gjorde han, han hade dessutom i honung. Jätte varmt och gott, gjorde verkligen susen ska jag säga.
Imårn blire att vara barnvakt på kvällen, lika så på fredag. Lördag blir det kanske utgång som det ser ut.

Snobben is the shit btw.. haha! Känn dig utklassad Olle. Jag har både pyjamas och trosor! Mohahahaha!! Den du! :p

Jag hatar att var sjuk förresten, tur att jag fått skratta lite nu ikväll när jag pratat med Olle. Välbehövt! Han är också sjuk så jag tror vi piggar upp varandra just nu faktiskt. ;)

Annars händer inte så mycket roligt för tillfället förutom att jag svettas som en gris och fryser som en gnu om vartannat. hatar det. Hoppas på att kunna få en natt med ordentlig sömn inatt iaf. Men jag ska väl inte hoppas på för mycket kanske. Bättre att gå in lågt och bli positivt överraskad ;)

Suttit och tittat runt på lite bilder idag och hittade bilder från studenten.. mycket fint.. ska lägga upp typ imårn eller nåt om ni har tur :p

puss och kram

Semester

2009-09-16 @ 13:16:00
Jag tror min hjärna har gått på semester idag. Jag klev upp och åkte till parkfarm idag, köpte halstabletter och nässpray. Glömde självklart bort att köpa nåt mot febern :( Jag glömde dessutom köpa det viktigaste av allt! GODIS!
Så nu ligger jag här i sängen och svettas som en gris pga febern. Nyss frös jag, hatart! Blir till att kliva upp snart och åka tillbaka till parkfarm känner jag, även om jag gärna stannat i sängen hela dagen idag. Min kropp känns lika arbetsvillig som en hösäck och min hjärna befinner sig inte riktigt i rätt kondition den heller.
Något som också är väldigt roligt just nu är ju min andning då, förkylning för Frida ivarsson innebär Astma! Och självklart så hjälper det knappt med min bricanyl heller. Självklart är det så! Hur kunde jag tro att det skulle vara på något annat sätt? Ska det vara så ska det, eller? Vad har jag gjort för ont som förtjänat detta?!
Blev inte mycket sömn inatt, det är så drygt när man svettas som en gris att försöka sova, och sparkar man av sig täcket så fryser man röven av sig och det är inte heller nå skönt.
Måste iaf pallra mig till jobbet idag.. ser fram mot helgen när jag har lördag ledigt... bara lördag iofs.. men lördag it is!

dagens status :
Huvudvärk (x)
Feber (x)
Svullen hals (x)
Ont i kroppen (x)
Sår i munnen (x)
Trött (x)
Dålig andning (x)
Ett glatt humör ändå (x)
Hemlängtan (x)
Ser fram mot helg (x)

Ja det var väl dagens status antar jag.  Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och till parkfarm mot mitt godis. Ska skicka ett sms till Chris också och säga att jag inte kan följa med ut ikväll. Pallar inte!

puss och kram

Tisdag

2009-09-15 @ 21:35:23
Har vart sjuk idag men jobbat ändå. Har pratat med sean också så det känns mycket bättre där, skönt! Dagen flöt på bra och barnen var snälla mot mig. Jag tror de kände på sig att jag inte mådde bra idag så de skötte sig så fint! Jag gjorde snuskiggryta idag också, de älskar det! Sen åkte barnen på karate och jag åkte hem och la mig.
Fick ett paket på posten idag också. Det var från Micke, Mia och Tine. Ett foto på mig och Tine i somras. Jättefint, jag blev så glad av att få det! Har ställt det här i mitt rum nu, det får mig på bra humör!
Jag saknar min Tinebus nu dock. Läste på facebook att det stod england om några veckor.. Känner att jag missat nåt där men jag hoppas innerligt att det är hit de ska så jag får lite främmande! Håller tummarna och "cross my fingers" för att så är fallet ;)

Kan tala om för Marie att jag har en sak hon tjatat över att få se.. Så om hon bara kan tyå pallra sig in på msn så kan jag skicka det till henne. hihi, busigt busigt ;)

Nu ska jag kura ihop mig i min säng och sova bort min förkylning tänkte jag. Blir nog ingen utgång för mig imårn som det verkar nu.. Det som är så sjukt jobbigt är att min andning ju börjar jävlas för mig nu, så med sprejen till hands tänker jag göra ett försök att sova.

puss och kram!

Sjukis

2009-09-15 @ 12:54:09
Gårdagen var kanon, gjorde en tidig kväller dock vilket var skönt. Vi åkte ner vid halv nio och drog hem vid elva. Jag och emma satte oss och pratade på Coyote vilket var välbehövligt. Skönt att prata med någon som förstår och som fatkiskt fattar vad man säger.
Jag har precis vaknat nu och om en timme bär det av till jobbet. Jag har vaknat idag med halsont, tung kropp, hosta och en snuvig näsa. Mindre kul måste jag säga. Det blir väl så när man arbetar med barn och de börjar skolan antar jag. Jag håller tummarna för att det inte är början på någon svinflunsa jag bara. Den vill jag inte ha!
Trots att jag är sjuk är det jobbet som gäller. Hur ska de annars lösa det? Det går ju inte, bara att resa sig och gå dit.
Jag har iaf nåt att se fram mot nu, Emma frågade mig igår om jag ville gå med henne på en nöjespark, vilket jag jättegärna ville. Så det ska vi se till att få igenom. Sen på lördag ska jag gå ut med Stef. På onsdag ska jag kanske ut med chris och sam.. får väl se hur det blir nu när jag börjar bli sjuk dock. INTE kul!
Hade väldig hemlängtan igår också, Födelsedagen är ju en dag man gärna spenderar med nära och kära. Inte för att jag klagar på något sätt, men jag hade gärna vart hemma i sverige igår faktiskt.

Det är så mycket jag vill skriva av mig och berätta om.. men jag gör det inte. Jag använder Emma och pratar av mig med istället. Det är för det bästa just nu. Emma och Marie ;)

Jag funderar på vad jag ska göra för middag idag.. Kanske blir snuskiggryta igen idag eftersom det gick hem förra veckan. Så slipper jag göra så mycket, känner mig klen i kroppen och saknar helt energi just nu..

Bra start på dagen....

puss och kram!

Idag är det MIN dag!

2009-09-14 @ 12:29:05
Vaknade idag klockan tio i 6 engelsktid av att jag fått sms från halebop, mamma hade fyllt på min telefon. Kort därefter pep det i telefonen och mamma skickade grattis. Tänk va, jag är så långt bort och ändå är hon den som väcker mig på födelsedagen. Jag gillart faktiskt även om det var lite tidigt :p
Sen pep det några gånger från kusin, mia och bror. Pappa ringde ju igår och grattade han eftersom han skulle ha mycket att göra idag och ville inte ringa imårn med risk för att jag skulle tro att han glömt bort mig.
Jag lyckades hur som helst somna om, en timme senare pep mobilen igen. Matt skickade grattis. Somnade igen och sen fick jag ett sms av Emma. Efter det har det kommit sms inrullande och jag har inte riktigt lyckats somna.
Vid 10 ringde mormor och grattade också. Väldigt trevligt tycker jag, skönt att höra rösten på henne!

Jag har öppnat paketen som mamma och pappa skickat också. Det ena innehöll ett mystiskt puzzle som jag ser fram mot att lägga, Det andra innehöll ett jättefint halsband, småstadsliv 2, strumpor och 2 påsar djungelvrål. Tack så mycket mamma pappa och lillebror. Ni vet precis vad jag behövde här borta :D

Dagen kommer att se ut följande. Duscha och göra mig i ordning. Åka till familjen, fixa där, åka och hämta barn. Gå med Finn till Adam och hans aupair Emma, middag där, glass hos familjen och sen ska jag och Emma gå ut ikväll. Hoppas på en trevlig dag med snälla barn och trevligt folk.

puss och kram!

söndag

2009-09-13 @ 20:01:51
Har haft en lugn och skön dag hos hardinghams. Vaknade imårse och låg och drog mig i sängen bra länge, så otroligt skönt. Fick ett sms av nicole och begav mig till hardinghams. De skulle på någon välgörenhetsgrej och jag och nicole ville inte med så vi stannade hemma. Vi har gjort 5 minuters kola, kladdkaka och mat. Mat idag blev ugnspotatis, bea och kyckling. Nu sitter jag i deras soffa och ser på teve, Surf's up it is ;) haha! Tror att jag ska åka hem och sova snart faktiskt så det blir måndag snart ;) Imårn är det min dag ;)
Då hoppas jag på trevligt sällskap och glass ;)

Gårdagen var okej men lite småseg. Jagb åkte hem vid ett tiden och la mig och sov. Var så otroligt trött! Inte så konstigt kanske eftersom jag inte sov något natten innan typ :p haha! Helt sjukt!

puss och kram

Salsakväll

2009-09-12 @ 13:45:29
Ikväll ska jag och Lotta på salsakväll. Ska bli himla kul faktiskt! Får se om jag hinner med en sväng in till stan sen men det är inte säkert. Är det kul på salsan så stannar jag ju helt klart där.
Imårn ska jag och Nicole baka eller nåt för att vi inte vill på indiskkväll med resten av familjen. Jag och nicole har mycket att prata om nu nämligen så det kan inte vara mer passande med ett tomt hus ;)
Måndag blir det utgång med lite trevligt folk, det gillas stenhårt!
Gårdagen var mycket trevlig, var med chris, sam, claire, stef och paul på lite olika klubbar. Claire blev sur och knockade mig men förutom det var kvällen bra. Jag bara ruskade på huvudet och gick, och på väg därifrån träffade jag på Matt, det var också trevligt. Han skulle egentligen inte ut men hade ångrat sig. Haha!
Idag har jag åkt runt lite och tittat på omgivningarna här, väldigt vackert. Det är klarblå himel, ja gillart! Det var dock kallt i rummet imårse så jag körde min fläkt ett tag för att få upp värmen. Jag har inte sovit på hela natten heller så jag är rätt trött. Men jag lever iaf.
Ska åka till hardinghams senare och käka där innan det blir salsakväll. Får se hur det går för mig idag nu då. Heja mig!

Nu ska jag nog sova en säng tror jag. Lång kväll igen ikväll.

puss och kram

Fredag?!

2009-09-11 @ 12:19:13
Hur gick detta till? Redan fredag igen och jag har idag vart här i 4 veckor. Helt otroligt! Tiden går fort och jag känner att jag trivs väldigt bra här fortfarande.
Jag jobbade igår till omkring 12. Det gick bra och barnen sov sött hela tiden. Jag pratade med mamma, pappa och Marie i telefonen. Det var skönt att höra rösten på dem tycker jag. Som marie sa, det är som att du sitter i granngården. Och så var det faktiskt. Jag kände mig inte så långt bort och jag kunde prata ut med någon. Det var skönt för det kändes som att Marie lyssnade och förstod, jag behövde det just nu.
Mamma och pappa  hade haft det bra också och pappa var så stolt för att han var brunare än mamma i ansiktet. Typiskt pappa :p Skönt att höra att de mådde bra iaf och att de haft en bra semester. Även fast jag gärna hade vart med och fått lite färg jag också ;)

Nu sitter jag i sängen. Har klätt mig och gjort mig klar redan så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka framåt så jag kan åka till hardinghams. Idag ska vi på costco och toys R us. Ska nog passa på att köpa födelsedags present åt Finn nu när jag faktiskt är där. Slå två flugor i en smäll så att säga.
Det är skönt att Lotta är hemma faktiskt, någon att prata med är alltid skönt.
Ikväll är det tacos framför teven som står på menyn och efter det blir det utgång för min del. Ser fram mot det, dansa och träffa lite trevligt folk. Jag gillart ;)

Imårn vet jag inte alls om jag ska jobba eller inte, vet att jag ska på salsa på kvällen dock. Trevligt trevligt ;) Kompisarna ska iofs ut igen, får se hur länge man stannar på salsan annars kanske man kan träffa lite trevligt folk inne i staden efteråt. Om jag inte dansat slut på benen vill säga.
Chris, Sam, Stef, Claire och Matt ska ut imårn allihopa. Bara stef och Chris av dem som ska ut ikväll men vi kan ha trevligt ändå. Försökte få de andra att gå ut ikväll också men de va inte så pepp på det, lite tört tycker jag då men men. Än är inte fighten över ;)

Nu ska jag plocka undan lite på rummet tänkte jag.

puss och kram

Jag hoppas

2009-09-10 @ 10:42:59
Idag hoppas jag på en skön dag som inte slutar allt för sent. Jag hoppas att jag kan komma till jobbet och göra det jag ska, hämta barnen utan bråk och skrik och att jag ska kunna ta dem hem och sysselsätta dem. Laga middag medans de leker och sen sluta för dagen. Allt utan att behöva fightas med barnen idag. Jag hoppas också att jag ska hitta rätt tvättmedel idag eftersom det inte fanns på Morrisons när jag var där i förrgår. Måste nämligen köra en maskin idag igen med lite vit tvätt. Skoltröjor bla. Sen hoppas jag på trevligt sälskap ikväll och att jag ska komma från jobbet i skaplig tid.
Jag vet att det kanske är att ha lite väl höga förhoppningar om dagen men drömma kan man väl alltid göra?

Nu ska jag ta en skön dusch innan jag beger mig till jobbet.

puss och kram

Jag hade fel

2009-09-09 @ 23:24:34
Jag hade fel, det har inte regnat på hela dagen faktiskt. Skönt!
Dagen har inte vart den bästa iaf. Jag begav mig till Duffield för att köpa kött hos slaktaren, kom dit och det var lunchstängt. Åkte hem och städade undan och körde en maskin tvätt och gjorde macka till Lena som hon skulle ha till middag.
Åkte och hämtade barnen och åkte mot Lenas franska. Kom dit och det var ingen där så vi åkte hem. Åt middag och sen skjutsade jag Lena till Brownies. Åkte hem med Finn och kollade på sverige- malta matchen och sen hämtade jag Lena. Såg halva England-kroatien matchen där när jag lagt barnen och sen kom sean hem så jag åkte hem och såg resten av matchen här hemma.
Dessutom fick jag reda på att jag skulle jobba sent idag, det fick jag reda på när jag kom till jobbet. Lite framförhållning kanske? Jag hade iofs inga planer för kvällen men jag kunde ha haft det och då hade ju det skitit sig. Det är mitt jobb det vet jag men jag skulle vilja veta när jag ska jobba kväll så jag kan planera min fritid.

Nu ska jag lägga mig hade jag tänkt. Lyssna på lite mysig musik och njuta av mina tända ljus :)

puss och kram

Solig dag

2009-09-09 @ 12:32:57
Nu är det sol ute faktiskt. Tyvärr innebär nog det att tagen slutar i regn om jag lärt känna det engelska vädret såhär på hösten rätt. Men man kanske ska passa på att gå ut och sätta sig en stund i solen då. Tur att lotta berättade för mig att man inte går ut och solar i bikini här. Inte undra på att alla är så bleka! Lotta hade tydligen gjort det misstaget för något år sedan. Hon skulle ut och rensa i häcken och det var fint väder så hon gick ut i shorts och bikiniöverdel. Det är ju faktiskt lite så vi gör hemma i Sverige, inte är det någon som bryr sig för det där inte. Men det är det här. Hon hade vart ute i bara några minuter och märkte att folk som gick förbi tittade konstigt på henne. Efter en stund slog det henne att man kanske inte gör så här i England så hon gick in och tog på sig en tröja.
Tur att hon berättade det för mig för annars hade jag lätt gått ut och satt mig i bikini i solen just nu.
Människor är verkligen mer pryda här än i sverige och då tycker jag ändå att vi i sverige är rätt pryda också. Men här finns det inte en ända liten unge som badar naken. När vi var och badade med barnen så såg vi EN unge utan badkläder på sig. Alla andra hade, det spelar ingen roll hur liten ungen var, badkläderna var på. När badkläderna sen skulle av så var det inte heller en särskild lätt sak senni, inget av ungen fick ju synas utanför handduken, någon kanske skulle se det. Jag menar, hemma drar man ju bara av småbarnen de kalla badkläderna och virar in dem i en skön handduk. Hemma får barnen till och med bada nakna utan att det är någon som gör en stor sak av det. Nej, england är ett konstigt land. Vackert, men konstigt.

Fattar inte hur de bygger vägarna heller faktiskt, helt insane! men men, man kanske lär sig förstå det snart.

Nu borde jag kliva upp ur sängen och ut i solen en stund.
puss och kram

Ingen höjdare

2009-09-08 @ 23:52:54
Nej jag tycker nog inte att det där var någon höjdare direkt. Jag är ju liksom van att jobba skiten ur mig på ett danspass och nu skulle jag svansa runt där med massa gamlingar. Nej, jag gillart inte. Jag ger det nog en till chans nästa vecka också och ser hur det går då. Men det är inga 5 av 5 toasters här inte.
Funderar på att prova nåt annat nästa vecka också, vet inte vad än bara.

Nu ska jag sova. Mycket som har hänt idag, jag har åkt vilse och jag har dansat och jag har handlat och jag har pratat med Matt som kraschat sin motorcykel idag. Det är många tankar och funderingar som snor runt i mitt lilla huvud nu ska jag säga så jag tror det är bäst att göra kväller innan min hjärna exploderar. Imårn blir det återigen jobb och rutiner.

Har köpt ett nytt påslakan till sängen idag också. De gamla var så slitna så jag köpte ett nytt på Morrisons för 6 pund. Inge vidare bra kvalitet kanske men det var väl skit samma. Jag är bara här ett år och jag tror nog att jag klarar mig med den kvaliten tills dess, och om inte så får jag väl köpa ett nytt då!

Puss och kram

dansa ikväll

2009-09-08 @ 19:46:01

Nu har jag kommit hem från dagens arbete. Har gått riktigt bra måste jag säga och det känns som att dagen har gått på en sekund ungefär. Barnen har inte bråkat med mig och de åt min middag, det blev snuskiggryta idag och de åt alltihopa och bad till och med om att få mer. Känns bra, det är inte bara jag som gillart alltså ;) Jag fick lova dem att göra det igen. Haha!

Nu ska jag se lite på teve och sen ska jag ner till Deda i city för att prova på Swing Jiwe där. Kan nog bli roligt tror jag. Hoppas att det går bra. Är lite nervös för att åka ner dit helt ensam men det ska nog gå bra. Det värsta är att parkera i parkeringshuset. Inte själva parkeringen i sig. Men att ta sig in i skiten! Rutan på min sida av bilen är trasig så det blir lite knivigt att trycka på knappen som får bommen att öppnas så jag kan köra in. Jag får antagligen köra fram förbi knappen, öppna dörren och trycka på knappen, sen skynda mig iväg igen och in i garaget. Håll tummarna för mig nu gott folk ;) Det ska bli så himla roligt!

Tine, kan man få se din blogg eller? Jag har inte tillåtelse, min mail på google är [email protected].. Vore ju roligt att kunna få läsa vad du gör om dagarna.

Puss och kram

Ingen utgång

2009-09-07 @ 20:57:20
De ville ha med mig ut och festa ikväll också, men det finns inte en chans på jorden att jag orkar det. Är alldeles för trött just nu och känner att jag behöver sova. Har inte blivit mycket sömn på sistone som ni vet..

Dagen har vart bra, gick bra att hämta barnen på skolan och allt flöt på. Inge bråk och gnäll idag vilket var skönt. Träffade Emma också som är aupair i en familj nära oss. Hon ville att vi skulle komma över nästa vecka jag och barnen och göra lite mat och så. Vore väldigt trevligt tycker jag. Ska se om vi kan få det att funka.

Imårn är jag billös på morgonen eftersom sean lånat min bil. Hans ska på lagning. Löser sig nog ändå skulle jag tro för jag behöver inte bilen. Bara när jag ska handla men det löser sig nog på något sätt skulle jag tro. Annars får jag handla när jag hämtat barnen från skolan eftersom sean fått tillbaka sin bil då. Efter jobbet ska jag ta bilen in till stan och dansa. Start för Swing Jive kursen då, vilket jag ser fram mot mycket. Hoppas det inte är allt för svårt bara men det ska nog gå bra ska ni se ;) Håll tummarna för mig ;)

Nu ska jag lägga mig och titta på en film, tänkte ta en av stefan och kristers påhitt även ikväll. Kan behöva ett gott skratt då och då :)

puss och kram

Tankar och känslor

2009-09-07 @ 12:24:09
Jag skulle så gärna vilja skriva av mig alla mina tankar och känslor på något sätt. Vore så skönt men jag kan inte. Jag har inte ord som beskriver vad jag känner. Ångest, tomhet och kärlek. Ja för jag känner kärlek, jag älskar honom fortfarande och det är nog det som får detta att vara så jobbigt. Jag måste försöka göra det bästa av situationerna. Man gör ett misstag och får ta konsekvenserna och hålla huvudet högt för att lura sig själv att allt kommer att bli bra igen. Jag vet att allt kommer bli bra, på ett eller annat sätt. Det vet jag faktiskt. Just nu känns det bara väldigt jobbigt att bli vuxen. Skulle göra vad som helst för att kunna krypa upp och gråta i mammas famn medans hon vaggar mig fram och tillbaka, precis som hon gjorde när jag var liten. Men för tillfället är det omöjligt.
Jag skulle fan slå mig ihop med Peter Pan. Vi kan bo i landet ingenstans utan problem och bekymmer om sånt här. Tänk vad livet skulle vara enkelt. När man var liten tyckte man att ens problem kunde få hela världen att gå under. Nu när man tänker tillbaka känns det som att det var en liten droppe i havet. Problemen då var inget mot för vad problem kan vara nu. Helt otroligt hur mycket allt förändras, hur mycket vi förändras.

Säger som Cam, titta var jag stod för ett år sen och vad jag gör nu. För ett år sen var jag nybliven 3 a på estetiska i Bollnäs och jag bara drömmde om att kunna göra det jag gör idag. Tog mig igenom ett roligt men lite svårt år och nu står jag här. Tänk vad jag har fått med mig erfarenheter under året och under de tidigare åren. Det är inget man tänker på när det händer men man märker det efter ett tag. Jag vet att jag kommer lära mig av det här och jag är stark så jag kommer klara det. Jag känner bara viss tomhet i att vara så långt bort från de människor jag älskar. Det skulle vart mycket lättare att ta sig igenom detta i närheten av er. Men läget är som det är och jag får göra det bästa av situationen bara.

Idag är min första jobbdag med rutiner. Det känns skönt, jag kommer börja jobba 13. Då åker jag dit och plockar undan lite, bäddar sängar och tvättar lite. Sen åker jag och hämtar barnen på skolan 15.30. De slutar så sent här även fast de bara är snart 6 år. Helt otroligt, lite skillnad mot för hemma i sverige där man slutar typ 13 vid den åldern och 14 fram till dess att man börjar i årskurs 7. Helt stört!
Iaf hämtar jag dem på skolan, när vi kommer hem ska de ha ett glas mjölk och en frukt. Sen ska vi göra läxor tillsammans om de har sånna och sen kan de få se en sväng på teve. Jag ska laga middag dessutom, vad det blir är ännu direkt oklart men det blir nog bra i slutändan iaf :)

Samantha, den franska aupairen är bra iaf. När hon frågade hur det var med mig och jag fick förklara för henne med teckenspråk och övertydliga ord om hur läget var så förstod hon precis och hon sa att hon ska göra allt hon kan för att muntra upp mig. Vi ska tydligen till London någon helg, Manchester och massa andra ställen och vi skulle göra hur mycket saker som helst sa hon. Hoppas att det kommer fungera för det vore jättekul.

Nicole är jätte bra också för jag har kunnat prata med henne om det som  har hänt. Hon har vart med om exakt samma sak som mig. Exakt! Ända skillnaden var att de inte bröt upp men hon vet iaf hur det är, det gör det mycket lättare för mig att prata om det med henne. Skönt när alla vänner är så långt bort, att ha någon att vända sig till.

Det är inte särskilt svårt att få killar efter sig när man är blond, svensk, nanny och 19 år här i Derby. Men just nu känns det bara som en jobbig grej med alla som svansar efter en och försöker få uppmärksamhet. Jag kan inte uppskatta det som folk säger åt mig att göra. Njut av det säger de, men jag kan inte. Det går inte, det måste få ta tid.

Nu ska jag kliva upp ur sängen och ta en dusch tror jag. Ska ta på mig lite snygga kläder och göra mig lite fin för att få mig själv på bättre humör. Det brukar alltid hjälpa en aning :)

puss och kram

Fyrverkeri

2009-09-06 @ 12:41:02
Hade en rolig kväll igår med underbara människor. Träffade mycket nytt trevligt folk som jag absolut kommer att träffa igen. Det var skönt att inte sitta hemma och lurka måste jag säga. Samtalet med mamma var iaf höjdpunkten igår. Tänk vad jag saknar henne. Hon lovade iaf att komma hit så fort hon kunde, lika Marie också så jag ser verkligen fram mot det!
Tine och Åsa skulle kolla efter en träningsfri helg också så skulle de försöka pallra sig iväg ner hit och göra Derby osäkert. Inte för att någon engelsman fattar vad jag skriver men jag skulle råda dem alla att stanna inne och gömma sina täcken på något säkert ställe. En positiv sak är dock att det inte finns några björndödare här ;)
Längtar så efter att få visa dem runt här, shoppingen och klubbarna och naturen. Underbart!

Idag ska jag åka till Hardinghams nu för att få något att göra, funderar på att lura ut Nicole på en promenad och kanske en tur till Park farm eller nåt sånt bara för att fördriva tiden lite. Ska kolla efter nå nintendogrej till Finn sa Lotta så jag kanske borde passa på att få det gjort nu när jag ändå inte har några planer.
Senare ikväll blir det iväg till en Park för att kolla på fyrverkerier och jag vet inte alls riktigt vad som skulle hända där men det blir säkert väldigt trevligt kan jag tro. Ska bli kul.

Imårn börjar dessutom skolan, som jag längtat! Jag tycker ändå att dessa tre veckor jag vart här har gått riktigt fort måste jag säga, svisch sa det bara och vips, nästa vecka är det en månad. På MIN födelsedag, det ni ;) Me like! Då blir det utgång även fast det är en måndag. Ser fram mot det faktiskt :)

Hoppas att mormor kanske kan komma hit också och hälsa på. Hon och Gerd kan ju komma hit ju! Pantertanterna, vore så himla roligt och så slipper ju mormor resa ensam dessutom. Plats finns det absolut, Phil har ett rum som står tomt så det går bra. Mormor kan ta min säng och Gerd kan ta den i det andra rummet så kan jag sova på en madrass på golvet i mitt rum hos mormor. De behöver ju bara ta sig till flygplatsen i Sverige och flyga hit, sen går det tåg till Derby från flygplatsen i Birmingham och det är inte alls svårt att ta sig hit då. Det finns gott om folk och poliser att fråga om vägen för att hitta till rätt tåg och så vidare. Jättelätt! Vore så roligt! Det hoppas vi på ;)

Nu ska jag dra mig mot Hardinghams också och se om jag kan käka lite lunch där kanske sen, är lite hungrig.. Inte konstigt eftersom jag inte ätit riktigt sen torsdags, har bara ätit lite grann till lunch igår och i fredags. Men nu är aptiten tillbaka känns det som så nu ska jag äta dem ur huset! :p

puss och kram

allt har en mening

2009-09-05 @ 20:23:13
Jag intalar mig att allt har en mening. Det kanske var bäst såhär det som hände. Jag älskar dig ännu, det gör jag verkligen. Men allt har en mening.

Shoppade lite idag iaf när jag var på stan



Köpte två armband för 1 pund styck



Köpte dessutom ett par nya pumps eftersom mina gamla gått sönder.



9 pund kostade de.

Nu ska jag klä mig, åka till nicole och prata av mig och sen ska jag nog ut ikväll och träffa folk :)

Ännu en sömnlös natt

2009-09-05 @ 09:38:29
Kunde inte sova igår och inte heller denna natt. Känner mig trött och sliten och har gråten i halsen konstant. Känns jobbigt att gå omkring och inte veta. Det känns konstigt att det som gjort mig hel kanske inte kommer finnas kvar. Jag gjorde fel, men du vet att jag inte kan ljuga. Sanningen vinner i längden och man lär av sina misstag.
Jag älskar dig Jon God. Mer än jag kan förklara och det gör ont när du är så långt borta just nu. Du betyder så mycket för mig. Du gör mig hel.

Idag ska jag inte jobba förrän vid fyra tiden och då blir det bara någon timme dessutom. Jag önskar bara att jag får prata med Jon först.

Jag har begått mitt livs misstag och det är jag medveten om. Jag ångrar det så och det ända jag kan göra nu är att lära av mina misstag. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna göra om något sånt, Aldrig. Jag har lärt mig, big time.

Hela mitt hjärta tillhör dig Jon, bara dig. <3

Mys

2009-09-03 @ 21:27:56
Har precis pratat lite i telefonen med Jon. Imårn kommer han hem så vi kan prata på msn. Äntligen säger jag bara. 3 veckor sen jag träffade honom ju! Min älskling som betyder så mycket för mig! Saknar honom så det gör ont. Ja så är det faktiskt,det känns så tomt utan honom. Det låter kanske som nåt man bara säger men han gör mig faktiskt hel. Utan honom känns det som att något fattas, det är jobbigt när jag är ifrån honom men det känns samtidigt underbart att jag hittat en människa som får mig att känna så! Jag är lycklig som han honom ska jag säga.
dagen har gått väldigt bra och vi började dagen med att åka till bibblan för att låna lite böcker. Lena läser harry potter och de hade inte den boken hemma så de skulle beställa hem den till henne, Finn lånade lite böcker som han ska lära sig läsa i och jag lånade en kort bok också som jag läst halva redan. Tänkte börja med en lättläst bok och avancera uppåt sen. Kan ju passa på att lära mig lite mer språk liksom ;)
efter blibblan åkte vi hem och spelade spel och åt lunch. Sen efter lunch fortsatte spelandet tills Lotta kom hem och då tog hon med sig barnen till frisören och jag fick åka hem och vara ledig. Skönt tycker jag faktiskt att det är.
Jag funderar starkt på att se på en film nu, typ en buskis eller nåt kul innan jag somnar. Eller så ska jag helt enkelt göra en tidig kväller :p Vi får se, vi får se.

Jag tycker den här veckan har gått så fort på nåt sätt. Svish sa det bara så var den förbi. Det känns bra tycker jag att det gått så fort för det innebär också att det inte kommer dröja lång tid tills jag får träffa familjen igen.
Saknar dem så, redan. Mamma och pappa har jag pratat mycket med, iaf mamma så det går rätt bra. Mormor saknar jag jättemycket. Tur att hon har msn så vi kan prata ibland så jag vet att hon mår bra. Min mormor betyder så mycket för mig och jag hoppas att hon vet om det. Jag är så dålig på att verkligen berätta för de jag älskar hur mycket de betyder för mig. Men mormor. Om du läser det här ska du veta att du betyder så mycket för mig, allt stöd från dig betyder så mycket. Jag vet att du alltid finns där när jag behöver prata eller så och det betyder så otroligt mycket. Den relation jag har till dig går inte att förklara mormor, den är djup och jag vet att du är den jag kan lite på i vått och torrt. Jag älskar dig mormor och jag är så glad att jag har dig. Tack så otroligt mycket för ditt stöd och för att du finns där för mig. Vad vore jag utan dig? <3

Nu ska jag återgå till att klura på vad jag ska göra en kväll som denna innan jag blir allt för sentimental och gråter ihjäl mig av saknad. Ja jag längtar lite hem, men jag är stark och kommer klara det här.

puss <3

Salsaproffs?

2009-09-03 @ 00:38:37
Idag följde jag med Lotta på salsa. Jag var inte med på hennes lektion, bara som åskådare och hade inte tänkt dansa nåt. Jag har ju aldrig gjort det förut menar jag så det kan ju vara bra att observera skiten först. Men tror ni inte att det kommer ett nöt och bjuder upp mig så fort jag satte mig på stolen, självklart! Så jag upp och sa lite generat att jag aldrig dansat förr och då skrattade han och sa att det var ju inga problem, han skulle lära mig. Så han visade och jag gjorde, utan några större problem skulle jag vilja säga. Sen när jag dansat klart med honom kom någon annan fram och bjöd upp mig och han gjorde de mest underliga turerna med mig men jag hängde med förvånandsvärt bra måste jag säga. Han var bra på att föra så det var inte så svårt. Det ända jag måste tänka på är att det inte är bugg jag dansar, efter snurrar börjar man alltid med ett baksteg, inte som i buggen när man ibland också kliver fram med höger fot. Det gör du inte i salsa, höger bak och vänster fram.
Det sitter liksom i ryggmärgen från buggen och det är vad som krånglar till det lite för mig men jag tycker jag hängde med rätt bra ändå måste jag säga.
Pratade lite med hon som hjälpte till att leda kursen också. Hon kom fram och sa att hon aldrig sett mig där förut och undrade hur det kom sig. Då svarade jag ju så klart att det berodde på att jag inte dansat salsa tidigare och bara vart i derby 2.5 vecka. Då blev hon jätteförvånad och sa att jag var en naturbegåvning. Jag vet inte om hon bara sa det för att vara snäll men jag tycker att det gick rätt bra för mig ikväll.
Jag kommer definitivt göra det igen, kanske ska satsa på att bli salsaproffs? ;) haha! Otroligt kul var det iaf. Och den 12 ska jag och Lotta på salsakväll inne i Derby. Jag kanske kan lära mig lite då hade jag tänkt för som jag fattat det kan man gå kurs innan på den biljett som vi köpt. Kanon!

Pratade med mamma och pappa i telefonen idag också. De åker till Turkiet imårn de små lurvpösarna. Så ha så jävla kul då! och NEJ jag är INTE avensjuk alls! haha
Jag hoppas faktiskt att de kommer få bra väder och att de kan ta det lugnt och bara slappna av nu en vecka, de förtjänar de verkligen! Älskar er! <3

Nu ska jag sova för imårn börjar jag 9 igen. Vi kör på nu sista två dagarna och räknar tåligt till 1000. Nästa vecka kommer rutinerna igång igen och det kommer göra allt mycket lättare!
puss och kram!

Vikt

2009-09-02 @ 14:33:15
Okej, nu är jag lite smått irriterad här ska jag säga. Som ni vet sedan tidigare så vägde jag mig på Phils våg och då stod det där att jag var överviktig för att vara kvinna. Hade jag vart man hade jag vart helt precis lagom. Jaha tänkte jag då, vad är det på killarna som väger som jag inte har då? Och kom inte och säg muskler för min kropp består till största delen av muskler. Jag ser inte mig själv som tjock alls för jag vet att jag har mycket muskler på min kropp som ibland kan få mig att se lite större ut, armarna tex. Men jag känner dock att jag kanske hellre har vältränade armar istället för att inte ha några muskler alls.
Sen är det ju så också att som tjej så har man bröst, och kanske också lite större rumpa än vad killarna har. Hur kommer det sig då att det som kille på 1.56 cm får väga flera kilo mer än en tjej på 156 cm? De har inga bröst som väger och jag har också muskler på min kropp, och muskler väger!
Jag tror inte att många som ser på mig, ser mig som tjock. Eller? Jag gör inte det själv iaf, har inte gjort tills nu åtminstone. Men vad kan jag göra åt saken? Träna så att jag får ännu mer muskler som väger och gör mig ännu tyngre, nej tack! Jag tycker jag är duktig som går en timme om dagen och så, så vad är problemet? Hur kan man göra en såndär våg där det står att du är överviktig för att du väger ett vist antal kilo mot din längd. Är det inte fettmassan man ska väga egentligen? Det kan man inte göra bara med hjälp av en våg vad jag vet!
Så sjukt irriterande iaf!
Sen gjorde jag dessutom ett test på facebook för att få reda på min lämpliga vikt. Då tycker skiten att jag ska väga typ 50 kilo max. Och det är ingen hemlighet med att jag väger över 50 kilo precis för hade jag vägt 50 kilo hade jag inte klagat. Och egentligen klagar jag väl inte på min vikt nu heller eftersom jag ser mig själv som ganska vältränad, det finns faktiskt inte särskilt mycket överblivet fett på min kropp.
Men snälla, man klagar på att det är så vanligt med ätstörningar och så vidare och är det så konstigt då? Jag har aldrig fått höra av några läkare att jag är överviktig och det är väl ändå rätt tur att jag känner mig rätt nöjd med min kropp. Vem vet vad som hänt annars?!

Ville bara avreagera mig lite!!

Promenad

2009-09-02 @ 00:06:01

Efter maten när jag skulle gå hem bestämde jag mig för att gå en extra sväng förbi en affär och unna mig själv en dricka. Det gick riktigt fort att gå och sen på hemvägen gick jag runt en vända för att spana läget lite.
På ditvägen var det ganska ljust och fint, skönt väder att promenera i när man riktigt känner att luften är extra syrerik eller vad man ska säga, efter regnet.



På promenad mot affären med ipoden i öronen ;)


En söt typiskt engelsk väg nedanför där jag bor


På vägen hem efter den lilla spaningsturen började det skymma och det var jag och sniglarna som var i farten. Jag är glad att jag inte är snigel, det tar längre tid för honom att komma hem och han kan ju glömma att han hinner det innan det blir riktigt mörkt. Fast han har ju iofs sitt hus på ryggen.. Kanske skulle vara snigel? ;)

När jag kom hem satte jag mig lite vid datorn och sedan duschade jag. smörjde in mig med en mjukgörande lotion och bestämde mig för att våga prova en ansiktsmask som jag köpt, choklad eller nåt sånt. Luktade gott iaf så med den på la jag mig i sängen och myste med mina tända ljus på fönsterbrädan. Underbart!

Skööönt som tusan och väldigt avkopplande. Jag behövde det här nu!

 

Nu blir det nanna kudde för imårn börjar jag 08.30. Det är också så att jag kommer en dag närmare att få prata med jon som borde vara hemma och kunna prata på torsdag kväll. Jag kommer också en dag närmare skolstart. Me like ;)

puss godnatt!

Dagen

2009-09-01 @ 23:56:50
Klev upp imårse och åkte till hardingham. Klädde barnen och duschade Lena och sen skulle vi mata katterna. Det gick väldigt bra och när det var klart fick de hoppa lite studsmatta. Självklart blev det bråk och gnäll då men jag försökte ignorera dem för skriken var bara för att försöka fånga min uppmärksamhet. Så fort de märkte att det inte fungerade blev det tyst igen och de fortsatte att leka.
Vi var nog ute 1.5 timme eller nåt sånt.


Lena försjunken i sin bok som vanligt



En av grannens katter och halva Finn


Finn som inte riktigt tycker att kattmaten luktar rosor


Efter leken ute gick vi in och jag gjorde lunch. Jag gjorde köttbullar och mos eftersom jag vet att det är något de äter. Sen kom Lotta hem vid 2 tiden och då sa hon att jag kunde få vara ledig resten av dagen om jag ville, men det vet ni ju redan eftersom jag redan bloggat en gång idag.

Jag gick iaf till Hardinghams för att äta middag idag istället för att ta bilen. Tänkte röra lite på mig och med ipoden i öronen gick det väldigt bra och fort.

När jag satt mig ner för att äta började det återigen regna ute men det gick över tills dess att jag skulle gå hem. Tog en liten omväg på vägen hem, skriver om det snart :)

Ledig

2009-09-01 @ 16:19:09
Lotta kom hem idag och hon gav mig ledigt nu efter lunch. Hon sa att hon skulle ta med barnen till bibblan så det skulle gå bra utan mig. Skönt tycker jag så jag åkte hem till mig istället för att åka med dem. Det åskade när jag åkte hem och blixtrade. Kan väl säga såhär. Jag visste att jag inte tyckte om åskan hemma i Sverige. Men Åskan i sverige är Inte som åskan här i England. Jag kommer skratta åt våra små knallar hemma, här i England åskar det verkligen. Ordentligt!! Riktigt obehagligt tycker jag faktiskt och jag måste erkänna att jag var rädd när det smällde.
Nu har det slutat iaf och jag ligger i sängen och myser. Har funderingar på att ha en Fridadag idag och bara ta hand om mig själv. Har köpt en ansiktsmask och hur skönt vore det inte med en varm skön dusch, ansiktsmask, hårinpackning och sen en skön bodylotion? väldigt lockande måste jag säga men just nu ligger jag så skönt i min säng. Kanske ska sova lite först och göra det där efter middagen istället.
Jag saknar min Jon också, som tusan! Men jag har iaf helgen att se fram mot nu. Han kommer inte hit men han åker hem till Bollnäs så det innebär att jag kan få prata med honom på msn. Ska tvinga honom att använda sin cam också så jag får se honom! Han är så fin min pojk och jag saknar honom så!
Jag tycker ändå att dagarna flyter på rätt bra här nere, det går rätt fort när man tänker efter. Jag har ju snart vart här i 3 veckor nu. Otroligt!

Återkommer med mer bloggande ikväll. Bilder kanske också kan komma ;)




Tell me that you'll wait for me...
<3

Föregående inlägg

2009-09-01 @ 00:50:05
Om ni undrar vad föregående inlägg var för något så är det så att jag skaffat bloglovin. För att jag skulle kunna fixa det skulle jag göra sådär fattade jag det som. Mysko men jag lyckades iaf så ni behöver inte bry er om det speciellt mycket.

Nu ska jag sova!
Puss!

Bloglovin

2009-09-01 @ 00:32:01
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1025941/frida?claim=s6jk78t2nqe">Följ min blogg med bloglovin</a>

Måndag

2009-09-01 @ 00:23:05
Ännu en dag avklarad och jag är riktigt nöjd med resultatet. Idag har det vart lite tjaffs och gråt men det har ändå gått rätt bra.
Kom dit och borstade gaddarna på dem och klädde dem. Sen matade vi grannens katter och när de gjort det så duktigt fick de hoppa lite på studsmattan också. Där blev det lite bråk och skrik men det gick över rätt fort ändå. Finn jollade sig lite och ville ha uppmärksamhet bara.
Sen gick vi in och gjorde lunch, blev pastasallad. Finn blev jätteglad och åt upp  all sin mat på bara några minuter. Lena var väl mindre förtjust men hon gnällde inte en ända gång utan åt snällt upp allt hon också.
Efter lunchen skulle vi åka och handla mat. Jag och sean skrev en lista med vad som skulle handlas. Han skulle ta  Costco och ägg och jag skulle ta Morrisons. Jag hittade iaf dit, har bara vart där 3 gånger tidigare och då var det med Lotta eller Sean, så jag är väldigt nöjd.
Barnen hade vart där fler gånger så jag bara sa vad jag skulle ha så berättade de vart det fanns någonstans. Det gjorde att det gick väldigt fort att handla. Lyckades tom hitta hem felfritt sen. Det är inte alls så lätt som det låter ska jag passa på att tala om, Engelsmän älskar rondeller och de sätter trafikljus i dem också. Det ni!
När vi kom hem packade jag upp varorna och städade Finns rum och bytte sängkläder i hans säng så det är gjort. Jag skulle göra middag idag också och bestämde mig för fläskfilét med ris. Frågade mamma hur hon gjorde sin goda sås och gjorde en likadan sådan. Bakade dessutom en kladdkaka till efterrätt.
För att få lugn och ro mutade jag barnen med tevetittande tills maten var färdig.
Finn var väl inte så jätte förtjust till en början och gnällde lite grann innan han smakat. Lena däremot tyckte det såg väldigt gott ut och slängde i sig sin mat fort nog. Det var ju roligt.
Kladdkakan var inte särskilt kladdig men mycket god och det fick absolut barnen på bra humör.
Efter maten plockade jag av bordet och sen åkte jag hem.
Börjar 09.00 imårn igen, vid 13 tiden kommer Lotta hem dessutom :)

Idag märkte jag att jag var i England iaf. Skulle åka hem efter middagen och skruvade på radion för att höra lite på musik. Det lät väldigt bra tyckte jag så jag skruvade upp volymen lite sådär som man kan göra när man åker bil själv liksom. Helt plötsligt kom det en säckpipa och började tjula som nåt jävla larm mitt i den braa  låten. Höll för fan på att köra i diket, för det lät som att någon ströp en katt! Är inte riktigt van med den typen av musik än känner jag.
Fiol i låtar = helt okej och snyggt
Säckpipa= Går fet bort! Skrämma livet ur en sådär?!

Godnatt världen!
Puss!