Jag vill!

2011-09-23 @ 11:11:38
Jag vill så mycket just nu! Jag vill städa, sova, plugga, träna, simma, kramas och så mycket! Men mest av allt just nu vill jag åka utomlands. Jag vill åka till ett varmt och skönt ställe, och inte med vem som helst. Helst av allt skulle jag vilja åka med några kompisar och min lillebror. Jag tror han skulle tycka det var ganska skönt att komma bort till värmen. Visst han har sin träning men en vecka borde han kunna slippa undan. Han kan få kuta runt på stranden bäst han vill, men det vore så underbart och kul att få ta med honom! vad kul vi skulle ha!

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite. Ikväll blir det mat med finaste flickorna, Malin har nämligen fyllt år! Grattis till världens bästa brallan idag!

en sån där dag

2011-09-20 @ 12:10:49
Idag har jag en sån där dag igen. En dag när jag sovit dåligt på grund av att jag haft1 miljon tankar i huvet. En dag när jag önskar att jag visste vad jag ville, när det känns som att man inte kan påverka de saker som man vaktikt vet att man vill. inte kul. Dessutom ska jag jobba 13.30-20 idag. Motivationen finns inte riktigt där. men jag tycker om mitt jobb, det gör jag. Och jag har jättebra jobbarkompisar. Så varför klagar jag? egentligen så klagar jag ju inte, tycker bara att det är lite småjobbigt att behöva kliva ur sängen just idag.
Ni som läser min blogg måste ju tro att jag är helt pantad, jag menar. Jag blandar mina tankar och funderingar hejvilt hela tiden och det finns ingen riktig mening bakom dom. Det är ju inte ett dugg intressant för er egentligen. Men min blogg, mitt liv och mina tankar.

Idag ska jag åka och jobba som sagt, jobbar med jimmy och anders så det kan ju inte bli annat än success. Efter det ska jag bara hem och mysa. Ta en skön dusch och krypa ner i sängen, det är sällan det är så skönt som efter ett jobbpass i regnet. Men jag har ett problem, min dusch är ett problem. Jag hinner knappt duscha innan varmvattnet är slut. Helt seriöst. Man får duscha i ljummet vatten, inte så varmt som jag vill ha det alltså. Och man måste börja med att skölja håret fort som fan, sen direkt schampoo, sen skölja och direkt i med balsam och tvål. Sen när man sköljt ur håret är vattnet kallt, helt säkert. Det innebär alltså att man måste skölja bort tvålen med kallt vatten.. inte så nice! jag tror jag ska prata med vaktis om det, se om det ska vara så eller hur det är. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

True story

2011-09-20 @ 11:26:24
Varje kvinna förtjänar en man som kallar henne för älskling, kysser henne som han menar det, håller henne hårt som han aldrig vill släppa taget, inte fuskar, torkar tårarna när hon gråter, inget gör henne svartsjuk på andra kvinnor utan istället gör andra kvinnor avundsjuka på henne, inte är rädd för att låta sina vänner veta hur han känner för henne och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne.

 


Livet idag

2011-09-12 @ 11:55:49
Ja men hörrni, idag mår jag så sjukt jävla bra! Jag är så glad och lycklig och har så sjukt mycket energi! varför? jadu, vem vet. Men vem behöver veta?! Mer lycka till folket!
Nu borde jag egentligen plugga och vara nyttig. Men vad händer? Jo jag har iofs städat idag, lite grann iaf men det ser iaf bra ut här nu, fått undan väskan med kläder och laggt in det nytvättade i garderoben. Sen har jag fixat mitt gymkort också, så nu antar jag att jag inte har någon ursäkt längre för att inte träna, och i och med det har jag också anmält mig till ett pass ikväll. Ska bli skönt att komma igång igen. Min kropp behöver det, den behöver få röra på sig! Tänkte att jag skulle prova på Zumba på onsdag också men det är fullbokat så jag får väl göra nåt annat, bodypump kanske. Iofs fyller jag ju år då och tror att bla kusinen förväntar sig fika. Så Fika it is! Men frågan är om jag kommer hinna baka nåt, tur att det finns att köpa på ica. haha!

Hur kommer det sig att man alltid hittar andra saker att göra när man ska plugga, man kommer på att man ska diska, städa, tvätta osv. Sånt som är så tråkigt i vanliga fall och långt ner på priolistan står helt plötsligt i topp. Märkligt det där.

Jag tänker bjuda på en bild idag också. En bild på en otroligt vacker tjej, Anna heter hon. Vi fotade för ett tag sedan och här har ni ett av resultaten. Enjoy! Kommer säkert dyka upp fler bilder med henne här framöver.



Nu borde jag absolut egentligen plugga.. jag borde.. jag ska.. snart.. bara fixa lite till.. äh skärpning nu för fan! Nu kör vi!

Hårdrock!

2011-09-09 @ 12:08:13
Oh yes gott folk ikväll vankas det fest, och temat är som rubriken lyder, HÅRDROCK! För mig är detta en utmaning då jag inte är speciellt mycket hårdrock i vanliga fall :p som min fina stina sa : ska min prinsessa vara hårdrockare?! ja det är tydligen inte bara jag som tycker detta är chockartat. Jag har dock fina vänner som coachar mig genom denna kritiska tidpunkt i mitt liv. Tackar och bockar för erat stöd! haha! Stina tyckte jag skulle ha boots och rött läppstift. när jag sa att jag inte hade något av det så skrev hon : se, du är en prinsessa! Du har varken boots eller rött läppstift. Nej jag har väl inte det, men prinsessa var väl att ta i kanske :p  Jag tror iaf att kvällen kommer att bli kanon!

Sitter och pratar med stina fortfarande.. gud vad jag saknar henne! Min andra halva, kan prata om allt! Känns skönt att vi kan ha den relationen trots avståndet. Vad skulle jag göra utan dig gumman? <3
Sitter och pratar bäbis nu, så mysigt! Snart är det dags. Jag är så excited och blir alldeles glad av bara tanken. Tycker dock synd om stina som ska klämma ut ungen, men åh vad mysigt sen. Måste dit och sniffa bäs och pyssla om stina känner jag!

Nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag och sen leta kläder till ikväll. Hej å hå!

Confused

2011-09-05 @ 13:25:58
Ni vet den där känslan av att var otillräcklig.. Känslan när man varken vet in eller ut och det verkar som att världen fortsätter snurra, medan du står och trampar på ett och samma ställe och försöker få rätsida på tankarna i huvudet.
jag hatar den känslan, känslan av att man förlorat kontrollen på vad som sker runtomkring, känslan av maktlöshet. När man vill påverka men verkligen inte kan. När alla beslut och händelser ligger i någon annans händer, och allt jag kan göra är att stå breve. Följa med i händelserna utan någon som helst makt att påverka någonting. Jag hatar det, rent ut sagt, jag hatar det! och när denne person dessutom inte verkar kunna bestämma sig utan velar fram och tillbaka. Vibbar som förändras dagligen och flera gånger om dagen. upp och ner, som en rollercoaster! Och själv står man här, maktlös.. utanför.. och bara ser på.

Idag regnar det, sjukt drygt.. jag behöver lite bra väder nu känner jag! Lite energi!
Men nej, nu ska jag vara lite positiv! Det här är inte jag, jag är full av energi och sprider glädje omkring mig. Det är sån jag är! Jag vill inte dra ner er i sånt här trams. Nej, nu blickar vi framåt gott folk!
Vad har vi att se fram mot? Jo, om 2 veckor fyller jag år. Det blir trevligt, lite tårta och trevligt sällskap. helgen efter det kommer vi att festa järnet! Det är två saker att se fram mot just nu. Har dessutom bokat en resa till skiweek, stugan är alltså bokad.
På Onsdag fyller anton år.. han envisas med att han inte vill ha något firande. Men jag tänker fira honom ändå, sådäså! Kanske bakar några cupcakes eller nåt kul ;)

Förutom det händer det inte så mycket just nu. Hade mostrarna på besök i helgen. Det var trevligt men det var synd att jag var så upptagen och sliten. Jag var inte världens mest sociala människa och hade tankarna på annat håll hela tiden. Men jag hoppas de kommer upp igen när jag har mer tid och mer energi.