lite efter kanske... jaa...

2009-10-13 @ 23:39:53
Idag var jag och jobbade först och det gick väldigt bra. Vi var och såg på Finn's klass som hade ett framträdande, det hette sea side sing a long. Det var en kul grej och barnen var så duktiga så!
Efter jobbet kom Emma och mötte upp mig och jag följde efter henne eftersom jag inte hittar till henne. Vi stannade till på Uni så jag fick se hur det såg ut där. Emma skulle lämna en bok nämligen.
Sen åkte vi till henne och pratade innan det blev dags att se på Mamma mia. Jag blir så glad av den filmen. Jag känner mig dock väldigt efter och dumm just nu.. och ja, ni får idiotstämpla mig bäst ni vill. Så här var det iaf.
Jag och emma satt och såg på filmen och så kommer vi till delen där "papporna" seglar ut till ön. Så säger emma, den där snubben är svensk va? hmm.. tänker jag och säger helt ärligt att jag inte har någon aning.
Jo men det tror jag, säger emma, och är inte det där svenska flaggan längst bak på båten?
Jag inser att jag aldrig tänkt på att det är den svenska flaggan som är på båten och jag har ju sett filmen flera gånger! sen sneglar jag lite på dvd fodralet och inser att snubben hon menat är Stellan Skarsgård. Skämms på mig som inte hade en aning om hur han ser ut och vem han är. Men det är ju han iaf som spelar Bill i Mamma mia. Nu vet jag iaf det. Typiskt att det ska till en Engelsk tjej för att peka ut det.. aja, nu vet jag iaf vem snubben är!

Blir lite fundersam över att Karin inte ringt mig idag.. Hon brukar ringa på tisdagar vid halv 7 tiden men inte idag.. lite orolig blir jag ju men om nåt har hänt borde nån hemma kontaktat mig.. Men ja...

Imårn blire vanlig jobbdag. Inget speciellt som händer alls.

Nu ska jag återgå till att vara social på msn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback